ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε που θα συναντήσετε τα μεγαλύτερα κύματα σε ολόκληρο τον πλανήτη. (Φωτογραφίες)

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Σεπτεμβρίου 6, 2014 at 3:00 μμ, Last Updated: 
8370d65b38e5b53fad567352d1321c1f_XL
Ένα μικρό ψαροχώρι της Πορτογαλίας συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων σερφερ από ολόκληρο τον κόσμο.
Χιλιάδες σέρφερς από κάθε γωνία του πλανήτη συρρέουν κάθε χρόνο στο Νταρεντεβίλ.

Μετά τη Γερμανία σύντομα και στην…Ελλάδα!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: Σεπτεμβρίου 6, 2014 at 12:25 μμ, Last Updated: 

Day of Pink
Θα ξεκινήσουν από τα δημοτικά να γιορτάζουν τις «ρόζ» ημέρες, όπως γίνεται ήδη στο Αμβούργο!

Λίαν επίκαιρο και το αλιεύσαμε από το blog «Αλήθεια και Μόνο Αλήθεια». Είναι το γράμμα ενός ομογενή από το Αμβούργο προς τον ιερέα διαχειριστή της ιστοσελίδας για όσα είδε και έμαθε για το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτά το παιδί του. Να είμαστε σίγουροι ότι αυτά που συμβαίνουν στην ευρωπαϊκή «αυλή» των χοίρων, θα γίνουν-σύντομα-και στην Ελλάδα! Απολαύστε το γράμμα του γονέα και τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Απίστευτη φωτογραφία: Βρέφος κοιμάται γαλήνια στην αγκαλιά του πατέρα του μέχρι τη στιγμή που…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: Σεπτεμβρίου 6, 2014 at 1:00 μμ, Last Updated: 
0080c255b4d3822964e1085ee758376a_XL
Ένας περήφανος πατέρος ενός νεογέννητου μικρού κυριευμένος από τη χαρά του αποφάσισε να ποζάρει στο φακό επαγγελματία φωτογράφου για να κρατήσει για πάντα αποτυπωμένες σε εικόνες τις πρώτες μαγικές στιγμές με τον γιο του.

Πέντε συμβουλές για μακροζωία και υψηλή ποιότητα ζωής

ΠΗΓΗ : " pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 6, 2014 at 11:15 πμ, Last Updated: 
πέντε-συμβουλές-για-μακροζωία-και-υψηλή-ποιότητα-ζωής
Όλοι μας επιδιώκουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη μακροζωία και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ζωής. Αν και η μοντέρνα ιατρική επιστήμη έχει επιτύχει την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης, το κόστος αυτού του επιτεύγματος οδηγεί όμως συχνά σε σημαντικά χαμηλότερη ποιότητα ζωής.
Ακολουθούν πέντε απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές συμβουλές ώστε να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής έως τα βαθιά μας γεράματα.

Πάλι θα ξαναρθήτε, αλλά αυτά τα μέρη θα αλλάξουν…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Σεπτεμβρίου 8, 2014 at 9:23 πμ, Last Updated: 
map3
*Ελέναμπα η προορατική.
Στο χωριό Κεφαλοχώρι που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας της Μικράς Ασίας, πριν από την Ανταλλαγή, ζούσε μία ευλαβής και χαριτωμένη νέα, η Ελένη.
Την αποκαλούσαν Ελέναμπα, δηλαδή Ελένη που είχε γεροντική σύνεση, διάκριση και μιλούσε σαν Αββάς (Γέροντας).

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,Το σαπουνάκι μου

Φαντάζομαι Εσένα & Και Μένα Μέσα Στο Ζεστό Νερό, 
Να Γλιστράς Επάνω Μου & Να Αφήνεις Στο Σώμα Μου Ένα Υπέροχο .άρωμα... 
Κρίμα Που Σ Έχασα Σαπουνάκι Μου...

Η ΣΟΦΗ ΓΙΑΓΙΑ

Ήταν ένας τύπος και ήθελε να πάει στην εφορία.
Ρε Γιάννη, ρωτάει ένα φίλο του, θα πρέπει να ντυθώ καλά ή πιο
πρόχειρα για να πάω ;

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΩΝ


Αθήνα 9 Σεπτεμβρίου2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επανάσταση στη θεραπεία των αιμορροΐδων δημιουργεί η εξέλιξη της τεχνολογίας με το νέο ασύρματο μηχάνημα υπερήχων TRILOGY!
Η θεραπεία των αιμορροΐδων γίνεται πλέον πολύ γρήγορα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.
«Η νέα γενιά TRILOGY, συνδυάζει όλα τα αποδεδειγμένα πλεονεκτήματα της μεθόδου με τους υπερήχους με την ευελιξία της ασύρματης τεχνολογίας» τονίζει ο διαπρεπής χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Δ/ντης Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου.


Σεμινάριο μαγειρικής στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
09/09/2014
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας “Chef’s Club” προσκαλεί τους Εργαζόμενους και τους Εθελοντές των Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας να συμμετάσχουν σε Σεμινάριο Μαγειρικής που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 – 20:00 στο κτίριο των Δομών στον Πειραιά «Λιμάνι Αλληλεγγύης_Πειραιάς»  (Πύργος Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 2 – 4, 1ος Όροφος).

Νέα πτώχευση από ρωσικό τουριστικό πρακτορείο

ΣΕΤΕ: ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ

09/09/2014
Την πτώχευση ενός ακόμη τουριστικού πρακτορείου της Ρωσίας, του Solvex, μετέδωσε το πρακτορείο Ιnterfax. O ταξιδιωτικός πράκτορας Solvex Tour, στην Αγία Πετρούπολη, ανέστειλε τη λειτουργία του και είναι το τρίτο πρακτορείο με δραστηριότητα στην ελληνική αγορά που κλείνει μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Στην ψηφιακή εποχή η Βορειανατολική Ελλάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 850.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ

09/09/2014
Περισσότεροι από 850.000 τηλεθεατές στη Βορειανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου έχουν πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα της Digea.

ΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ

ΤΑΧΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

09/09/2014
Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ κάλεσε τη Γερμανία να αυξήσει τις επενδύσεις, ώστε να συμβάλει στην τόνωση της οικονομικής ανάκαμψης στην Ευρωζώνη, προσθέτοντας πως η νομισματική ένωση ως σύνολο χρειάζεται να κάνει περισσότερες δομικές μεταρρυθμίσεις.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ

Μοναδικοί θησαυροί από τις Αιγές και το Αρχοντικό (προκάτοχος της Πέλλας στα αρχαϊκά χρόνια) παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό,


Θετικό κλίμα με το βλέμμα στην πιθανή αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας

Σε ιστορικό χαμηλό τα ελληνικά ομόλογα

09/09/2014
Πολλές είναι οι οικονομικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΚΛΟΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Πάτρα: Tώρα κλέβουν και ....εφημερίδες

Κοινωνία

Αφαίρεσαν εφημερίδες με προσφορές από μίνι μάρκετ

09/09/2014 07:43
Μοιραστείτε το άρθρο:

Πάτρα: Tώρα κλέβουν και ....εφημερίδες Αφαίρεσαν εφημερίδες με προσφορές από μίνι μάρκετ

Ούτε ποτά, ούτε τσιγάρα, ούτε χρήματα. Εφημερίδες αφαίρεσε άγνωστος ή άγνωστοι νωρίς το πρωί της Κυριακής, έξω από μίνι μάρκετ στην Αρόη.

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΓΚΩΝΑΑθήνα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λύση σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, που ταλαιπωρούνται καθημερινά από κατεστραμμένη άρθρωση του αγκώνα, δίνει πλέον η ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!
Τα επιτυχημένα αποτελέσματα της μεθόδου που πλέον εφαρμόζεται σε ολόκληρο τον κόσμο παρουσιάστηκαν από διάσημους ορθοπεδικούς κατά τη διάρκεια του 20ο Κοινού Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, 4 με 6 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.
«Η ολική αρθροπλαστική αγκώνα , που εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα, είναι η έσχατη αλλά η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, για την κατεστραμμένη άρθρωση του αγκώνα» αναφέρει ο Χειρουργός Ορθοπαιδικός- Μικροχειρουργός Χεριού και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού -Άνω Άκρου, κ Ιωάννης Α. Ιγνατιάδης.
«Η ολική αρθροπλαστική, προσθέτει ο κ Ιωάννης Α. Ιγνατιάδης, που εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στο ισχίο και το γόνατο, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και γίνεται και στον αγκώνα βελτιώνοντας τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων».

Strange Chinese Villages / Περίεργα κινέζικα χωριά . . . Τέτοια χωριά, σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί . . .με μειωμένο ΕΝΦΙΑ. " ΑΞΙΖΕΙ "Τέτοια χωριά, σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί . . .με μειωμένο ΕΝΦΙΑ
Πώς να διαχειρίζεστε τους αρνητικούς ανθρώπους

Η αλήθεια είναι ότι η διαχείριση αρνητικών ανθρώπων ξεκινάει πρώτα από μέσα μας. Οι άνθρωποι γύρω μας είναι αυτοί που είναι, ούτε καλοί, ούτε κακοί. Το γεγονός ότι έχουν πλευρές που δεν μας αρέσουν, μας βάζει στον πειρασμό να τους βάζουμε ταμπέλες ‘Πόσο αρνητικός είναι’, ‘Δύστροπος’, ‘Τα βλέπει όλα μαύρα’ κ.ο.κ. Στη συνέχεια δίνουμε άλλοθι στον εαυτό μας να παραπονιέται συνέχεια για το πόσο κακό μας κάνει ο Χ άνθρωπος στη ζωή μας: “Με καταπιέζει”, “Μου γκρεμίζει τα σχέδια μου”, “Με κριτικάρει και με προσβάλλει συνέχεια”, “Με πληγώνει”…

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 9-9-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974


smountzouris
@gmail.com    "

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 8-9-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974


smountzouris
@gmail.com  "