ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σεμινάριο μαγειρικής στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
09/09/2014
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας “Chef’s Club” προσκαλεί τους Εργαζόμενους και τους Εθελοντές των Μονίμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας να συμμετάσχουν σε Σεμινάριο Μαγειρικής που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 – 20:00 στο κτίριο των Δομών στον Πειραιά «Λιμάνι Αλληλεγγύης_Πειραιάς»  (Πύργος Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 2 – 4, 1ος Όροφος).

Συγκεκριμένα, Εισηγητές στο Σεμινάριο θα είναι οι Διευθυντές Γαστρονομίας, Υπεύθυνοι Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αρχιμάγειρες μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας “Chef’s Club” κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης και κ. Ηλίας Ιωσηφέλης καθώς και οι Αρχιμάγειρες του “Chef’s Club” κ. Παναγιώτης Χαλουλάκος και κ. Νικόλαος Δαούτης οι οποίοι και θα τοποθετηθούν στις βασικές αρχές της Μαγερικής σε θεωρητικό επίπεδο και έπειτα οι εργαζόμενοι και οι Εθελοντές των Κοινωνικών Δομών θα έχουν την ευκαιρία να τις εφαρμόσουν πρακτικά με την καθοδήγηση των Αρχιμαγείρων. 
«Η σίτιση των απόρων των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων είναι η βασικότερη και κυριότερη παροχή των Δομών και έτσι η ενημέρωση για την βελτίωση των αποδόσεων των εργαζομένων του Τομέα Επισιτισμού είναι αναγκαία και πραγματοποιείται σε τακτική βάση. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας για την στήριξη τους στην προσπάθειά μας για την ανακούφιση των συμπολιτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Το Σεμινάριο θα στηρίξουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου