ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Παρών έδωσε ο Σύνδεσμος Αποστάτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στη λήξη της Εβδομάδος Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου - VIDEO

Σήμερα  22-10-2021 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η « Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας » την οποία διοργάνωσε η υπηρεσία του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου.

Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια Δημόσια σε όλους τους εν ενεργεία Αστυνομικούς οι οποίοι εργάσθηκαν πέραν του ωραρίου τους για την πραγματοποίησή της.

Οι Απόστρατοι είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια και βοήθεια σε ότι χρειαστούν.

Σε αυτή την προσπάθεια του Τ.Τ. Κορίνθου  συνέβαλε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείς Ν. Αργολίδας  προσφέροντας για το χρονικό διάστημα της  Εβδομάδος Οδικής Ασφάλειας στολές από την μόνιμη ΄Εκθεση που διατηρεί δίπλα από το γραφείο του Συνδέσμου στο Αστυνομικό Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Από τον Σύνδεσμο έδωσε το παρών ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ ο οποίος στα υπηρεσιακά του χρόνια είχε κάνει σεμινάριο Δικυκλιστού στο Τ.Τ. Κορίνθου αλλά και αρκετά χρόνια στον Ν. Κορινθίας διατηρώντας καλές σχέσεις με τους Αποστράτους όπως το Πρόεδρο κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Βασίλειο.


 

Παρακάτω πληρέστερη ενημέρωση από την πηγή ορισμένων φωτογραφιών. 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στην Κόρινθο (φώτο)

Με μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον για τα παιδιά από όλα τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων, πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας που διοργανώνουν, η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων.