ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μειώσεις σε Κύριες και Επικουρικές Συντάξεις μετά τις εκλογές...



Νέες μειώσεις περιμένουν τους συνταξιούχους μετά τις εκλογές, λόγω των μέτρων του τρίτου Μνημονίου. Πρόκειται για μειώσεις που θα προέλθουν, μεταξύ άλλων , από τις αναδρομικές αυξήσεις (για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο) των Εισφορών υπέρ Υγείας, την ένταξη στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης των Επικουρικών Ταμείων μεγάλων κατηγοριών Συνταξιούχων(Στρατιωτικών,Ελεύθερων Επαγγελματιών, Μηχανικών, Δικηγόρων, Διατρών), τη σταδιακή μείωση των δικαιούχων του ΕΚΑΣ, τον νέο=====>> τρόπο υπολογισμού των κύριων συντάξεων και του εφάπαξ, όπως και την εφαρμογή των νέων δυσμενέστερων διατάξεων για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις. 

Η νοσοκόμα και ο γιατρός, στη Δράμα...

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Η νοσοκόμα και ο γιατρός, στη Δράμα...
Το πιθανώτερο είναι να μην είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ η ιστορία.
Έτσι δεν είναι, γιατρέ μου ???
ThrakiToday
    Μια υπόθεση βγαλμένη από σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας απασχόλησε τις Αστυνομικές Αρχές στην Δράμα, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια περίπτωση εκβιασμού σε βάρος ηλικιωμένου γιατρού.
    Πρόκειται για 68χρονο που σύμφωνα με τις Αρχές έπεσε θύμαληστείας κατ' εξακολούθηση από την ίδια του την γραμματέα, η οποία μάλιστα διέθετε και... γυμνές φωτογραφίες του, με τις οποίες και τον απειλούσε.

Δείτε τι κατάφερε να κάνει μια γυναίκα οδηγός στην Αθήνα!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Δείτε τι κατάφερε να κάνει μια γυναίκα οδηγός στην Αθήνα!
Σκέφτηκε ‘’συντηρητικά’’ και ακολούθησε την… ‘’μέση οδό’’ !
Σωφεράντζα όμως, έτσι ?
masternews.gr/
    Να θες να το κάνεις αυτό δεν μπορείς… όσες

Φυλάκιση σε 45χρονη: Εισέπραττε για τρία χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Φυλάκιση σε 45χρονη: Εισέπραττε για τρία χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Επικαλέστηκε οικονομικό δράμα και για αυτό ΕΚΛΕΒΕ!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ.
Επειδή όλοι ζούμε οικονομικά δράματα, πρέπει να αρχίσουμε να κλέβουμε ΟΛΟΙ !
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΚΗΣ (και άλλοι  κλέφτες και αμαρτωλοί )
PatrasTimes
    Σε επτά μήνες φυλακή καταδικάστηκε 45χρονη Πατρινή πουεισέπραττε παράνομα για τρία χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.
    Η γυναίκα, εισέπραττε την επικουρική σύνταξη της μητέρας της, μέσα από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που είχε με την μητέρα της, όταν αυτή ήταν εν ζωή.
    Αρχικά στη γυναίκα επιβλήθηκε ποινή 10 μηνών. Ωστόσο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας, αποφάσισε την Πέμπτη και παρά το γεγονός ότι η κατηγορούμενη επικαλέστηκε οικονομικό δράμα ποινή 7 μηνών με αναστολή.

Μεγάλη κομπίνα φοροδιαφυγής με…γάμους στην Σαντορίνη

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Μεγάλη κομπίνα φοροδιαφυγής με…γάμους στην Σαντορίνη
 pronews.gr
    Ένας Κινέζος είναι ο εγκέφαλος μια παράνομης επιχείρησης διενέργειας γάμων που είχε στηθεί στα Φηρά της Σαντορίνη Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων διαπιστώθηκε ότι ο Κινέζος είχε εκμισθώσει δύο δωμάτια ξενοδοχείου, τα οποία είχε μετατρέψει σε ατελιέ για προετοιμασία γάμων.

Συνελήφθη ηλεκτρολόγος που παρενέβαινε σε μετρητές της ΔΕΗ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Συνελήφθη ηλεκτρολόγος που παρενέβαινε σε μετρητές της ΔΕΗ
Πενία τέχνας κατεργάζεται !
    Συνελήφθησαν την Παρασκευή (11/9/2015), στην Αττική, από τηΔιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθησηάμεση συνέργεια σε κλοπή καιαπάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και ένας 36χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
    Ο 43χρονος συνελήφθη την ώρα που με εξειδικευμένο εξοπλισμόπαρενέβαινε στο μετρητή της Δ.Ε.Η, σε οικία ιδιοκτησίας του 36χρονου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς ηλεκτρολόγος μετέβαινε σε διάφορα καταστήματα και οικίες στην Αττικήκατόπιν συνεννοήσεως με τους ιδιοκτήτες τους, όπου προέβαινε, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε τροποποίηση της συνδεσμολογίας των μετρητών της ΔΕΗ, έτσι ώστε η αναγραφόμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να είναι αισθητά μειωμένη σε σχέση με την πραγματική.

Διακρίθηκε το Ελληνικό τουριστικό φιλμ «Greek Tourism. An eternal journey»

ΜΕ ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

15/09/2015
Με τρία τιμητικά βραβεία διακρίθηκε το Ελληνικό τουριστικό φιλμ «Greek Tourism. An eternal journey» (https://www.youtube.com/watch?v=YpKlUIDf4oY) σε ισάριθμα διεθνή τουριστικά φεστιβάλ, που διοργανώνονται το 2015 σε διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο από τη Διεθνή Επιτροπή Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών (CIFFT).
Το ελληνικό βίντεο, σε παραγωγή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, συμμετείχε πρόσφατα στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών ταινιών SILAFEST 2015 (30/8-5/9/2015), που έγινε στο Veliko Gradište της Σερβίας, όπου και έλαβε το βραβείο«BlueDanube» (Γαλάζιος Δούναβης) για το καλύτερο πολιτιστικό τουριστικό φιλμ.

ΠΣΕ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

100 ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

15/09/2015
Οριακή πτωτική αναθεώρηση σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις προκύπτει για την πορεία των ελληνικών εξαγωγών κατά το α’ εξάμηνο του 2015, σύμφωνα με ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛ-ΣΤΑΤ, ενώ η μεγάλη υποχώρηση των τιμών και των εξαγωγών πετρελαιοειδών δημιουργεί μεγάλες ανακατατάξεις στο χάρτη του εξωτερικού εμπορίου της χώρας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, στην περίοδο Ιανουάριος-Ιούνιος 2015, παρουσιάζεται μικρή μείωση της χώρας της τάξης του -2,2% στη συνολική αξία των εξαγωγών (στα 12,8 δις ευρώ από 13,1 δις ευρώ) ή απώλειες της τάξης των περίπου 290 εκατ. ευρώ (αντί υποχώρησης 1,8% ή 250 εκατ. ευρώ των αρχικών εκτιμήσεων). Ωστόσο, εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, την ίδια περίοδο προκύπτει αύξηση της τάξης του 13,4%, ήτοι αύξηση κατά 1,06 δις ευρώ (αντί αύξησης 13,7% ή 1,1 δις ευρώ των αρχικών εκτιμήσεων).

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα φέρουν δράμα χωρίς τέλος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 15.9.15 |  | 
 Ο μέχρι σήμερα γνωστός τρόπος διεξαγωγής πλειστηριασμών θα σταματήσει. Τα τελευταία χρόνια που πολλοί άνθρωποι σύρθηκαν στην διαδικασία και κάποιοι από αυτούς έχασαν τους κόπους μιας ζωής αφού βρέθηκαν στην δύνη της ανεργίας και της κατάστασης που δημιούργησαν οι πολιτικές των Ελληνικών κυβερνήσεων με τα μνημόνια που εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΩΡΛ


                                                              Αθήνα 14 Σεπτεμβρίου 2015

       
                                         ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Aιτία σοβαρών προβλημάτων, όπως η νυκτερινήενούρηση, οι μαθησιακές δυσκολίες και οι διαταραχές συμπεριφοράς, μπορεί να υποκρύπτει το συνεχές και επίμονο ροχαλητό των παιδιών!
Αυτό τονίζουν οι Ωτορινολαρυγγολόγοι, που εφιστούν την προσοχή των γονιών ιδιαίτερα για τα «πρωτάκια» αλλά και για όλα τα παιδιά.
 « Πράγματι, έχει αποδειχτεί ότι  το επίμονο ροχαλητό και η ενδεχόμενη υπνική άπνοια των παιδιών χρειάζεται διερεύνηση καθώς διαταράσσουν την ποιότητα του ύπνου και είναι συνδεδεμένα με άλλες κρυφές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν  την ανάπτυξη  του παιδιού και να οδηγήσουν σε προβλήματα συμπεριφοράς, καρδιάς και πνευμόνων»  αναφέρει ο  διακεκριμένοςΧειρουργός-Ωτορινολαρυγγολόγος  κ  Μηνάς Αρτόπουλος, Υπεύθυνος Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών Αδένων Γενικής Κλινικής και Παίδων «ΜΗΤΕΡΑ».


ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει ένα δάνειο των $5.000. Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειαστεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο.

Τα τζιπάκια

Είναι τώρα σε ένα αεροπλάνο μια ομάδα αλεξιπτωτιστών και ετοιμάζονται για άσκηση. Τους λέει λοιπόν ο αρχηγός:
- Μόλις δείτε το πράσινο φωτάκι να ανάβει, θα πηδήξετε. 
Πετάγεται ένας από αυτούς και λέει:
- Κι αν δεν ανάψει;
- Θα ανάψει, του απαντά ο αρχηγός.
- Κι αν δεν ανάψει;
- Θα ανάψει, του ξαναλέει.

Τι συμβολίζουν τα ρούχα των μοναχών;


·                                 Σεπτέμβριος 11, 2015 22:24
·                                 Από askitikon.eu
 

Τι συμβολίζουν τα ρούχα των μοναχών;

Φως μοναχοίς άγγελοι. Φως δε πάντων ανθρώπων μοναδική Πολιτεία, είναι η ζωή κατά μίμηση των Αγγέλων,αυτή στήριξε και στηρίζει την Οικουμένη και ο άνθρωπος, ο χριστιανός που ενδύεται το Μέγα και Αγγελικό Σχήμα είναι άξιος πολλών επαίνων και μακαρισμών.