ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αλλάζει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το όριο στις αναλήψεις...



Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κοντέρ θα μηδενίσει, και θα αρχίσει να «μετράει» η νέα εβδομάδα, όπου ισχύει ημερήσιο όριο ανάληψης 60 € ή 420 €, συνολικά, μέχρι το Σάββατο 1η Αυγούστου. Αναλυτικά… Από το Σάββατο και κάθε Σάββατο από εδώ και πέρα και μέχρι να αρθούν τα capital controls θα ξεκινά η τραπεζική εβδομάδα αναλήψεων που δίνει το δικαίωμα στους καταθέτες να τραβούν ή 60 € την ημέρα, ή έως 420 € σωρευτικά την εβδομάδα=====>>>

Μυστικά για να αντιμετωπίσετε τη ζέστη χωρίς κλιματιστικό τη νύχτα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 23.7.15 | 
 Με τη θερμοκρασία να πιάνει «κόκκινο» ο ύπνος έχει γίνει ανυπόφορος αν ανήκετε σε αυτούς που είτε δεν αντέχουν το κλιματιστικό είτε δεν θέλουν να δίνουν μια περιουσία στους λογαριασμούς ανοίγοντάς το.

Μέχρι το 2018 η εταιρεία κρουαζιερών πολυτελείας Crystal Cruises θα περιλαμβάνει στα δρομολόγια της και το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 23.7.15 | 
 Ακριβώς 25 χρόνια μετά την έναρξη δραστηριοτήτων της Crystal Cruises η πολυβραβευμένη εταιρεία κρουαζιερών πολυτελείας χαράζει μία νέα, πολύ πιο μεγάλη “διαδρομή”. Για το 2016 και το 2017, και για τις αρχές του 2018, τα δρομολόγια του κρουαζιέροπλοιου 'Crystal Esprit' στη Μεσόγειο περιλαμβάνουν την Αθήνα, την Κέρκυρα, την Πάργα, την Ιτέα, την Ύδρα και το Ναύπλιο. 

Είναι δυνατόν ένα πουλί να γελάει; Κι όμως… This Can't Be Real


Ένα πολύ περίεργο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για μια γυναίκα που καλεί στο παράθυρο της ένα πουλί...
5014bf9705e597e4d1123f58b425eb5b_L

Ένα πολύ περίεργο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η νίκη της καλοσύνης και της υπομονής (Διδακτική ιστορία)

Μια πολύ γλυκιά κυρία, μου διηγήθηκε τα παρακάτω: -Τον άνδρα μου τον παντρεύτηκα με προξενιό. Όμως χωρίς να το ξέρω...

cebfceb9cebacebfceb3ceb5cebdceb5ceb9ceb1-edited


Μια πολύ γλυκιά κυρία, μου διηγήθηκε τα παρακάτω:
-Τον άνδρα μου τον παντρεύτηκα με προξενιό. Όμως χωρίς να το ξέρω, εκείνος αγαπούσε και είχε χρόνια δεσμό με μια κοπέλα, που οι δικοί του δεν την ήθελαν, αλλά αυτός δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά.
Παντρευτήκαμε. Η μέρα του γάμου ήταν πολύ όμορφη.

Ποιο πρόβλημα υγείας φανερώνουν τα ροδαλά μάγουλα

Ορισμένες γυναίκες δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τους ρουζ, αφού το πρόσωπό τους έχει από μόνο του ένα σχεδόν μόνιμο ελαφρύ...

71dd180325c9a2b2a81de06ad415aa47_L

Ορισμένες γυναίκες δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τους ρουζ, αφού το πρόσωπό τους έχει από μόνο του ένα σχεδόν μόνιμο ελαφρύ κοκκίνισμα.
Μπορεί το χαρακτηριστικό αυτό να μοιάζει με… δώρο της φύσης, μπορεί όμως να αποτελεί ένδειξη χρόνιας πάθησης.

Δείτε τα 2 πιο τοξικά υποκατάστατα ζάχαρης, που καταναλώνουμε καθημερινά


Οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες αρχικά είχαν σχεδιαστεί ως υποκατάστατο της ζάχαρης και αποτελούσαν ένα χρήσιμο εργαλείο στη μάχη κατά της...
sugar

Οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες αρχικά είχαν σχεδιαστεί ως υποκατάστατο της ζάχαρης και αποτελούσαν ένα χρήσιμο εργαλείο στη μάχη κατά της παχυσαρκίας. Δυστυχώς η παχυσαρκία έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις σε όλο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας και προφανώς οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες δεν βοηθούν σε αυτό.

Ω, θεέ μου!

Τρεις ηλικιωμένες μιλάνε για τους γιούς τους. 
Λέει η μια: 
- "Ο δικός μου γιος είναι ιερέας κι όπου πάει του φιλάνε το χέρι και τον φωνάζουν πάτερ." 

Ρηχό ποτάμι

Ένας βοσκός με τα πρόβατά του είχε ξαπλωσει κάτω από τον ήλιο και χάζευε το ποτάμι απέναντί του. Ξαφνικά βλέπει να κάθεται στην απέναντη όχθη μια πολύ "προικισμένη" ξανθιά. Αμέσως σηκώνεται και της λέει: 

Τα πρώτα εντυπωσιακά ευρήματα του New Horizons στον Πλούτωνα


Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
 φωτογραφία του Πλούτωνα που εστάλη στις 13 Ιουλίου από το διαστημικό σκάφος «New Horizons»
Μπορεί να έχουν περάσει δύο μόλις 24ωρα από την «επίσκεψη» του New Horizons  στον Πλούτωνα, ωστόσο το διαστημόπλοιο έχει κιόλας καταφέρει να προσφέρει συναρπαστικά στοιχεία τόσο για τον νάνο-πλανήτη όσο και για τους δορυφόρους του.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

23/07/2015
Μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου παρατείνονται οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση, καθώς και η πληρωμή των εισφορών προς τον ΟΑΕΕ, ενώ το ΙΚΑ έδωσε παράταση έως την Δευτέρα 27 Ιουλίου για την καταβολή των τρεχουσών εισφορών.

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για όσους έβγαλαν λεφτά έξω!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου για όσους έβγαλαν λεφτά έξω!
Ρεπορτάζ του Θάνου Πασχάλη για το koutipandoras .gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
     «Πόνο και δάκρυα» επιφυλάσσει η Κυβέρνηση στους 100.000 μεγαλοκαταθέτες οι οποίοι από το ξέσπασμα της κρίσης έβγαλαν με εμβάσματα στο εξωτερικό πάνω από 200.000 ευρώ, και εμφανίζονται, αρκετοί από αυτούς, ως οπαδοί της δραχμής, έχοντας -δικαιολογημένα- το λόγο τους….
Να εξαγοράσουν, μπιρ παρά, ότι πετάει και κινείται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.
    Το συνολικό ποσό που εξήχθη από τη χώρα μας ξεπερνά τα 35 δισ. ευρώ και η εκτίμηση είναι ότι σε ποσοστό 95% δεν είναι απλώς «μαύρο» (αδήλωτο δηλαδή ) αλλά «κατάμαυρο». Και κάποιο από αυτό είναι και «βρώμικο» (πορνεία, όπλα, ναρκωτικά κλπ )

Ξεκίνησε η διανομή καρτών Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Ξεκίνησε η διανομή καρτών Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Τις πρώτες κάρτες Κοινωνικής Αλληλεγγύης έλαβαν την Τρίτηοι δικαιούχοι από τα ΚΕΠ.
    Οι κάρτες αυτές ενεργοποιούνται από την Παρασκευή 24 Ιουλίου και οι δικαιούχοι θα μπορούν να τις χρησιμοποιούν σεκαταστήματα τροφίμων που διαθέτουν POS (μηχανήματα ανάγνωσης τραπεζικών καρτών).

Χαμόγελο του Παιδιού: Εχουμε μόνο μια εβδομάδα οικονομικής ζωής

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Χαμόγελο του Παιδιού: Εχουμε μόνο μια εβδομάδα οικονομικής ζωής
http://www.iefimerida.gr
    «Εχουμε μόνο μια εβδομάδας οικονομικής ζωής…» με αυτή την φράση ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου του «Χαμόγελου του Παιδιού» ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος.
    Αναφερόμενος στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, αλλά και την δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα και στην προκειμένη περίπτωση τα παιδιά και οι οικογένειές τους μιας και η οικονομική στασιμότητα των τελευταίων εβδομάδων έχει επηρεάσει και τον οργανισμό με τις οικονομικές και υλικές προσφορές να έχουν παγώσει

Εξιχνιάστηκε κλοπή με λεία κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Εξιχνιάστηκε κλοπή με λεία κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη
seleo.gr
    Κοσμήματα χρηματικής αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αποτέλεσαν τη λεία τετραμελούς σπείρας, στα ίχνη της οποίας οδηγήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από πολύμηνη έρευνα. 
    Πρόκειται για τρείς άντρες ηλικίας 30, 33 και 35 ετών και μία 34χρονη γυναίκα. Συγκεκριμένα, αρχές Δεκεμβρίου του 2014, οι δράστες, εντόπισαν 45χρονο έμπορο κοσμημάτων και τους συνεργάτες του, να δειγματίζουν το εμπόρευμά τους σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία της πόλης και τους επιτήρησαν μεθοδικά, καθ' όλη τη διάρκεια του δρομολογίου τους.
    Μετά τα μεσάνυχτα, έπειτα από συνεχή κίνηση και μεταξύ τους επικοινωνία και σε χρόνο που οι παθόντες απομακρύνθηκαν από το όχημα που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, το διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του:

Ανακοίνωση του Συντονιστικού των 3 ΕΑΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  
Ν. Π. Δ. Δ.
                                                                                                          22-07-2015                           
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ.  ΑΡΙΘ. 8/15

Αναφορικά με την παρέμβαση που είχε ασκήσει το Συντονιστικό Συμβούλιο των Τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σας εκθέτουμε τα κάτωθι.

Η παρέμβαση αυτή ασκήθηκε για την υποστήριξη της από 4 Απριλίου 2013 εφέσεως συναδέλφου μας, για την ακύρωση της πράξης αναπροσαρμογής της μηνιαίας σύνταξής του. Ας σημειωθεί ότι με την πράξη αυτή επήλθαν το πρώτον οριζόντιες περικοπές στο μηνιαίο ποσό της λαμβανομένης συντάξεως σε κάθε μέλος μας, κατ΄εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4093/2012.

Διευκρινήσεις – λεπτομέρειες για την κατάθεση δανείων Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α

poasy
Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 506/5/6
Προς: Τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
Θέμα: «Διευκρινήσεις – λεπτομέρειες για την κατάθεση δανείων Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.»
  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
  Σχετικά με το θέμα της πίστωσης των δανείων από το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α., σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία των εγκεκριμένων από το εν λόγω Ταμείο δανείων γίνεται μέσω εμβάσματος και σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα ή άγνοια του τραπεζικού υπαλλήλου που εξυπηρετεί τον εκάστοτε συνάδελφο ανά την επικράτεια,