ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Δείτε βίντεο με πολύ χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών! Insane! Top Fighter Jets Low Flyby/ Flyover PART 2



Όταν οι πιλότοι αγγίζουν τα όρια του παράτολμου! Δείτε βίντεο από το κανάλι του youtube με πολύ πολύ χαμηλές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών

Αργολίδα: Έριξε την πετονιά στη θάλασσα και η απίθανη συνέχεια τον έκανε διάσημο στο διαδίκτυο (βίντεο)



Είναι η στιγμή που ο ψαράς ρίχνει την πετονιά του στη θάλασσα, μπροστά στον φίλο του. Τα όσα ακολουθούν θα του μείνουν αξέχαστα…
Ένα απίστευτο συμβάν διαδραματίστηκε στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Αργολίδα όταν ένας ψαράς κατάφερε να πιάσει με πετονιά ένα τεράστιο ψάρι. Ο ψαράς βρισκόταν κοντά στην ακτή με τη βάρκα του για να ψαρέψει με συρτοκαθετή ή κοντοφύλακα (έτσι λέγεται η μέθοδος ψαρέματος με πετονιά) και ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι στην πετονιά του αγκιστρώθηκε ένα σκυλόψαρο.

Έρχεται νέος ΚΟΚ με μειωμένα πρόστιμα έως 50%


Έρχεται νέος ΚΟΚ με μειωμένα πρόστιμα έως 50%
www.dikaiologitika.gr
    Ριζικές αλλαγές στα πρόστιμα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) αλλά και στη φιλοσοφία συμμόρφωσης των οδηγών που ευθύνονται για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, επεξεργάζεται το υπουργείο Μεταφορών, το οποίο εξετάζει την επιβολή μειωμένων προστίμων αλλά και οικονομικών ποινών σε αναλογία με την οικονομική κατάσταση του παραβάτη.

ΥΦΕΣΗ ΣΤΟ Δ' ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016

Η EUROSTAT ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ

08/03/2017
Κατά 1,2% μειώθηκε το ΑΕΠ της Ελλάδας το τέταρτο τρίμηνο του 2016, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 1,1% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο της περασμένης χρονιάς, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat.

Αναδιάταξη - Αναδιοργάνωση της ΕΛ ΑΣ και της Δ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, με την ίδρυση και λειτοργία νέου Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, καθώς και Υλικοτεχνική Υποδομή

Η ΄Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με Υπόμνημα γνωστοποιεί τα υπαρκτά προβλήματα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νομού Αργολίδας.




Φοροελαφρύνσεις σε υπουργούς, βουλευτές ενώ κόβουν μισθούς και και συντάξεις

Φοροελαφρύνσεις σε υπουργούς, βουλευτές ενώ κόβουν μισθούς και και συντάξεις

Τη στιγμή που η Ελλάδα δεινοπαθεί και κόβονται συνεχώς μισθοί και συντάξεις στους Έλληνες, υπάρχει μια μερίδα πολιτών που αντιμετωπίζεται με …στοργή. Πιο συγκεκριμένα, προκλητικό «ρουσφέτι» 2.000 ευρώ δίνεται  σε υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους αφού καταργήθηκε,με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η επιπλέον εισφορά αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα όπως ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο.

ΚΗΛΗ.ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΧΕΙ Η ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

                                        Αθήνα 8 Μαρτίου 2017




                                           ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

  Μηδενικό είναι σχεδόν τα τελευταία χρόνια το ποσοστό υποτροπής στην  λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της κήλης με τη χρήση πλέγματος!
 Η εξέλιξη στη λαπαροσκοπική χειρουργική έχει αλλάξει τα δεδομένα καισύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, στην πιο συχνή χειρουργική επέμβαση στον κόσμο, το ποσοστό υποτροπής έχει πέσει κάτω από 1%!
Αντίθετα το ποσοστό υποτροπής με την παραδοσιακή «ανοικτή» χειρουργική μέθοδο και τις παραλλαγές της, εξακολουθεί να είναι υψηλό της τάξης περίπου του 6%, με κύριο αποτέλεσμα οι κήλες να ξαναδημιουργούνται.
«Η  εξάλειψη των υποτροπών είναι πολύ σημαντική  για τους ασθενείς, αλλά και για τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς το κόστος είναι τεράστιο, αφού κάθε χρόνο για την αποκατάσταση της κήλης πραγματοποιούνται  περισσότερες από 20.000.000 επεμβάσεις παγκοσμίως !»αναφέρει ο ΔρΔιαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospital.


                        ΕΜΦΑΝΙΣΗ           ΚΗΛΗΣ
Όπως εξηγεί ο Δρ Δ. Θωμάς«Η κήλη εμφανίζεται όταν επέλθει  ρήξη στα εσωτερικά στρώματα των κοιλιακών μυών , δημιουργώντας  ένα χάσμα μέσα από το οποίο προβάλλει κάποιο  σπλάχνο».
 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο χάπι ή φάρμακο που να θεραπεύει την κήλη,  ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης και θεραπείας της  είναι ο χειρουργικός.