ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Σοφές συμβουλές



ΠΗΓΗ :  "  ΤΣΕΝΤΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

stsentouros
@yahoo.gr   "
 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!!!!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma      " 

Posted: June 3, 2014 at 11:06 am
monaxos-leipsana
Αλήθεια χριστιανοί πόσσες φορές δεν αναρρωτηθήκατε εαν σας παρακολουθεί κάποιος στην προσωπική σας ζωή,και θυμώνετε και εξοργίζεστε όταν γίνεται αυτό.Κάνουμε μία καλή πράξη και εκεήνη την ώρα μας γράφει μία κάμερα η ένα κινητό ,δεν μας πειράζει καθόλου αντίθετα μάλιστα πηγαίνουμε μπροστά για να μας πάρει καλύτερα ο φακός, πόσο υποκριτές είμαστε….

Σημαντικές αλλαγές στο υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για την υποχρεωτική ασφάλιση

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: June 2, 2014 at 10:37 pm, Last Updated: June 2, 2014 at 7:49 pm
ypoxreotiki-asfalisiΔελτίο Τύπου
Θέμα: Σημαντικές   αλλαγές   στο   υφιστάμενο   νομοθετικό   πλαίσιο,   που   διέπει την υποχρεωτική ασφάλιση της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για ατυχήματα από αυτοκίνητα.
Δυνάμει του άρθρου 169 του Ν.4261/2014 (ΦΕΚ Α’ 107/05.05.2014) τροποποιήθηκε ως προς ιδιαιτέρως σημαντικά ζητήματα το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο (Π.Δ. 237/1986), που διέπει την υποχρεωτική ασφάλιση της αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για ατυχήματα από αυτοκίνητα.
Οι νέες νομοθετικές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ από την 05.05.2014 (ημερομηνία δημοσίευσης του ως άνω Νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως).
Μεταξύ άλλων, προβλέπονται πλέον τα εξής:

ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΫΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

ΠΗΓΗ : " pentapostagma   " 

Posted: June 2, 2014 at 8:26 pm, Last Updated: June 2, 2014 at 8:27 pm
ΙΕΡΕΑΣ-από το δράμα των σημερινών κληρικών-
ΕΝΑ ΑΠΟ  τα πρώτα μεταπτωτικά συναισθήματα που γεννήθηκαν στην ανθρώπινη ψυχή, ευθύς μετά την πτώση των πρωτοπλάστων, ήταν και είναι ακόμη η συνήθης ευχάριστη ψυχική τάση να εντοπίζουμε  πάντα τις ευθύνες στο  πεδίο του  άλλου .
Βέβαια όταν μιλάμε για δικαιώματα ,αυτά πάντα είναι δικά μας!

Πως λύνονται τα μάγια;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: June 2, 2014 at 7:29 pm
γυάλινη σφαίραΤου μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χαραλάμπους Βασιλόπουλου
Πως όμως λύνονται; Μόνον με την Εκκλησία. Αυτή έχει τη δύναμη του Θεού.
Μα θα πεις και οι μάγοι με την Εκκλησία πάνε. Το σπίτι τους είναι γεμάτο εικόνες. Όχι! Αυτοί πάνε με το Σατανά και τις εικόνες τις έχουν για να τραβούν κόσμο, διότι ποιος θα τους είχε εμπιστοσύνη;
Τις έχουν ακόμη τις εικόνες για να τις βεβηλώνουν, να τις βρωμίζουν. Πρέπει για να γίνουν τα μάγια να αποδείξουν στο Σατανά, ότι δεν έχουν καμιά σχέση πια με τον Θεό, αλλά είναι τελείως δοσμένοι σ’ αυτόν. Και απόδειξις είναι το γεγονός ότι τις πατούν και κάθονται τσίτσιδοι επάνω στην εικόνα για να τους δώσει τη δύναμή του ο Σατανάς.

Άρχισαν βροντές και “Καταιγίδες” στο Αιγαίο …Βγαίνει για τσαμπουκά ο Στόλος ;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: June 2, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: June 2, 2014 at 12:09 pm
άρχισαν-βροντές-και-καταιγίδες-στο-αιγαίο-βγαίνει-για-τσαμπουκά-ο-στόλος;Η καθαρά επιθετική άσκηση των Τούρκων όπου έπαιξαν τα ρέστα τους Σουλτάνοι και Χωροφύλακες τελειώνει …Χρησιμοποιήθηκαν ότι καινούργιο έχει να επιδείξει το Τουρκικό στράτευμα νεοαποκτηθέν και σύγχρονο αφού η άσκηση είχε ένα και μόνο σκοπό !
Να στείλει μήνυμα στους Τούρκους Πολίτες δείχνοντας τους  στα Στρατιωτικά επίκαιρα πόσο μεγάλη είναι η Τουρκία και να φοβίσει τους Ευρωπαίους ,γιατί τα σχεδιασμένα  είναι από καιρού …Απλά παίζονται τώρα !

Ορθοδοξία και προγαμιαίες σχέσεις

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: June 2, 2014 at 2:28 pm, Last Updated: June 2, 2014 at 1:34 pm
progamiaies-sxeseisΠολύς θόρυβος προκλήθηκε με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις κάποιου ιεράρχη σε άσεμνο περιοδικό, ότι δέχεται τις προγαμιαίες σχέσεις ως προετοιμασία για το γάμο, φτάνει να μην αλλάζουν οι νέοι συντρόφους σαν τα πουκάμισα, και δημιούργησε σύγχυση και πολλές απορίες.

Νέα έρευνα συνδέει το γάλα με τον καρκίνο του προστάτη

ΠΗΓΗ :   " pentapostagma   " 

Posted: June 2, 2014 at 2:00 pm, Last Updated: June 2, 2014 at 11:56 am
νέα-έρευνα-συνδέει-το-γάλα-με-τον-καρκίνο-του-προστάτηΝέα έρευνα συνδέει το γάλα με τον καρκίνο του προστάτη


Τον συσχετισμό των υψηλών ποσοστών ασβεστίου με τον καρκίνο του προστάτη έρχεται να καταδείξει νέα έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας σε συνεργασία με τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Πρόληψης του Καρκίνου των Η.Π.Α. και το Ινστιτούτο Έρευνας για τον καρκίνο του Στάνφορντ.

Εκσυγχρονισμός F-16: Όχι βιασύνη δείτε τι έγινε σε άλλες χώρες

ΠΗΓΗ : " pentapostagma " 

Posted: June 2, 2014 at 9:00 am, Last Updated: June 2, 2014 at 12:52 am
εκσυγχρονισμός-F-16-όχι-βιασύνη-δείτε-τι-έγινε-σε-άλλες-χώρεςΚαταιγίδα παρουσιάσεων στο ΓΕΑ, την προηγούμενη εβδομάδα, από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες για το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των Ελληνικών F-16.Κάποιοι βιάστηκαν μάλιστα να πούν ότι εντός του έτους θα έχει γίνει κατακύρωση του προγράμματος!  Θα προσπαθήσουμε  χωρίς υπερβολές, να φωτίσουμε όσον ειναι δυνατόν το θέμα, το οποίο ,με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και τις επιχειρησιακές ανάγκες της αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Οι Ευρωπαικοί ισολογισμοί “ντοπάρονται” από τα έσοδα ναρκωτικών και πορνείας

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 1, 2014 at 11:57 pm

Μετά τη Σουηδία, την Ιταλία και την Ισπανία, και η Αγγλία θα συμπεριλάβει στον ισολογισμό της, τα παράνομα έσοδα από τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών και λευκής σαρκός.

drogues_g
Με αυτήν την κίνηση πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να ντοπάρουν το Εθνικό Ακαθάριστο Προιόν με μια ένεση 10 δισεκατομμυρίων αγγλικών λυρών ή 12,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Google ετοιμάζει υπηρεσία που θα αφαιρεί αναρτήσεις από την αναζήτηση

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: June 1, 2014 at 10:00 pm, Last Updated: June 2, 2014 at 12:20 am
η-google-ετοιμάζει-υπηρεσία-που-θα-αφαιρεί-αναρτήσεις-από-την-αναζήτηση Η Google Inc παρουσίασε μια υπηρεσία μέσω της οποίας Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να ζητούν να αφαιρούνται από τα αποτελέσματα των αναζητήσεων σύνδεσμοι προς υλικά για τα οποία έχουν αντιρρήσεις, κάνοντας… έτσι το πρώτο βήμα για να συμμορφωθεί προς μια απόφαση του κορυφαίου δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνωρίζει το «δικαίωμα στη λήθη».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 1, 2014 at 8:26 pm, Last Updated: June 1, 2014 at 6:53 pm
GREECE-broken(Απάντηση στον Μιχάλη Ιγνατίου)
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Παρακολουθώ αναλύω και ερευνώ τις πολιτικές και στρατιωτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, εντατικά από το 2009 μέχρι σήμερα και το αρχείο που διαθέτω είναι tera(s). Από όλη αυτή την έρευνα εξάγονται συμπεράσματα. Αυτά τα συμπεράσματα τα περνάμε μέσα από ένα ειδικό «φίλτρο» που το ονομάζουμε «γενικό συμφέρον της Ελλάδος και του ελληνικού λαού» και καταγράφουμε τις επιδιώξεις και τις προθέσεις των εξουσιαστών μας, όχι βέβαια με τα λεγόμενα τους, αλλά με τα έργα τους. 
Μπορούμε λοιπόν να πούμε σήμερα με μεγάλη ασφάλεια, πως γνωρίζουμε τις προθέσεις και τα σχέδια που έχουν για την Ελλάδα και παρακολουθούμε τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν να τα προωθήσουν, επεμβαίνοντας στον βαθμό που μπορούμε και μας επιτρέπεται.

Το “κοντέρ” των τουρκικών προκλήσεων τρελάθηκε! 1100 παραβιάσεις σε 5 μήνες – 245 το Μάϊο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: June 1, 2014 at 5:00 pm, Last Updated: June 1, 2014 at 11:21 am
το-κοντέρ-των-τουρκικών-προκλήσεων-τρελάθηκε Την Τρίτη ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τούρκο ομόλογό του Ισμέτ Γιλμάζ στις Βρυξέλλες.
Μαζί του θα έχει έναν φάκελο με τα επίσημα αριθμητικά στοιχεία του ΓΕΕΘΑ για την τουρκική “φρενίτιδα” προκλήσεων στο Αιγαίο: 1100 παραβιάσεις του εναέριου χώρου από την 1η Ιανουαρίου ως σήμερα! Οι 245 απ΄ αυτές μέσα στο Μάϊο. Όλο το 2013 οι παραβιάσεις ήταν 681!

8 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το κατακάθι του καφέ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: June 1, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: June 1, 2014 at 10:52 am
8-πράγματα-που-μπορείς-να-κάνεις-με-το-κατακάθι-του-καφέ Είχες σκεφτεί ποτέ ότι το κατακάθι του καφέ μπορεί να σου χρησιμεύσει σε κάτι… Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους κόκκους καφέ.
Διάβασε παρακάτω 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τον καφέ και θα εκπλαγείς από το πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι ένα κατακάθι..

Επιτέλους ανάσα για τους φορολογούμενους – Μείωση φόρων στα ΙΧ και τέλος η εισφορά αλληλεγγύης

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: June 1, 2014 at 12:00 pm, Last Updated: June 1, 2014 at 5:30 pm
επιτέλους-ανάσα-για-τους-φορολογούμενουςΗ δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη από το βήμα της ημερίδας που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πως έρχεται μείωση της φορολογίας των ΙΧ και η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης έφερε πολλά χαμόγελα.

Δείτε πως μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο laptop σας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma  " 

Posted: June 1, 2014 at 10:30 am, Last Updated: June 2, 2014 at 9:37 am
mpataria-laptopΟι μπαταρίες στις φορητές μας συσκευές αρκετές φορές μας αφήνουν τη χειρότερη στιγμή…! Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο στο laptop σας…

Ελαφρά μαχητικά: Ντεμπούτο Scorpion σε αεροπορικό σόου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: June 1, 2014 at 9:00 am, Last Updated: May 31, 2014 at 11:29 pm
ελαφρά-μαχητικά-ντεμπούτο-σκόρπιον-σε-στρατιωτικό-σόου Το πρόγραμμα πτητικών δοκιμών του Scorpion, του ελαφρού μαχητικού / αεροσκάφους συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης (ISR: Intelligence, Surveillance and Reconnaissance: ISR) που αναπτύσσει η Textron AirLand, διεκόπη προσωρινά, προκειμένου αυτό να επιδειχθεί στη διεθνή αεροπορική έκθεση Farnborough 2014 που θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούλιο.

Τί από μας περνάει στους άλλους


Ας δούμε ποιά από τις αρετές μας μένει σε μας και ποιά περνάει στους άλλους. Το να νηστεύεις, να μην κοιμάσαι σε κρεβάτι, να καλλιεργείς την αγνότητα της ψυχής και τους σώματος, να έχεις σωφροσύνη, είναι πράγματα τα οποία ωφελούν εκείνους που τα κάνουν. Εκείνα όμως που από εμάς περνάνε στον πλησίον είναι η ελεημοσύνη, η διδασκαλία, η αγάπη. Και εδώ άκουσε τον Παύλο που λέει:

Μετάνοια χωρίς τήν προαίρεση μας - Γέροντος Παϊσίου


Posted: 01 Jun 2014 10:30 PM PDT
Υπάρχει μετάνοια χωρίς τήν προαίρεση μας;

-Ναί, είναι ή αναγκαστική μετάνοια. Σου ζητάω δηλαδή νά μέ συγχώρεσης γιά ένα κακό πού σου έκανα, γιά νά γλυτώσω άπό τίς συνέπειες, άλλά εσωτερικά δέν αλλάζω. Ό διαβολεμένος άνθρωπος κάνει δήθεν ότι μετάνοιωσε καί πηγαίνει μέ πονηριά, βάζει μετάνοιες μέ προσποιητή καλωσύνη, γιά νά πλανέση τούς άλλους. Άλλά καί τό νά πάη κανείς νά πή τίς αμαρτίες του στόν πνευματικό, γιατί φοβάται μήπως πάη στήν κόλαση, καί αυτό δέν είναι μετάνοια.

Κινδυνεύει το ΄Εθνος


SHMAIA
Κωνσταντίνου Γανωτή,Λυκειάρχη,Φιλολόγου

            Το λέω χωρίς διάθεση να κινδυνολογήσω. Το βλέπω, το ζω. Πολλοί στις μέρες μας ζουν σαν να μην ανήκουν σε κανένα έθνος. Κι αν ακούσουν την ανήσυχη κραυγή μας “το έθνος κινδυνεύει”, θα σου απαντήσουν: Ε, και τι με νοιάζει εμένα; Τι χάνω δηλαδή; Είναι οι Έλληνες, που θα μπορούσαν να μεταναστεύουν σ’ ένα κράτος με καλούς μισθούς και να ζήσουν σαν πολίτες και ομοεθνείς σ’ αυτό το κράτος ξεχνώντας κάθε ανάμνηση, ακόμα και τη γλώσσα της τέως πατρίδας τους.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΤΟΠΙΑ " Fwd: Fw: TR: Fw: tres beau ! ! ! (tres beau! ! !) "


Περιοχή συνημμένων
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη Efenpress NEWS ONLINE
efenpress@yahoo.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Αυξήθηκαν οι αποδοχές τους

ΠΗΓΗ : "     " 


 
03/06/2014 - 12:49 

Share
Οι αποδοχές των επικεφαλής 15 μεγάλων τραπεζών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη ανήλθαν το 2013 σε 13 εκατ. δολάρια κατά μέσο όρο, καταγράφοντας αύξηση 10,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αναπληρώνοντας έτσι την περυσινή μείωσή τους, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times που βασίζεται σε έρευνα του αμερικανικού ομίλου Equilar.

Ενημέρωση της ΠΟΑΣΥ για το Μ.Τ.Σ.



Αθήνα, 3 Ιουνίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 605/13/45β
Προς: 1) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
          2) Μέλη Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΣ
  Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,
  Σε συνέχεια της υπ' αριθ. 605/13/45α από 29/05/2014 ανακοίνωσής μας, η πλήρης ενημέρωση που είχαμε από το ΥΦ.ΕΘ.Α. έχει ως ακολούθως:

Τι δεν πρέπει να λένε οι γυναίκες σ΄έναν άνδρα !, Τι θα κάνουν..., Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.


Τι δεν πρέπει να λένε οι γυναίκες σ΄έναν άνδρα !

Τι δεν πρέπει να λες σ έναν γυμνό άνδρα .
01 . Αχ ! Τι γλυκούλης !
02 . Μήπως απλά να χαμουρευτούμε ;
03 . Ξέρεις , στην εποχή μας διορθώνεται με απλή επέμβαση .
04 . Καν’ το να χορέψει .
05 . Μπορώ να ζωγραφίσω μια φατσούλα πάνω του ;
06 . Ω ! Και έχεις τόσο μεγάλα πόδια ... ;
07 . Aμα το σφίξω θα πονέσει ;
08 . Θέλεις να είμαι ειλικρινής μαζί σου ;
09 . Καλά που έχεις πολλά άλλα προσόντα 
10 . Τώρα κατάλαβα γιατί έχεις τέτοιο αμάξι .
11 . Μήπως άμα τον ποτίσουμε θα μεγαλώσει ;
12 . Γιατί Θεέ μου & ... ;
13 . Τουλάχιστον δεν θα κρατήσει για πολύ .
14 . Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο .
15 . Τουλάχιστον λειτουργεί ;
16 . Είναι τόσο ... τόσο ... αχρησιμοποίητος ...
17 . Μήπως στο φως φαίνεται καλύτερα ;
18 . Ας κάνουμε κάνα τσιγαράκι ... καλύτερα .
19 . Κρυώνεις ;
20 . Μόνο αν είμαι σουρωμένη θα το κάνω !
21 . Τι είναι αυτό ; οφθαλμαπάτη ;
22 . Τι είναι αυτό ;

ΕΞΥΠΝΗ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Αθήνα 3 Ιουνίου 2014


                              ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Θαύματα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής κάνει η  «έξυπνη» λιποαναρρόφηση, η οποία στη νέα εξελιγμένη μορφή 4D  έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί το λίπος χωρίς να προκαλεί τραύματα στους ιστούς, δημιουργώντας  μυώδη αθλητικό σώμα!
«Η «έξυπνη» 4D λιποαναρρόφηση αφαιρεί το λίπος από τις παρακείμενες μυϊκές ομάδες, τονίζοντας καλύτερα τον υπάρχον μυϊκό ιστό»  αναφέρει ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός  Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου και συμπληρώνει: