ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ : Δηλώσεις Προϊσταμένου Γ.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων



Μια ματιά στο τελευταίο βίντεο σε κανάλια για τις 21 Απρ 2016.

Δηλώσεις Προϊσταμένου Γ.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων
πριν από 3 ώρες  •  122 προβολές

ΠΗΓΗ : EllinikiAstynomia
  + 1 ακόμη  



Οι σημερινοί νέοι δυσκολεύονται να πλησιάσουν γενικά την Εκκλησία !

11
Likes
8
(†) Αρχιμ. Γεώργιος Καψάνης, Καθηγούμενος Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου Αγ. Όρους Υπάρχουν μερικές δυσκολίες στα σημερινά μας παιδιά να πλησιάσουν...
ekklisia
(†) Αρχιμ. Γεώργιος Καψάνης, Καθηγούμενος Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου Αγ. Όρους
Υπάρχουν μερικές δυσκολίες στα σημερινά μας παιδιά να πλησιάσουν το μυστήριο της Μετανοίας. Οι σημερινοί νέοι δυσκολεύονται να πλησιάσουν γενικά την Εκκλησία και τους κληρικούς γιατί καλλιεργείται μία προκατάληψη κατά της Εκκλησίας.

Κοιμάστε με την τηλεόραση ανοιχτή; Μετά από αυτό το κείμενο δεν πρόκειται να το ξανακάνετε ποτέ

18
Likes
8
Αν είστε από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι ευκολότερο να τους πάρει ο ύπνος με την τηλεόραση ανοιχτή, πρέπει να...
tromaktiko28229
Αν είστε από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι ευκολότερο να τους πάρει ο ύπνος με την τηλεόραση ανοιχτή, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ – ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ. Πόσο ασφαλή είναι τα κινητά μας από τους χάκερς; 6 Likes3

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι δεν έχει σημασία πόσες προφυλάξεις ασφαλείας μπορεί κάποιος να πάρει προκειμένου να προφυλάξει τα...

newego_LARGE_t_1101_54626167_type13145
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι δεν έχει σημασία πόσες προφυλάξεις ασφαλείας μπορεί κάποιος να πάρει προκειμένου να προφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του κινητού του, αφού ένας χάκερ το μόνο που χρειάζεται για να εντοπίσει τη θέση του χρήστη ή να υποκλέψει τις τηλεφωνικές του συνομιλίες είναι μόνο ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου.

Τι αλλάζει στα δελτία αστυνομικής ταυτότητας και διαβατήρια

4
Likes
3
Απλοποιείται ο τρόπος αναγραφής ονοματεπώνυμου σε δελτία αστυνομικής ταυτότητας και διαβατήρια. Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καταργείται...
ÔÑÉÊÁËÁ - ÅÍÁÑÎÇ ÔÙÍ ÐÁÍÅËËÁÄÉÊÙÍ ÅÎÅÔÁÓÅÙÍ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ // EUROKINISSI)
Απλοποιείται ο τρόπος αναγραφής ονοματεπώνυμου σε δελτία αστυνομικής ταυτότητας και διαβατήρια.
Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καταργείται, συγκεκριμένα, η διπλή αναγραφή του ονοματεπώνυμου, με λατινικούς χαρακτήρες, και πλέον θα εμφανίζεται μεταφρασμένο στα λατινικά μία φορά, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ο ξεχασιάρης γιατρός !

Ένας χειρούργος ήταν πολύ αφηρημένος . Έτσι σε μια εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας ξέχασε το νυστέρι του μέσα στην κοιλιά του αρρώστου . Χρειάστηκε να κάνει μια δεύτερη εγχείρηση , για να βγάλει το ξεχασμένο εργαλείο . Για κακή τύχη όμως του αρρώστου και στη δεύτερη εγχείρηση ο χειρούργος ξέχασε μέσα του ένα γάντι ! Έτσι χρειάστηκε και τρίτη εγχείρηση . 

Νόμοι Μειώσεων Συντάξεων Στελεχών ΕΔ - ΣΑ ανά κυβέρνηση, από το 2010 μέχρι σήμερα και ...πρόβλεψη του τι μέλλει γενέσθαι...

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Μετά από πολλές ανακρίβειες που κατά καιρούς δημοσιεύονται και τις πρόσφατες αναρτήσεις για μειώσεις εν των ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, παραθέτω ένα πλήρη κατάλογο με όλες τις μέχρι σήμερα μειώσεις των συντάξεων των εν αποστρατεία στελεχών  κατά κυβέρνηση, νόμο και ημερομηνία με μικρό σχολιασμό, όπου απαιτείται. Στο τέλος της ανάρτησης γίνεται μια προσπάθεια πρόβλεψης νέων μειώσεων και περικοπών από την παρούσα συγκυβέρνηση...

Αστυνομικοί με ποδήλατα στην Κέρκυρα-έναρξη δράσης VIDEO



Ο χρήστης EllinikiAstynomia
 έχει μεταφορτώσει το βίντεοΤελικο 2 ποδήλατα
Τελικο 2 ποδήλατα
ΠΗΓΗ : EllinikiAstynomia

Apple: Ένα τόνο χρυσό έβγαλε από την ανακύκλωση παλιών iPhone

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Apple: Ένα τόνο χρυσό έβγαλε από την ανακύκλωση παλιών iPhone
    Xρυσό αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο για το 2015απέφεραν στην εταιρεία Apple η ανακύκλωση και περιβαλλοντικά ορθή διαχείριση παλαιών ηλεκτρονικών συσκευών iPhone, iPad, iPod και Mac.
    Όπως αναφέρεται στην έκθεση περιβαλλοντικής υπευθυνότητας της εταιρείας για το περασμένο έτος, τα δύο τρίτα των ηλεκτρονικών αποβλήτων που ανακυκλώθηκαν, συνολικού βάρους 40,8 τόνων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά αφού πρόκειται για μέταλλα όπως σίδηρο, κοβάλτιο, αλουμίνιο, χαλκό, ασήμι και χρυσό. Στα 40 εκατομμύρια δολάρια υπολογίζεται η αξία χρυσού βάρους άνω του ενός τόνου που ανακτήθηκε από παλιές συσκευές Apple το 2015.

Παραδεισένιο νησί κοστίζει λιγότερο από ένα σπίτι!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

    Το νησάκι Huon, 60 χιλιόμετρα από την πόλη Hobartβγήκε στην αγορά και ψάχνει για ιδιοκτήτη! – Μπορεί να γίνει δικό σας, μόλις με 150.000 δολάρια (300.000 δολάρια Αυστραλίας), όταν ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο κοστίζει γύρω στις 197.000 στερλίνες. H νοτιότερη και μικρότερη πολιτεία της Αυστραλίας, η Τασμανία, εθεωρείτο για χρόνια μία από τις πιο αδιάφορες και πολιτιστικά ξεχασμένες περιοχές του πλανήτη. Έτσι ελάχιστοι έμπαιναν στον κόπο να πάρουν το πλοίο από τη Μελβούρνη και μετά 12 ώρες ταξιδιού να φτάσουν σε αυτό το αλλόκοτο μέρος.
    







Πώς να προστατευτείτε εν' όψει των γιορτών του Πάσχα. Η ΕΛ.ΑΣ. συμβουλεύει...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 

Πώς να προστατευτείτε εν' όψει των γιορτών του Πάσχα. Η ΕΛ.ΑΣ. συμβουλεύει...
    Οι γιορτές του Πάσχα πλησιάζουν και πολλοί έχουν κάνει πλάνα για το πώς θα περάσουν αυτές τις ημέρες μακριά από το σπίτι τους. Όμως, την ίδια ώρα, οι κίνδυνοι ελλοχεύουν.
    Για αυτό το λόγο, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίαςεξέδωσε οδηγία, υπενθυμίζοντας τις βασικές συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση, την όσο τυχόν καλύτερη προστασία από διαρρήξεις και βέβαια- λόγω των ημερών- την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.
Συγκεκριμένα, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. συμβουλεύει:
Φεύγοντας από το σπίτι:

ΣΤΟ 24% Ο ΦΠΑ – «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΑΥΞΗΣΗ

ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

21/04/2016
Σε συμφωνία για το πακέτο των έμμεσων φόρων, ύψους 1,8 δισ. ευρώ σε ορίζοντα έως το 2018, κατέληξαν κυβέρνηση και εκπρόσωποι των θεσμών.

ΕΕ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

21/04/2016
Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν πριν από λίγες ημέρες το νέο νομοθετικό πακέτο (κανονισμός και οδηγία) για την προστασία των δεδομένων στην ΕΕ.