ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Εξόδιος Ακολουθία ΔΙΒΟΛΗ Ανδρέα

 


Εφυγε απρόσμενα από κοντά μας Ο ΔΙΒΟΛΗΣ Ανδρέας μέλος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

 


Σήμερα 4-6-2022 ένα άσχημο γεγονός κτύπησε την Οικογένεια του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας              " Ο Αγιος Νικόλαος "        Ο   Δ Ι Β Ο Λ Η Σ  Ανδρέας έχασε την ζωή του από ατύχημα εντός της οικίας του.

Ο Σύνδεσμός εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Για την εξόδιο ακολουθία παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε καθότι η Γραμματεία του Συνδέσμου μετά του Προέδρου θα ευρίσκονται στο 22ο Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο στην Καλαμάτα 5/6/7/8-6-2022.

Θα μπορείτε να ενημερωθείτε από το Γραφείο Διαβιβάσεων της Υπηρεσίας  " 100 " 

Ο Σύνδεσμος αντί στεφάνου θα καταθέσει ανάλογο χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Ναυπλίου. 
 

Κινήσεις Π.Ο.Α.Σ.Α. ( Πρόεδρου ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ε. - ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Ν. Αντιπροέδρου ΠΟΑΣΑ και μέλος Δ.Σ. ΕΑΑΣ ) για το Μ.Τ.Σ.

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παρακολουθεί το θέμα και σας ενημερώνει για όλες τις κινήσεις.

Στο 22ο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. που θα πραγματοποιηθεί 5/6/7/8-6-2022 στην πόλη της Καλαμάτας  θα υπάρξει ευρύτερη ενημέρωση για το επίκαιρο θέμα του Μ.Τ.Σ.  στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια θα ενημερωθείτε. 

Εάν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες  Π Ρ Ο Τ Ε Ι Ν Ω όλοι οι Απόστρατοι που είναι μέλη και στην  ΕΑΑΣ να παραιτηθούν όπως έκανε και ο Νικήτας ΚαλογιαννάκηςΕυάγγελος Χριστακόπουλος  ( Αντίγραφο εκ του Face )

11 ώρ.  · 

Θέλω να γνωρίσουν οι συνάδελφοι απόστρατοι των ΣΑ ότι η πρώτη κίνηση έγινε με την ενημέρωση ,εκ μέρους μου της ηγεσίας του υπουργείου μας Γ. Γραμματέας - Ακολούθησε η απάντηση στα λεγόμενα τους στο ΔΣ της ΕΑΑΣ, όπου παρέστην, και τέλος η παραίτηση του Νικήτα Καλογιάννη από το ΔΣ αυτής Πράξη την οποία επικροτώ και τώρα τον συγχαίρω.

 Ο Πρόεδρος του ΜΤΣ, κύριος ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, δεσμεύτηκε στην επικοινωνία που είχα μαζί του, ότι είναι μαζί μας διότι επιθυμεί ενιαίο και αδιαίρετο ΜΤΣ

Αν δεν υποχωρήσουν στις ανομολόγητες ορέξεις τους για χάριν πρόσκαιρων οικονομικών απολαβών θα προτείνω στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να καταργήσει εντελώς τους πόρους αυτούς και να πάνε υπερ της ΥΓΕΙΑΣ και της ΠΑΙΔΕΙΑΣ ολόκληρου του ελληνικού λαού διότι στο κάτω κάτω της γραφής αυτός πληρώνει,  Συνάδελφοι οι άκαπνοι στρατιωτικοί έδειξαν το πρόσωπο τους  Ας τους δείξουμε τη δύναμη μας μαζί με τους ενεργεία συναδέλφους μας.

  Ακόμη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ Νικήτα Καλογιαννάκη.

Συνάδελφοι να είστε σε ετοιμότητα. 


Κοινοποιήστε το