ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΤΩΡΑ! ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ξαφνικά ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί πριν από το Πάσχα!


Συντάκτης:
news.makedonias
Κατηγορία: Τελευταία νέα

Στο http://thefaq.gr διαβάσαμε:

Στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν μετά και την τελευταία απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου στις φυλακές της Αδριανουπόλεως αναφέρεται η αυστριακή εφημερίδα Der Standard.

Μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παρακολούθησαν την ακολουθία " ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ "


Την 1η Απριλίου 2018 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  με  τις οικογένειές  των παρακολούθησαν την ακολουθία  " Ιδού ο Νυμφίος έρχεται ".




ΠΗΓΗ " BEST ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ    ( Απόσπασμα εκ των Ειδήσεων 2-4-2018 ) ". 

Ο ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ

12 ΘΕΣΕΙΣ

02/04/2018

12 θέσεις για έναν θαλάσσιο χωρικό σχεδιασμό με αναπτυξιακό πρόσημο
Η Ελλάδα είναι η χώρα με την 9η μεγαλύτερη ακτογραμμή παγκοσμίως (15.147 χλμ.) και με περίπου 6.000 νησιά και βραχονησίδες. Σήμερα στην παράκτια ζώνη της χώρας συγκεντρώνονται σχεδόν το 80% των βιομηχανικών δραστηριοτήτων, το 90% του τουρισμού και της αναψυχής, το 35% της αγροτικής γης, καθώς και ένα σημαντικό τμήμα των βασικών υποδομών (λιμάνια, αεροδρόμια, οδικά δίκτυα, ηλεκτρικό δίκτυο, τηλεπικοινωνίες).

Κουρκουμάς :Αντιφλεγμονώδες,Αντικαρκινικό, για Διαβήτη, Χοληστερίνη, Αλτσχάιμερ, Ακμή, και Πανάδες!!!


ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ


kurkumas

Κουρκουμάς :Αντιφλεγμονώδες,Αντικαρκινικό, για  Διαβήτη,  Χοληστερίνη, Αλτσχάιμερ, Ακμή, και Πανάδες.

Κουρκουμάς ή κιτρινόριζα ως αντιφλεγμονώδες, αντικαρκινικό, για τον διαβήτη, την χοληστερίνη, το Αλτσχάιμερ, την ακμή, τις πανάδες.


Είναι ενα φυτο ποωδες, πολυετες, φτανει σε υψος περιπου το 1 μετρο και καλλιεργειται αποκλειστικα στις τοπικες περιοχες, οπου επικρατουν θερμοκρασιες μεταξυ 20 °C και 35 °C και πολλες βροχοπτωσεις.

Η μάνα της πιλότου που ενθουσίασε τους Αμερικάνους: «Δεν ήθελα η κόρη μου να πετάει αλλά…»


Η απόδοση της Καλαματιανής υποσμηναγού Αχιλλείας Γεωργακίλα στην πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2018» που διεξήχθη πρόσφατα στην Ανδραβίδα κέρδισε τις εντυπώσεις και μεταδόθηκε σε πληθώρα ελληνικών και ξένων Μέσων Ενημέρωσης.

Βροντερό μήνυμα από την κοινωνία της Καστοριάς- «Αφήστε τα παιδιά μας Ελεύθερα» (Ψήφισμα - φωτογραφίες)


Δυναμικό μήνυμα αντίδρασης και συμπαράστασης έστειλε σύσσωμος ο Καστοριανός λαός με την ελπίδα η φωνή του να φτάσει και να φωλιάσει τις καρδιές των δύο στρατιωτικών που περιμένουν την απελευθέρωση τους.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ: 1)ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, 2)κ.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, 3)κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, 4) κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, 5) ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, 6)Μ.Μ.Ε.