ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΝΑΥΠΛΙΟ: Παρουσίαση Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F-16.

Θα δείτε αρκετά video από την παρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " με F-16 στις επόμενες αναρτήσεις. Η κάθε μία έχει το κάτι ξεχωριστό. Προσπάθησα να σας αναρτήσω τα καλύτερα video από αυτή την πάρα πολύ ωραία Παρουσίαση που πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους πιλότους που έχει η Ελλάδα μας. 

Μερικά από τα video θα αναρτηθούν άλλη ώρα της ημέρας
 ( Δευτέρα ) ή την επομένη  ημέρα ( Τρίτη ). Επίσης έχουν κοινοποιηθεί και στους φίλους του face book   όχι μόνο οι δικές μου αναρτήσεις αλλά και από άλλους επαγγελματίες ώστε να δείτε και ολόκληρη αυτή την πολύ ωραία παρουσίαση. 

ΝΑΥΠΛΙΟ. Παρουσίαση Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Π.Α. με F-16. ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ VIDEO-9 11,2 MBΠαρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F - 16  λόγω εορτασμού 192 Επετείου της Απελευθερώσεως της Πόλεως Ναυπλίου από τον Τουρκικό Ζυγό. 

Το Ναύπλιο σήμερα εορτάζει, τυχαίνει η εορτή του Αγίου Ανδρέα όπου την ημέρα αυτή ο Στάϊκος Σταϊκόπουλος πήρε το Παλαμήδι από τους Τούρκους. Λέω τυχαίνει διότι έχει ορισθεί  οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της αλώσεως του Παλαμηδίου να εορτάζονται κάθε χρόνο τελευταία Κυριακή του μηνός Νοεμβρίου και αυτή φέτος συμπίπτει με την εορτή του Αγίου Ανδρέα όπου μέσα στο κάστρο υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα.  


Το video έχει τραβηχτεί από ερασιτέχνη. 

ΝΑΥΠΛΙΟ. Παρουσίαση Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Π.Α. με F-16.ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ TO VIDEO-10. 82,8 MB

Το video αυτό έχει την μεγαλύτερη διάρκεια από όλα τα άλλα να το απολαύσετε. 
Εδώ πετάει πάνω από την πόλη του Ναυπλίου προς το Παλαμήδι πραγματικά είναι μία πολύ ωραία φωτογραφία. 


Παρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F - 16  λόγω εορτασμού 192 Επετείου της Απελευθερώσεως της Πόλεως Ναυπλίου από τον Τουρκικό Ζυγό. 

ΝΑΥΠΛΙΟ. Παρουσίαση Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Π.Α. με F-16. VIDEO 6 ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. 3,45 MB

Κανένα video δεν είναι το ίδιο παρά μόνο το κείμενο ήδη έχουν αναρτηθεί άλλα 2 video και θα αναρτηθούν ακόμα. Παρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F - 16  λόγω εορτασμού 192 Επετείου της Απελευθερώσεως της Πόλεως Ναυπλίου από τον Τουρκικό Ζυγό. 


ΝΑΥΠΛΙΟ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΟΣ " ΖΕΥΣ " της Π.Α. με F - 16 ( ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ) VIDEO-8. 11,9 MB
Παρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F - 16  λόγω εορτασμού 192 Επετείου της Απελευθερώσεως της Πόλεως Ναυπλίου από τον Τουρκικό Ζυγό. 


ΝΑΥΠΛΙΟ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΟΣ " ΖΕΥΣ της Π.Α. με F-16 " VIDEO-4 ( Με γύρισμα - ελιγμό ).Παρουσίαση της Ομάδος " ΖΕΥΣ " της Πολεμικής Αεροπορίας με F - 16  λόγω εορτασμού 192 Επετείου της Απελευθερώσεως της Πόλεως Ναυπλίου από τον Τουρκικό Ζυγό. ΝΑΥΠΛΙΟ. Αεροσκάφος Ναύπλιο Το F16 του Σμηναγού Σωτήρη Στράλη πάνω από το Ναύπλιο VIDEO.  • (1)
  • (0)
Έχουν περάσει λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο κόσμος άκουσε από τα μεγάφωνα το νέο μήνυμα του Σμηναγού Σωτήρη Στράλη και ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιεί εντυπωσιακούς ελιγμούς πάνω από την πόλη του Ναυπλίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου, ο Σωτήρης Στράλης που συγκίνησε τους Έλληνες στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με το μήνυμά του από το κόκπιτ του μαχητικού αεροσκάφους, απέστειλε νέο μήνυμα με τον ίδιο τρόπο.

"Δώστε πίσω συντάξεις και αναδρομικά στους Απόστρατους" λέει το Ελεγκτικό Συνέδριο στην κυβέρνηση!!


Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014


Την ίδια ώρα που οι διεκδικήσεις των στρατιωτικών “υπονομεύονται” με ανούσιες κόντρες“σκάει” δεύτερη βόμβα μεγατόνων για την κυβέρνηση. Βόμβα που έχει επίσης “χακί”απόχρωση! 

Εξαλλος έγινε ο Κικίλιας στην Πάτρα -Τι προκάλεσε τον εκνευρισμό του υπουργού [βίντεο] " ΑΞΙΖΕΙ να το διαβάσετε " ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ "

Blogger : Εκτός αυτής της κινήσεως τον είδαμε και στο Ναύπλιο 30-11-2014 να χαιρετά τους συναδέλφους που ήταν στημένοι εκεί ώρες. Στα τόσα χρόνια που υπηρέτησα δεν είδα αλλά και ούτε άκουσα παρόμοιες κινήσεις απο τους Υπουργούς που διετέλεσαν στο Υ.Δ.Τ.  ΑΞΙΖΕΙ μπράβο του και ας πει ο καθένας ότι θέλει " η πράξη μετράει ". Επειδή έτυχε φέτος να βρεθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα του το ίδιο είδα - άκουσα  εκεί και μάλιστα να κάθεται απλά στο διπλανό τραπεζάκι έτσι απλά  και να κινείτε ελεύθερα.

Και πάλι Μ Π Ρ Α Β Ο  

Εξαλλος έγινε ο Κικίλιας στην Πάτρα (EUROKINISSI)

Εξαλλος έγινε ο Κικίλιας στην Πάτρα (EUROKINISSI)
-A+A
Αλλους ζήτησε και άλλους βρήκε μπροστά του όταν πήγε στην Πάτρα ο Βασίλης Κικίλιας, γεγονός που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του υπουργού Δημόσιας Τάξης, με αποτέλεσμα να μιλήσει με έντονο ύφος στους επικεφαλής της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

ΝΑΥΠΛΙΟ. Η ΟΜΑΔΑ " ΖΕΥΣ " ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΜΕ F-16 ΣΤΟΝ 192 ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία  - επεξεργασία αρκετών  VIDEO από την παρουσίαση της ομάδος
 " ΖΕΥΣ " με το F-16  θα αναρτηθούν που ήταν πραγματικά κάτι το οποίο πολύς κόσμος θα το είδε για πρώτη φορά.

ΝΑΥΠΛΙΟ. Με μεγάλη επιτυχία ο 44ος Παλαμήδειος Δρόμος

ΠΗΓΗ : "    http://www.argolikeseidhseis.gr/    " 

 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού της Άλωσης του Παλαμηδίου, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων ο 44ος Παλαμήδειος Δρόμος.

ΝΑΥΠΛΙΟ. Πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης του Πρωθυπουργού σε επίτιμο Δημότη Ναυπλιέων

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr     " 

Πραγματοποιήθηκε σημερα Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 13.00 το μεσημέρι η τελετή ανακήρυξης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη Ναυπλιέων.

ΝΑΥΠΛΙΟ.Λαμπρές εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της απελευθέρωσης του Ναυπλίου (βίντεο)

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 η 192η επέτειος της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό.

ΝΑΥΠΛΙΟ. Εντυπωσίασε η αεροπορική επίδειξη της ομάδας Ζεύς στο Ναύπλιο

ΠΗΓΗ : "   argolikeseidhseis.gr    " 

 Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την αεροπορική επιδειξη της ομάδας Ζεύς στην παραλία του Ναυπλίου.