ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Προνόμια για ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ Σ.Α. της EUROBAN Ενημερώνει ο κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε. Πρόεδρος ΠΟΑΣΑ.

 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος με κατάλληλες κινήσεις πέτυχε και για τους Απόστρατους να έχει  προνόμια του  παρακάτω προγράμματος όπως ο ίδιος γνωστοποιεί.  Με συντονισμένες και στοχευμένες κινήσεις του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας επετεύχθη η επέκταση των προνομίων του προγράμματος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ της EUROBANK ,που ισχύει για το εν ενεργεία προσωπικό των ΣΑ και ΕΔ από 4ετιας περίπου, και στους ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ των ΣΑ Από την συμφωνία μας προέκυψε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύνταξης αποστράτων μέσα από το οποίο αναδεικνύονται σημαντικά ΠΡΟΝΟΜΙΑ και οφέλη για τους συναδέλφους χρήστες του προγράμματος Περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα μας από Δευτερά 2/11/2020 Τα πρωτοβάθμια σωματεία θα ενημερωθούν.

Ένα κόλπο για να βρεις το κινητό σου όταν είναι στο αθόρυβο

 


Ένα κόλπο για να βρεις το κινητό σου όταν είναι στο αθόρυβο
@popsugar.com

Μην αγχωθείς, υπάρχει τρόπος να το βρεις μέσα σε λίγα λεπτά

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 27/10/2020 | 00:33

Αν το κινητό σου είναι παραπεταμένο κάπου στο σπίτι αλλά είναι στο αθόρυβο, τότε σίγουρα θα σε δυσκολέψει για να το βρεις και θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Μερικές φορές είσαι σίγουρος ότι το έχεις αφήσει κάπου αλλά το αθόρυβο δεν σε βοηθάει καθόλου. Ωστόσο ακόμα κι αν είναι, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το βρεις.

Αν το κινητό σου είναι Android τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Device Manager. Μπες από μια άλλη συσκευή στην εφαρμογή, ένα laptop ή ένα tablet για παράδειγμα και μπορείς να στείλεις ένα συγκεκριμένο σήμα στο κινητό, το οποίο θα παρακάμψει την αθόρυβη λειτουργία και θα αρχίσει να χτυπά κανονικά.

Για την ακρίβεια συνδέεις στο Gmail σου το android.com/devicemanager και μπορείς να επιλέξεις την λειτουργία που θέλεις, δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση το «Ring». Μπορείς εννοείται να ρυθμίσεις και την ένταση του ήχου, ώστε να ακούσεις σίγουρα το κινητό σου.

Αν πάλι έχεις συσκευή iOS, τότε υπάρχει κι εδώ ένας παρόμοιος τρόπος. Ξανά από άλλη συσκευή μπαίνεις στο iCloud και επιλέγεις την εφαρμογή «Find My», που μπορεί να εντοπίσει οποιαδήποτε συσκευή Apple. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις ακόμα και τον ήχο της συσκευής σου για να το βρεις αμέσως. Χτυπά τόσο δυνατά, που δεν θα το χάσεις.

Αν πάλι δεν έχεις κάποιο από τα 2 λογισμικά, μπορείς να το βρεις μέσω της μουσικής ακούγοντάς τη μέσα από ένα ηχείο. Πώς λειτουργεί αυτό; Ουσιαστικά τα παράσιτα που δημιουργούνται λόγω της ακτινοβολίας, σε βοηθούν να βρεις τη χαμένη σου συσκευή.

Οπότε την επόμενη φορά που θα ψάχνεις το κινητό σου και είτε είναι σε χαμηλή ένταση είτε είναι στο αθόρυβο, μην αγχωθείς. Υπάρχει τρόπος να το βρεις μέσα σε λίγα λεπτά.

ΠΗΓΗ : " 


       "