ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

87
Likes
16
Με βάση το Πάσχα, εορτάζει 28 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα. Γ΄ Κυριακή των Νηστειών – Της Σταυροπροσκυνήσεως Η άσκηση...
1351729
Με βάση το Πάσχα, εορτάζει 28 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα.
Γ΄ Κυριακή των Νηστειών – Της Σταυροπροσκυνήσεως
Η άσκηση των αρετών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πέρα από την προσωπική ισχυρή θέληση, είναι απαραίτητη και η αγιαστική δύναμη της Εκκλησίας μας.

Μια ιδιαίτερη φιλία – Γάτα παίζει με αλεπού (photos)

12
Likes
4
Μπορεί να έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς από εδώ αυτό το site σε παράξενες φιλίες μεταξύ ζώων, όμως πάντα μας εκπλήσσει...
fox1
Μπορεί να έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς από εδώ αυτό το site σε παράξενες φιλίες μεταξύ ζώων, όμως πάντα μας εκπλήσσει _και θα μας εκπλήσσει και στο μέλλον- αυτή η ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται πολύ συχνά ανάμεσα σε ζώα που σε κάθε περίπτωση είναι ασυνήθιστη.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τοποθετούνται διόδια στο δρόμο Άργους – Ναυπλίου

By / 2 days ago / BANNER, ΑΡΓΟΛΙΔΑ / No Comments

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τοποθετούνται διόδια στο δρόμο Άργους – Ναυπλίου
Απόφαση που θα συζητηθεί πάρθηκε στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει εγκατασταθεί ο νέος σταθμός διοδίων στον επαρχιακό δρόμο Άργους – Ναυπλίου.
Ο σκοπός αυτής της απόφασης είναι να έρθουν χρήματα στο δήμο Άργους – Μυκηνών, από την τεράστια αύξηση επισκεψιμότητας, που αναμένεται να υπάρξει μετά το πέρας των εργασιών της ανάπλασης.

Κλέφτης σκύλος, έτρωγε κρυφά από το ψυγείο ώσπου τον τσάκωσαν! (video) Amazing Dog Sam's Freshpet Fridge Break-In

18
Likes
6
Κάθε μέρα έβλεπαν ότι από το ψυγείο έλειπαν πράγματα -φαγώσιμα- και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε! Το ζευγάρι ζούσε...
τσιπ-για-σκυλους
Κάθε μέρα έβλεπαν ότι από το ψυγείο έλειπαν πράγματα -φαγώσιμα- και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε! Το ζευγάρι ζούσε στο σπίτι με τον σκύλο του και έλειπε αρκετές ώρες στη δουλειά,

Ακάθιστος Ύμνος: γιατί ονομάστηκε “Ακάθιστος” και γιατί ψάλλεται κατά την διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής;

136
Likes
17
Ο Ακάθιστος Ύμνος εψάλη το καλοκαίρι του 626 μετά από την σωτηρία της Πόλης (8 Αυγούστου). Σύμφωνα με θεολόγους ο...
eikona-panagia
Ο Ακάθιστος Ύμνος εψάλη το καλοκαίρι του 626 μετά από την σωτηρία της Πόλης (8 Αυγούστου).
Σύμφωνα με θεολόγους ο Ακάθιστος Ύμνος ψάλλεται παρ΄όλα αυτά την Μεγάλη Τεσσαρακοστή (και όχι τον 15Άυγουστο) για να συνοδεύσει την γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού, επειδή βρίσκεται ημερολογιακά μέσα σε περίοδο Νηστείας, στερείται προεόρτιων και μεθεόρτιων. Ο Ακάθιστος Ύμνος, λοιπόν, έρχεται να συνοδέψει την γιορτή του Ευαγγελισμού και να καλύψει το κενό που δημιουργείται λόγω της περιόδου της Νηστείας, όσον αφορά τα προεόρτια και μεθεόρτια.

Το θεραπευτικό λάδι της άρνικας

20
Likes
9
Το φαρμακείο της φύσης μπορεί, χωρίς αμφιβολία, να αντικαταστήσει το μικρό κουτί με τα χάπια επειγόντων, που έχετε σε ένα...
arnika
Το φαρμακείο της φύσης μπορεί, χωρίς αμφιβολία, να αντικαταστήσει το μικρό κουτί με τα χάπια επειγόντων, που έχετε σε ένα περίοπτο σημείο του σπιτιού για τη στιγμή της έκτακτης ανάγκης και να γλιτώσετε από τις δυσάρεστες παρενέργειες πολλών φαρμάκων.

Η νανοτεχνολογία βάζει τέλος στα πλυντήρια – Τα νέα ρούχα θα καθαρίζονται μόνα τους

12
Likes
6
Το πλύσιμο ρούχων αποτελεί μια από τις βασικές συνήθειες της καθημερινότητας μας. Οι επιστήμονες όμως, βρήκαν έναν τρόπο ώστε να…...
3_385
 Το πλύσιμο ρούχων     αποτελεί μια από τις βασικές συνήθειες της καθημερινότητας μας. Οι επιστήμονες όμως, βρήκαν έναν τρόπο ώστε να… καταργήσουν τα πλυντήρια.

Πώς θα καταλάβετε εάν υπάρχει διαρροή ακτινοβολίας από το φούρνο μικροκυμάτων

7
Likes
6
Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια χρησιμότατη εφεύρεση, καθώς μας επιτρέπει να ζεσταίνουμε το φαγητό μας αποτελεσματικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα...Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια χρησιμότατη εφεύρεση, καθώς μας επιτρέπει να ζεσταίνουμε το φαγητό μας αποτελεσματικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
219760-thumb-316lcp278yp8hc0aftyz9c-780x358
Ένα απλό τεστ που μπορείτε να κάνετε με τη βοήθεια του κινητού σας θα σας δείξει εάν υπάρχει διαρροή ακτινοβολίας από τη συσκευή.