ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Μη Στελεχωμένα Αεροσκάφη Ελληνικής Αστυνομίας " V I D E O "

3 από 3 Εκτύπωση όλων Σε νέο παράθυρο ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΕΔΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.

           Αθήνα  8 Μαΐου 2017

                              ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Τέλος στην κολοστομία -«παρά φύση έδρα», που περιθωριοποιεί πολλούς ασθενείς οι οποίοι χειρουργούνται  για καρκίνο του ορθού, βάζει η  εξέλιξη της ιατρικής και της τεχνολογίας με  δυο νέες τεχνικές!
Η TA.M.I.S( Διαπρωκτικη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική) μαζί με την TaTME,(Transanal Total Mesorectal Excision),αποτελούν τα νέα όπλα στην φαρέτρα των χειρουργών για την αντιμετώπιση των καρκίνων του παχεος εντέρου.
 Με  την TA.M.I.S. αφαιρούνται μεγάλοι πολύποδεςορθού με δυσπλασία, κακοήθειςνεοπλάσματα στο αρχικό  στάδιο (Τ1Ν0Μ0) όπως και  καρκίνος του πρωκτού σε αρχικά στάδιο, πού πλήττει πλέον και άτομα κάτω των 40χρόνων.
«Η TA.M.I.S   προσφέρει για τους ασθενείς πολλά πλεονεκτήματα έναντι του ανοικτού χειρουργείου, αλλά και οφέλη για τα ασφαλιστικά ταμεία καθώς μειώνεται σημαντικά ο χρόνος νοσηλείας» αναφέρει ο ΔρΔιαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospital.

Η νέα χειρουργική τεχνική γίνεται διαμέσου του πρωκτού χωρίς  τομές στην κοιλιακή   χώρα. Με την χρήση λαπαροσκοπικών εργαλείων αφαιρείται ο όγκος μαζί με το αντίστοιχο τμήμα του εντέρου και στη συνέχεια γίνεται συρραφή του ανοίγματος.