ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Το Ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη που συγκλόνισε τον κόσμο!!!

133
Likes
256

Μεγαλείο ψυχής: Το Ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη με αναπηρικό αμαξίδιο που συγκλόνισε τον κόσμο!

Ποιος είπε πως η αναπηρία είναι εμπόδιο στη ζωή ενός ανάπηρου … κάνετε μεγάλο λάθος ..ιδού η απόδειξη ! Συγκλόνισε ο...
7a51b72f759be0b6363ed4a8408bd2ba


Ποιος είπε πως η αναπηρία είναι εμπόδιο στη ζωή ενός ανάπηρου … κάνετε μεγάλο λάθος ..ιδού η απόδειξη !

Πώς να κλείσω το ιστορικό της νοσηλείας της; Γράψε “Ανεξήγητο” (Διαβάστε το όλοι)


Μερικοί άνθρωποι διαθέτουν τόσο μεγάλη πίστη, τόσο μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη στον Θεό, ώστε η ζωή τους αποτελείται από μία...
newego_LARGE_t_420_54229424


Μερικοί άνθρωποι διαθέτουν τόσο μεγάλη πίστη, τόσο μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη στον Θεό, ώστε η ζωή τους αποτελείται από μία σειρά θαυμαστών γεγονότων. Αν εμείς οι άνθρωποι συγκινούμαστε όταν κάποιος μας δείχνει εμπιστοσύνη και φροντίζουμε να ανταποκριθούμε, πόσο μάλλον ο Άγιος Θεός!
Μία τέτοια ψυχούλα επισκέφθηκε το Μοναστήρι (Παναγία Βαρνάκοβα), φέτος το καλοκαίρι.  ‘Ήταν μητέρα δύο παιδιών ενηλίκων. Παρ’ ότι δε η γυναίκα αυτή ήταν στη μέση ηλικία, είχε στο πρόσωπό της τη δροσιά της νεότητος…

Ποιο ζώο επέζησε όταν όλοι οι δεινόσαυροι αφανίστηκαν από προσώπου Γης;


Είναι γεγονός! Ένα νέο είδος προϊστορικού θηλαστικού που επιβίωσε της κοσμογονικής καταστροφής που αφάνισε τους δεινόσαυρους ανακάλυψαν οι επιστήμονες. Το...
mammal.JPG_b2

Είναι γεγονός! Ένα νέο είδος προϊστορικού θηλαστικού που επιβίωσε της κοσμογονικής καταστροφής που αφάνισε τους δεινόσαυρους ανακάλυψαν οι επιστήμονες.

Θὰ ζήσει ἡ οἰκογένεια;


Εἶπαν ὅτι εἶναι: Τὸ κύτταρο τῆς κοινωνίας. Δεσμὸς ἰσόβιος καὶ ἀδιάλυτος. Λιμάνι ἀσφαλές. Ἐργαστήρι ἁγιότητος. «Ἀγὼν καὶ παλαίστρα ἀρετῆς». Θεσμὸς...
cfc0408c6d5927545f6667ef39308d97_L


Εἶπαν ὅτι εἶναι:
Τὸ κύτταρο τῆς κοινωνίας.
Δεσμὸς ἰσόβιος καὶ ἀδιάλυτος.
Λιμάνι ἀσφαλές.
Ἐργαστήρι ἁγιότητος.
«Ἀγὼν καὶ παλαίστρα ἀρετῆς».
Θεσμὸς θεοσύστατος.
Μυστήριο ἱερό.
«Κατ’ οἶκον ἐκκλησία».

Να προσέχεις το βλέμμα περισσότερο απ’ τα λόγια


Απόσπασμα από το βιβλίο της Μ. Βαμβουνάκη, Κυριακή απόγευμα στη Βιέννη, Εκδ. Ψυχογιός Της θύμιζε κατά τις συνεδρίες τους εκείνο...
10450527_669338913146482_5719806140074183524_n


Απόσπασμα από το βιβλίο της Μ. Βαμβουνάκη, Κυριακή απόγευμα στη Βιέννη, Εκδ. Ψυχογιός
Της θύμιζε κατά τις συνεδρίες τους εκείνο το ωραίο του Νίτσε: «Μ’ αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ’ την πληγή του».

Η Ελλάδα έπρεπε να είχε σήμερα 25-30.000.000 Έλληνες – Δείτε νούμερα!Η υπογεννητικότητα είναι μια μάστιγα που έχει πάνω στην πατρίδα μας και απειλεί το έθνος μας με εξαφάνιση.
Στο παρελθόν όποιος τολμούσε να μιλήσει για το πρόβλημα αμέσως στοχοποιούνταν από τους γνωστούς «περίεργους» κύκλους ως «εθνικιστής».
Σήμερα όμως, μετά από 5 χρόνια οικονομικής κρίσης και 7 χρόνια ύφεσης, και με το πρόβλημα του ασφαλιστικού, όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτό που απειλείται είναι η ίδια η συνέχεια του ελληνικού έθνους, με ό,τι αυτό συμβολίζει για τον παγκόσμιο πολιτισμό και την ανθρωπότητα.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 23-10-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Το Άργος πρώτο στις 15 αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 23.10.15 | 
  Είναι ένα στοιχείο το οποίο ίσως να αγνοούν οι περισσότεροι Έλληνες. Κι όμως, στη χώρα μας βρίσκονται οι πιο πολλές από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης.

Ο ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΠΟΙΗΜΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

κβαντικός υπολογιστής
Ο ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
Άλλη η δική μου επιθυμία
άλλη η του υπολογιστή
εγώ ταχύτητα του ζητάω πιο πολλή
κι’ αυτό το τέρας στυλώνει τα πόδια
και με καθυστερεί

Ασφυκτική η κατάσταση στη Λέσβο

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ

23/10/2015
Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Βορείου Αιγαίου που υποδέχονται πρόσφυγες και μετανάστες, η οποία δυσκολεύει περισσότερων λόγω  των κακών καιρικών συνθηκών.

Ανακοίνωση του Συνονιστικού των 3 ΕΑΑ για τη συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " Ανακοίνωση του Συνονιστικού των 3 ΕΑΑ για τη συνάντηση με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
Ν. Π. Δ. Δ.
Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210  33 10 431 – FAX: 210 33 10 429
21-10-2015   
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ.  ΑΡΙΘ. 10/15
    1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των Τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ.Π.Καμμένο. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος επιτελείς του ΥΠΕΘΑ και το Προεδρείο της Π.Ο.Α.Σ.Α. κατόπιν προσκλήσεως του κυρίου Υπουργού.

Τα μεσάνυχτα " ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ "

Το αγόρι γυρίζει την κοπελιά του στο σπίτι πριν (ως συνήθως) τα μεσάνυχτα. 
Όταν φτάνουν στην εξώπορτα, ακουμπάει το χέρι στον τοίχο και της λεει, 

Εγκαταλείπουν τις σπουδές τους οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " Εγκαταλείπουν τις σπουδές τους οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών!
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
     Εγκαταλείπουν τα αμφιθέατρα, οι φοιτητές του πανεπιστημίου της Αθήνας είτε γιατί δεν μπορούν ν΄ ανταποκριθούν στις σπουδές υψηλού επιπέδου του ιδρύματος είτε γιατί οι γονείς τους δεν μπορούν να τους συνδράμουν οικονομικά, ώστε να καταφέρουν να πάρουν το πτυχίο τους.

ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεις, δόσεις: Βροχή από εκκαθαριστικά ανεβαίνουν στο Taxis

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεις, δόσεις: Βροχή από εκκαθαριστικά ανεβαίνουν στο Taxis
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
     Από χθες και για τις επόμενες μέρες θα ανεβαίνουν και νέα εκκαθαριστικά στο Taxisnet, για ρυθμίσεις χρεών και για τονΕΝΦΙΑ ενώ ακόμη δεν έχει ανοίξει η εφαρμογή για να αποδοθεί ο ΦΠΑ... Η διαδικασία με τον υπολογισμό των τόκων στη ρύθμιση των 100 δόσεων είναι σε εξέλιξη όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ την ίδια στιγμή περίπου 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τιμά την 26η και την 28η Οκτωβρίου και τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τιμά την 26η και την 28η Οκτωβρίου και τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου
    Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τις επετείους της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης στις 26 Οκτωβρίου 1912, του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 και τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, σήμεραΠέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Ιδρύματος.
    Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης τουΠανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθηγητής Αχιλλέας Ζαπράνης, ενώ τον Πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο Καθηγητής του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Κυριάκος Κεντρωτής, με τίτλο «
Η επικαιρότητα της 28ης Οκτωβρίου 1940: Η Ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ».

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

4 ΚΑΙ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

23/10/2015
Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο που συνδιοργανώνεται από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» και τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας στις 4 και 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, με θέμα: «Οι αγρότες και οι οργανώσεις τους επιχειρούν και σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της αγροτικής οικονομίας».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ COCA COLA HELLENIC-ΟΤΕ ΓΙΑ DATA CENTER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑ ΕΡΓΟ 43 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

23/10/2015
Δύο από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς Ομίλους στη χώρα, η Coca-Cola Hellenic και ο ΟΤΕ, έρχονται κοντά μέσα από μια σημαντική αναπτυξιακή συνεργασία για την εγκατάσταση και λειτουργία Data Center στην Ελλάδα, ένα έργο ύψους 43 εκατ. ευρώ.

Μία ώρα πίσω τα ρολόγια την Κυριακή

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΩΡΑ

23/10/2015
Το χειμερινό ωράριο τίθεται σε ισχύ αυτήν την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.


Συγκεκριμένα, στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 03:00.