ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεις, δόσεις: Βροχή από εκκαθαριστικά ανεβαίνουν στο Taxis

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΕΝΦΙΑ, ρυθμίσεις, δόσεις: Βροχή από εκκαθαριστικά ανεβαίνουν στο Taxis
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
     Από χθες και για τις επόμενες μέρες θα ανεβαίνουν και νέα εκκαθαριστικά στο Taxisnet, για ρυθμίσεις χρεών και για τονΕΝΦΙΑ ενώ ακόμη δεν έχει ανοίξει η εφαρμογή για να αποδοθεί ο ΦΠΑ... Η διαδικασία με τον υπολογισμό των τόκων στη ρύθμιση των 100 δόσεων είναι σε εξέλιξη όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ την ίδια στιγμή περίπου 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα έχουν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.
    Από χθες άρχισαν να αναρτώνται σταδιακά στο taxisnet οι νέες δόσεις χρεών. Και όσοι ακόμη πλήρωσαν ήδη την δόση που ήξεραν και υπολόγιζαν για τον Οκτώβριο, πρέπει να μπουν στο διαδίκτυο για να δουν τι επιπλέον πρέπει να πληρώσουν και να το κάνουν έως τις 30 του μηνός.
    Σε πρώτη φάση, περάστηκαν μόνον τα εκκαθαριστικά που είχαν αύξηση του ποσού της δόσης.
    Σε ό,τι αφορά τον ΕΝΦΙΑ η πρώτη δόση λήγει στις 30 Οκτωβρίου όμως ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί στο Taxis τα εκκαθαριστικά, ενδεικτικό της προχειρότητας στην είσπραξη φόρων, που δυσκολεύει τον προγραμματισμό των φορολογούμενων.
    Φέτος οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν φουσκωμένες δόσεις. Συγκεκριμένα, λόγω της καθυστέρησης της κυβέρνησης που δεν ήθελε να στείλει τον ΕΝΦΙΑ πριν τις εκλογές, οι πολίτες θα έχουν 5 δόσεις έως τον Φεβρουάριο και όχι έως έξι που είχαν πέρυσι, με μεγαλύτερο ποσό δόσης κάθε μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου