ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

1 coca cola=50 λεπτά τρέξιμο –Αυτό θα γράφουν οι τροφές στο μέλλον

 ΠΗΓΗ : "    pentapostagma  " 

Posted: Οκτωβρίου 20, 2014 at 10:15 πμ, Last Updated: 
1 coca cola=50 λεπτά τρέξιμο –Αυτό θα γράφουν οι τροφές στο μέλλον

Θα αναγράφεται, στο εξής, η απαραίτητη σωματική άσκηση για να διώξει κάποιος τις θερμίδες που παίρνει τρώγοντας ή πίνοντας. Αυτό το ριζοσπαστικό μέτρο ξεκίνησε πειραματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και πέτυχε.

Ψάχνουν υποβρύχιο ανοιχτά της Στοκχόλμης -Πιθανότατα είναι ρώσικο

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   "   

Posted: Οκτωβρίου 20, 2014 at 9:46 πμ, Last Updated: 
Σε ένα ασυνήθιστο «κυνήγι» επιδίδεται ο στρατός της Σουηδίας από την Παρασκευή, καθώς ελικόπτερα και πολεμικά σκάφη αναζητούν ένα ξένο υποβρύχιο, ανοιχτά της Στοκχόλμης. 

Από το Μαρτύριο του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αρτεμίου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 20, 2014 at 9:28 πμ, Last Updated: 
Από το Μαρτύριο του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Αρτεμίου (20 Οκτωβρίου)

Όταν άκουσε αυτά ο Ιουλιανός, η καρδιά του γέμισε από απερίγραπτη οργή. Έτσι, έστειλε και κάλεσε λατόμους και λιθοξόους και τους είπε: «Κοιτάξτε αυτή την πέτρα», δείχνοντάς τους κάποια κομμένη κάθετα από βράχο απέναντι από το θέατρο. «Την πέτρα αυτή να τη διχοτομήσετε και, αφού τοποθε­τήσετε το ένα τμήμα της στη γη κατά τρόπο ύπτιο (=ανάσκελα), να ξαπλώσετε αυτόν (τον Αρτέμιο) επάνω. Κατόπιν να βάλετε επάνω του με ορμή το άλλο τμήμα, ούτως ώστε, αφού αυτός θα βρίσκεται ανάμεσα, να συνθλίβουν οι σάρκες και τα οστά του και, έτσι να μάθει σε ποιόν αντιστέκεται και να απολαύσει την εκ μέρους του Θεού του βοήθεια».
Πηγή:www.saint.gr

Μᾶλλον βαρυχειμωνιὰ θὰ ἔχουμε…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 20, 2014 at 7:52 πμ, Last Updated: 
Μᾶλλον βαρυχειμωνιὰ θὰ ἔχουμε...4
Μᾶλλον βαρυχειμωνιὰ θὰ ἔχουμε…
Γέμισε ἡ λίμνη παπιά. 
Ἡ κάπως προώρη ἔλευση ἐφέτος τῶν πουλιῶν προμηνύει μᾶλλον ἔναν βαρὺ χειμῶνα.

Το ΚΟΛΠΟ για να διατηρήσεις το ψωμί φρέσκο για περισσότερο καιρό!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: Οκτωβρίου 20, 2014 at 5:47 πμ, Last Updated: 
psomi
Αναρωτιέσαι πως θα διατηρήσεις το ψωμί που δεν κατανάλωσες φρέσκο περισσότερο καιρό;..
Με ένα πολύ εύκολο τρόπο. Άφησέ το μέσα στην χάρτινη συσκευασία με την οποία το αγόρασες και τύλιξέ το σε μία μεγαλύτερη υφασμάτινη τσάντα ή σε μία πλαστική.

7.000 χρόνια, υπάρχουμε και δημιουργούμε στο ίδιο τόπο!Δεν χρειαστήκαμε “εκπολιτιστές”…

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,    " 

Posted: Οκτωβρίου 20, 2014 at 12:08 πμ, Last Updated: 
…Διότι κατοικούμε αυτήν την χώρα, χωρίς ούτε να εκδιώξουμε άλλους εξ αυτής ούτε να την καταλάβουμε έρημο ούτε να εγκατασταθούμε σε αυτήν ως ανάμεικτος ομάδα από διάφορα ανόμοια φύλα, απεναντίας είναι τόσον ευγενές και γνήσιο το γένος μας, ώστε τη χώρα, στην οποίαν είδαμε το πρώτο φως, εξακολουθούμε συνεχώς να κατοικούμε, διότι είμεθα αυτόχθονες..(Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24 -25)

Βiggie: Γνωρίστε τη μεγαλύτερη γάτα του πλανήτη! (PHOTOS)

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 19, 2014 at 10:50 μμ, Last Updated: 
Χαριτωμένη αλλά…τεράστια! Ο λόγος για την Βiggie, που (όπως λέει και το όνομά της) είναι τόσο…μεγάλη και βαριά που ξεπερνά κατά πολύ τις υπόλοιπες γάτες και έχει το τριπλάσιο βάρος από το φυσιολογικό.
Αυτό όμως δημιούργησε και πρόβλημα στην υγεία της, γι αυτό δεν θα είναι έτσι για πολύ.
Χάρη όμως σε μία κτηνιατρική κλινική και την ευαισθησία τον γιατρών που ανέλαβαν να τη βοηθήσουν, η γιγαντόσωμη γάτα υπεβλήθη σε ειδική εγχείρηση στομάχου και με τη διατροφή που ακολουθεί αναμένεται να αποκτήσει το ιδανικό βάρος και…την υγεία της!

Προ του ανοίγματος του 4ο θαλάμου στην Αμφίπολη και του ανοίγματος της ΑΟΖ Ελλάδος-Κύπρου.

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma  " 

Posted: 
το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο
Το ανεπανάληπτο ψηφιδωτό στην Αμφίπολη υποδεικνύει και κάτι άλλο  το γνωστό ¨ματαίοτης ματαιοτήτων , τα πάντα ματαιότης¨ και για τους γείτονες που πιστεύουν στο ¨κισμέτ¨ μιλάει και λέει ¨ το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον¨.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο ή συμπτωματικό. Λες και ένα αόρατο χέρι κατευθύνει τα πράγματα μέσα στην ιστορία και όχι μόνο τα κατευθύνει αλλά ¨κτίζει¨ και το ψηφιδωτό των εξελίξεων τους.
Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή την στιγμή στην υψηλότερη θέση της παγκόσμιας επικαιρότητας με την ανασκαφή της Αμφίπολης πάνω σε ένα θέμα που ξεδιψάει την πολιτισμική λειψυδρία των ημερών του σύγχρονου ανθρώπου και οσονούπω ετοιμάζεται να απασχολήσει την ίδια επικαιρότητα με μια άλλη  ενεργειακή ¨ανασκαφή¨ που ακούει στην λέξη Ονασαγόρας και σχετίζεται με τα οικόπεδα της Μεσογειακής Λεκάνης  πέριξ της Κύπρου.

Πόλεμος μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωζώνης για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές

ΠΗΓΗ  : "  pentapostagma     " 

Posted: Οκτωβρίου 19, 2014 at 7:03 μμ, Last Updated: 
DNT
Ισχυρές αναταράξεις έχουν προκαλέσει οι αντιδράσεις των διεθνών επενδυτών,  στο ενδεχόμενο δανεισμού της Ελλάδας από τις αγορές χωρίς «εγγυητή», με τους αναλυτές  θεωρούν αυτοβούλως ως πολύ  πρόωρη την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα στήριξης του ΔΝΤ, αναφέρει ο γερμανικός τύπος.

Πήρε φωτιά η Μεσόγειος…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 19, 2014 at 6:34 μμ, Last Updated: 
5th-Fleet
Πήρε κυριολεκτικά «φωτιά» η ανατολική Μεσόγειος θάλασσα!
Δυο  αιγυπτιακές στρατιές έχουν «περικυκλώσει» το Σινά
Ο αιγυπτιακός στόλος απλώθηκε και αυτός στην ανατολική Μεσόγειο  
Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται  από τις 11 Οκτωβρίου , ο αιγυπτιακός στρατός λόγω της μεγάλης διακλαδικής άσκησης «Badr 2014», που διεξάγεται από 11 Οκτ. έως 06 Νοε 2014, αποτελώντας την μεγαλύτερη αιγυπτιακή στρατιωτική άσκηση από το 1996. Μάλιστα σύμφωνα με γνωστή εφημερίδα , φέτος το ποσοστό επάνδρωσης του  στρατιωτικού προσωπικού είναι  διπλάσιο. Υπολογίζεται ότι δύο πλήρως επανδρωμένες στρατιές  έχουν περικυκλώσει το Σινά .

Αμφίπολη: Νέο ψηφιδωτό που απεικονίζει τον νεκρό

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 19, 2014 at 5:48 μμ, Last Updated: 
mfipol2_b1
Τι περιμένουμε να δούμε στον τρίτο θάλαμο της Αμφίπολης, αλλά και στην πορεία προς το τέταρτο υπόγειο δωμάτιο, πίσω από το θύρωμα;
Τα σενάρια είναι πολλά και τα καινούρια στοιχεία που προέκυψαν με την αποκάλυψη του υπέροχου ψηφιδωτού δαπέδου πίσω από τις Καρυάτιδες δημιουργούν καινούριες υποθέσεις.

Χρόνια ζωής μας κόβουν …οι κακές εθιστικές συνήθειες

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 19, 2014 at 5:31 μμ, Last Updated: 
alcohol smoke_b2
Πολλοί πιστεύουν ότι «μόνο ένα τσιγάρο, δεν βλάπτει», και όμως θα μπορούσε να κοστίσει σε έναν καπνιστή σχεδόν 14 λεπτά της ζωής τους, σύμφωνα με νέους υπολογισμούς.

Παράξενες (και χρήσιμες) χρήσεις της βαζελίνης!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
    Η βαζελίνη είναι περισσότερο γνωστή για την ευεργετική της δράση σε σκασίματα και ξηροδερμία, αφού έχει την ιδιότητα να μαλακώνει τα αφυδατωμένα σημεία του δέρματος και να επαναφέρει τη χαμένη τους φρεσκάδα. Ωστόσο υπάρχουνάγνωστες χρήσεις της που μπορούν να κάνουν πιο έυκολη τη ζωή μας σε μια δύσκολη στιγμή που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και θέλουμε μια λύση άμεση και γρήγορη. Επιπλέον λειτουργεί σαν άριστο υλικό εκεί που ούτε καν το φανταζόμαστε…
Διάρκεια στο άρωμα
    Βάλε λίγη βαζελίνη στα σημεία που ψεκάζεις το άρωμά σου κι έτσι θα μυρίζει για περισσότερη ώρα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ

Votegreece.gr

berkeley stephen miller ancient macedonia
Ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλευ Στέφεν Μίλλερ, με μνημειώδη επιστολή του, προς το επίσημο Περιοδικό του Αμερικανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου «Archaeology Magazine», ξεσκεπάζει τους σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας και με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά επιχειρήματα, καταρρίπτει απόλυτα τους ισχυρισμούς των Σκοπίων, περί του δήθεν δικαιώματός τους να αποκαλούνται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»!

Αντισυνταγματική η παράταση του χρόνου παραγραφής φορολογικών αξιώσεων του Δημοσίου

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ

20/10/2014
Αντισυνταγματική έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας την παράταση του χρόνου παραγραφής φορολογικών αξιώσεων του Δημοσίου, που έγινε με το νόμο 2676/1999.

Alpha Bank: 22,5 εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα φέτος

ΤΑ 5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

20/10/2014

 Θα υπερβεί τα 20 εκατομμύρια ο αριθμός του εισερχόμενου τουρισμού το 2014 (χωρίς την κρουαζιέρα, οι ταξιδιώτες της οποίας υπολογίζονται σε 2,5 εκατ. περίπου στο τρέχον έτος), έναντι 17,8 εκατ. το 2013 όπως αναφέρει εκτενής οικονομική ανάλυση της Alpha Bank, στο τελευταίο οικονομικό της δελτίο.
Οι συνολικές τουριστικές αφίξεις του 2014 (συμπεριλαμβανομένης και της κρουαζιέρας) εκτιμώνται ότι θα ανέλθουν στα 22,5 εκατ. τουρίστες, έναντι αντίστοιχης ροής 19,9 εκατ. επισκεπτών το 2013.

Γιόρτασαν τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιο Αρτέμιο στο Ναύπλιο

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr/   "





















  Σήμερα Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 σε όλη τη χώρα, πραγματοποιείται ο εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

ΝΕΟ ΓΟΝΑΤΟ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ


                                                            Αθήνα  20 Οκτωβρίου 2014





                                                    ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Νέο γόνατο  εφ όρου ζωής  (για πάντα  ),  αποκτούν πλέον και στη χώρα μας, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας,  όσοι υποβάλλονται σε ολική αρθροπλαστική,  για να αντιμετωπίσουν την αρθρίτιδα που τους ταλαιπωρεί!
Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα νεα βιολογικά προθετικά υλικά που τοποθετούνται  από τους ορθοπαιδικούς, τα οποία δεν φθείρονται και  εγγυώνται στον ασθενήτων 50 και 60 χρόνων ότι δεν θα χρειαστεί στο υπόλοιπο της ζωής του μια δεύτερη επέμβαση αντικατάστασης!
«Μέχρι σήμερα τα συμβατικά υλικά που χρησιμοποιούσαμε στις ολικές αρθροπλαστικές είχαν διάρκεια ζωής 10 με 12 χρόνια , πράγμα που σήμαινε πως ο πενηντάχρονος ασθενής θα έπρεπε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση μετά την συμπλήρωση των 60χρόνων του»τονίζει ο Δρ Σταύρος Αλευρογιάννης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός,  εξειδικευμένος στις προηγμένες , ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές των κάτω άκρων.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 20-10-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974

smountzouris
@gmail.com    "