ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Έγιναν στο Ναύπλιο τα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης Mediterranean Yacht Show (βίντεο). ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΚΑΦΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΠΗΓΗ : "   http://www.argolikeseidhseis.gr/       " 

 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης διεθνούς έκθεσης Mediterranean Yacht Show στο Ναυπλιο από τον Υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Αλλαγές στις χρεώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.Αυξομειώσεις στις χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος για χρήση των δικτύων μεταφοράς και διανομής ενέργειας αλλά και σημαντικές μειώσεις για τις επιχειρήσεις αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. 

H ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣΤο Σάββατο  3 Μαΐου 2014 είναι η εορτή του Πολιούχου και Προστάτου του Άργους Αγίου Πέτρου του Θαυματουργού.
Την παραμονή, Παρασκευή  3  Μαΐου  2014 στον Καθεδρικό Ιερόν Ναό του Αγίου Πέτρου  Άργους εψάλει Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού  Αγίου Όρους  και  Αρδαμερίου  Θεόκλητου καθώς και με την παρουσία των Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου , Αιτωλίας  και Ακαρνανίας κ. Κοσμά , Κορίνθου κ. Διονυσίου , Πατρών Χρυσοστόμου,  Αργολίδος κ. Νεκταρίου  και του Επισκόπου Επιδαύρου κ. Καλλινίκου.