ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Δραστηριότητες 3 Ετών 2015-2018


Το Διοικητικό Συμβούλιο  του  Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας που απαρτίζεται από τους :  κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ Πρόεδρος, ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη Αντιπρόεδρο, ΚΟΥΚΟΥΒΕ Αντώνιο,  Γεν. Γραμματέας, ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη Ειδική Γραμματέας, ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ - ΛΙΤΣΑ Παναγούλα Ταμίας, ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας Βοηθός Ταμίας και ΖΟΥΓΡΗ Μαρία Μέλος και ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος   αναλαμβάνοντας τον Σύνδεσμο τον Ιούνιο του 2015 επιτέλεσαν ένα μεγάλο έργο με πάρα πολλές δραστηριότητες.

Την 20 Μαϊου 2018 θα διενεργηθούν εκλογές για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη 3 ετία. Από τους παραπάνω αναφερόμενους δύο (2) δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι.

Ο Σύνδεσμος με έγγραφό του - Πρόσκληση που ήδη έχει σταλθεί  καλεί όλα τα μέλη του όπως προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση - Αρχαιρεσίες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΩΣ   ΣΗΜΕΡΑ.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κατά το χρονικό διάστημα από Ιούνιο 2015 έως σήμερα πραγματοποίησε ένα μεγάλο έργο όπου όλες του οι δραστηριότητες στέφθηκαν  με επιτυχία με αποτέλεσμα   ο  Σύνδεσμός μα  να καταξιωθεί στα μάτια των πολιτών. 

1.- Γραμματειακά :  -Εξοπλισμός του γραφείου με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και περιφερειακά αυτών, δημιουργία e-mail και Ηλεκτρονικό Αρχείο.
Πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη κίνηση αλληλογραφίας τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα αριθμούν στα 360.
- Εισήλθαν πέραν των 150 Καρτών για Ευχές από Υπηρεσίες – Συνδέσμους -  Ενώσεις και Τοπικές Αρχές με   Ηλεκτρονική  μορφή και ταχυδρομικώς.
-Δημιουργήθηκε βάση δεδομένων για την άμεση ενημέρωση των συναδέλφων με S.M.S
-Στο γραφείο του Συνδέσμου έγινε διαμόρφωση χώρου, δημιουργία Μουσειακού Χώρου με στολές της πρώην  Ελληνικής Χωροφυλακής το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς με φωτογραφικό υλικό,  Ιστορικό ΄Αλμπουμ Συναδέλφων με φωτογραφίες , συλλογές με CD Μουσικής και δανειστική βιβλιοθήκη  γενικά ο   χώρος του γραφείου παρουσιάζει σήμερα  ένα ευχάριστο περιβάλλον.
-Το γραφείο του Συνδέσμου είχε προς χρήση για τις  γραμματειακές ανάγκες 32 φακέλους ενώ σήμερα με τις ανάγκες που προέκυψαν έφθασαν τον αριθμό 80.
Στο Αρχείο του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή υπάρχει φωτογραφικό υλικό των δραστηριοτήτων κατ΄ έτος και αριθμείτε :  για το 2015 δραστηριότητες 8, για το 2016 δραστηριότητες 41, για το 2017 δραστηριότητες 43 και για το 2018 μέχρι σήμερα   9 δραστηριότητες συνολικά  101 δραστηριότητες.
Από τα παραπάνω νούμερα θα διαπιστώσατε το μέγεθος της εργασίας που προέκυψε σε αυτά τα χρόνια.
Στο blogger ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αναρτήθηκαν πέραν των 120 αναρτήσεων  από ανακοινώσεις και δραστηριότητες του Συνδέσμου   αυτές   διαβάστηκαν τουλάχιστον από 30.000 άτομα σε Παγκόσμιο Επίπεδο.

2.- Δραστηριότητες :  Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά οι  βασικότερες  και κυριότερες δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Από τις δραστηριότητες ξεχώρισαν οι :
Α) Η εκδήλωση για τα 56 χρόνια την 7 Νοεμβρίου 2015 στη Στρατιωτική Λέσχη.
Β) Η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α. που πραγματοποιήθηκε στις 4,5 Νοεμβρίου 2017.
Γ) Τα δύο (2) Ταξίδια στο Εξωτερικό 1) ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ Ιούνιο 2016, 2) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ιούνιο 2017. Το δε Ταξίδι στην ΙΤΑΛΙΑ 2 Ιουλίου 2018 ήδη με πληρότητα 100 %.
Δ) Οι Εκδηλώσεις Εκκλησιασμού–κοπής πίτας 2016-2017-2018 και ο Αποκριάτικος χορός  2018.
Ε) Η  Διήμερη Εκδρομή στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.
ΣΤ) Οι  Μονοήμερες Προσκυνηματικές εκδρομές την ημέρα του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ κάθε χρόνο  σε διαφορετικό εκκλησιαστικό χώρο.
Η) Οι Μονοήμερες Πολιτιστικές και ψυχαγωγικές Εκδρομές ( Μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης -  Μουσείο Ακρόπολης – Θέατρα ). 
-Συμμετείχε σε όλες τις Εθνικές και Τοπικές εκδηλώσεις.
-Συμμετείχε σε Πανελλαδικά και Περιφερειακά Συνέδρια προς ενημέρωση.
΄Ολες αυτές οι αναφερόμενες δραστηριότητες έχουν αναρτηθεί και αποδεικνύουν την ενεργό κίνηση του Συνδέσμου που άλλαξε ριζικά την παρουσία του στο Νομό αλλά και σε Πανελλαδικό Επίπεδο.
-Η απόκτηση του γραφείου στην πόλη του ΄Αργους όπου ήταν ένα αίτημα των συναδέλφων της πόλεως αυτής και την  15η  Φεβρουαρίου 2018 έγινε ο Αγιασμός.

- Το Ταμείο του Συνδέσμου συνέβαλε με ανάλογα χρηματικά ποσά για συμμετοχές συναδέλφων στις παρακάτω δραστηριότητες :

1) Στη διήμερη στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 2) Στο ΟΥΖΟ-ΤΣΙΠΟΥΡΟ στο κατ/μα του ΤΣΑΚΙΡΗ 3) Στον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ,  4) Στην Ημερήσια εκδρομή στην ΑΘΗΝΑ 5) Στην Ι.Μ. ΚΑΡΑΚΑΛΑ.
- Ο Σύνδεσμος Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας δύναται να έχει μέλη από όλα τα Σώματα Ασφαλείας. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε στα μέλη μας Απόστρατος εκ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ κάτι που με κατάλληλες κινήσεις ήδη έγινε το πρώτο μέλος η Ανθυποπλοίαρχος κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Αγγελική η οποία ήταν Πρόεδρος  σε Συνδικαλιστικό φορέα  του Σωματείου Λιμενικών  όταν  υπηρετούσε.
- Ο Σύνδεσμος εκτός από Πολιτιστικός έγινε και Συνδικαλιστικός φορέας  καθότι οι απαιτήσεις των καιρών το επιβάλλουν με την συμμετοχή στα συλλαλητήρια. Ενημερώνει  για Οικονομικά θέματα, ασχολήθηκε με  αιτήσεις και αγωγές για διάφορες περιπτώσεις.
Μετά από το πλούσιο έργο του Δ/κού Συμβουλίου του   Συνδέσμου αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις 48 νέες εγγραφές από πολλούς συναδέλφους που μέχρι σήμερα  δεν είχαν γραφτεί. Επίσης δε αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να γραφτούν  όπως μας πληροφορούν.  
΄Ετσι τελειώνει η θητεία του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου επιτελώντας επάξια την υποχρέωση που ανέλαβαν το 2015.
Παρακαλούμε όπως στις εκλογές του Συνδέσμου μας προσέλθουν όλα τα μέλη του όχι μόνο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αλλά και για να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση προκειμένου εκσυγχρονιστούμε στην νέα εποχή.

Θα είναι μία ευχάριστη ημέρα συνάντησης όλων των μελών του Συνδέσμου μας για την σύσφιξη των περαιτέρω σχέσεων μας και την ανταλλαγή απόψεων για όλα τα επίκαιρα θέματα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Π.Ο.Α.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου