ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr


ΤΕΤΑΡΤΗ 07/05/2014 : ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ …


Η ΑΙΤΙΑ : ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

TO AITIATO : ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
  
ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ?: ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 19:45 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Στα πλαίσια τόσο της διευκόλυνσής σας όσο και της συνεχούς ανανέωσης του  προγράμματος και του τρόπου παρουσίασης, αποφασίσαμε αυτό το καλοκαίρι :
-          οι συναντήσεις μας να ξεκινούν 19:45, έτσι ώστε να αποφεύγεται τυχόν ταλαιπωρία από την επικείμενη ζέστη
-          οι παρουσιάσεις προορισμών να ενσωματώνουν θέματα του Πανεπιστημίου του Ταξιδιώτη, έτσι ώστε να απεικονίζουν τους προορισμούς σε όλες τους τις πτυχές
-          κάποιες από τις βραδιές μας στον 6ο όροφο, να έχουν διαφορετικό χρώμα και  άρωμα θερινής νύχτας ...  Το θέμα της βραδιάς θα διαμορφώνεται καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής λειτουργίας και μετά από συζητήσεις μαζί σας.   



ΕΝΑΡΞΗ 19:45    ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΔΕΩΝ

Μια μετάβαση σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα με άρωμα Νοτιοαμερικάνικου πολιτισμού. 


Ωκεανός από Αλάτι – Γραμμές της Νάσκα
ΒΟΛΙΒΙΑ  ΠΕΡΟΥ                     
Αν το όνειρο είναι να ταξιδέψετε σε άλλους πλανήτες, αυτά τα μέρη της γης θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα.  
SALAR DE UYUNI, ένα θαύμα της φύσης φτιαγμένο εξολοκλήρου από αλάτι. Το εξωγήινο εκτυφλωτικό λευκό της αλατολίμνης Salar de Uyuni, κόβει την ανάσα και μας πάει νοερά σε μακρινά γαλαξιακά τοπία. Οι αντικατοπτρισμοί που προσφέρει το τοπίο, είναι μαγευτικοί και το κάνουν να μοιάζει σουρεαλιστικό και  απόκοσμο.  
Σε απόσταση 2.500 χιλ. από τις «Αλυκές» της Βολιβίας, οι 13.000 περίπου περίπλοκες γραμμές της Νάσκα, ορατές στο σύνολό τους από τον ουρανό, σχηματίζουν 800 σχέδια  ζώων, θεοτήτων και γεωμετρίας και καλύπτουν μια έκταση 450 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Εξακολουθούν να είναι ένα  από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου,   τόσο για τον τρόπο , όσο και για τον πρακτικό λόγο της κατασκευής τους.

ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ : ΠΟΛΗ ή ΠΡΟΣΩΠΟ ?   
ΔΑΡΒΙΝΟΣ : Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ   
ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ                          

Εξήντα πέντε εκατομμύρια χρόνια  χρειάστηκε η Γη για να δημιουργήσει την κορδιλιέρα  των Άνδεων, την μακρύτερη οροσειρά  του κόσμου. Στο μικρόκοσμο της αναπτύχτηκαν πολιτισμοί  με ξεχωριστά  πολιτικά συστήματα,  με διαφορετικούς τρόπους ζωής και συστήματα αξιών,  άκμασαν,  παράκμασαν  και χάθηκαν στην δίνη της Ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας, στην αναζήτηση του Ελ Ντοράντο, του μυθικού τόπου του χρυσού ….
25  χρόνια χρειάστηκε   ο Δαρβίνος για να ταξινομήσει τις παρατηρήσεις από των οικολογικό μικρόκοσμο του Αρχιπελάγους των Galabagos. Τι ακριβώς είχε δει, στο ταξίδι του στον Ισημερινό και στο πιο σύνθετο οικοσύστημα του πλανήτη ώστε  να διατυπώσει  την ανατρεπτική  για την μέχρι  τότε κρατούσα άποψη, θεωρία  της εξέλιξης των ειδών ?     

Ο ΑΕΡΑΣ ΤΩΝ Άνδεων  στον 6ο  ΒΡΑΔΙΑ με ζωντανή μουσική και μεζεδάκια

Η δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123

Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου