ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Eλληνικό νησί "στα χέρια" των λαθρομεταναστών!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Eλληνικό νησί "στα χέρια" των λαθρομεταναστών!
voicenews
    Κοντεύει να βουλιάξει το πανέμορφο και ιστορικό νησί τηςΣάμου, απο τη ποσότητα των λαθρομεταναστών που καταφθάνουν μαζικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες έφτασε το 150% των κατοίκων , δηλαδή του ξεπέρασαν πληθυσμιακά!
    Σήμερα το πρωί, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διέσωσαν 41 λαθρομετανάστες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αγαθονησίου, όπου και συνελήφθησαν διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
    Λίγω νωρίτερα, σήμερα και πάλι, άλλοι 44 εντοπίστηκαν και διεσώθησαν και εν τέλει συνελήθησαν αφού δεν διέθεταν έγγραφα.

    Ταυτόχρονα, είναι σοκαριστικος ο αριθμός των λαθρομετανάστων στο νησί (μόνο για τον μήνα Ιούλιο) που προκύπτει απο τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ναυτιλίας.
    Περίπου 55 χιλιάδες (!) για την ακρίβεια 54.899 λαθρομετανάστες έφτασαν στο νησί μέσα σε ένα μήνα και αμέσως εγείρονται πολύ σοβαρά ερωτήματα.
    Ποιοί και ποιό στόχο εξυπηρετούν αυτοί που τους ξαμολάνε στη θάλασσα , είναι Τούρκοι δουλέμποροι; Εγκληματούν κάτω απ΄τη μύτη των τουρκικών αρχών ή σε συνεργασία μαζί τους;
    To νησί αδυνατεί να αντιμετωπίσει το κύμα και απαιτείται παρέμβαση κρατικών αρχών άμεσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου