ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Αντίλογος για το: ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: June 12, 2014 at 10:20 am, Last Updated: 
microchip1Αγαπητό Πενταπόσταγμα.
Με έκπληξη διάβασα το άρθρο των ανταποκριτών σου από Βρυξέλλες, Πορφύρη Δ. και Σταφυλά Π. “ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP.ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Kάποιες παρατηρήσεις σχετικά:
Η είδηση είναι ΑΠΑΤΗ από την αρχή μέχρι το τέλος. Με μια πολύ γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο, ανακάλυψα τα εξής.
α) Η είδηση βασίζεται σε έρευνα που έκανε το Wyoming Institute of Technology. Το συγκεκριμένο ινστιτούτο το έχει ίδρύσει ένας απατεώνας( Μοntgomery Allen), με σκοπό να βουτάει λεφτά από ανυποψίαστους φοιτητές.Eχουν γίνει αρκετές καταγγελίες(Δείτε εδώ)
β) οι έρευνες που κάνει το ινστιτουτο, είναι κάτι απίθανα πράγματα από αυτά που διάβάζεις στο διαδίκτυο για να γελάς. Πχ ανακάλυψαν οτί τα φωτοβολταικά εξαντλούν την ενέργεια του ήλιου.(Δείτε εδώ)
γ) Την είδηση για την έρευνα ανέβασε μια απίθανη ιστοσελίδα η ΝATIONAL REPORT, την οποία διαχειρίζεται ο ιδρυτής του ινστιτούτου (Μοntgomery Allen). Το τι βλακείες ανεβάζει για ειδήσεις δεν περιγράφεται. (Δείτε εδώ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ.
witscience.org
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ
Για ποιό λόγο κυκλοφορούν τόσο εξώφθαλμα ψέυτικες ειδήσεις? Μήπως για να θολώσουν τα νέρα, σε σχέση με το απολύτως υπαρκτό θέμα των RFID? Γελοιοποιώντας αυτούς που αποδέχονται άκριτα τέτοιες πληροφορίες και απομακρύνοντας οποιονδήποτε υγιώς σκεπτόμενο αναγνώστη;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
ΜΠΕΛΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου