ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού «Βεργώτειος» τιμά το Δήμαρχο Κεφαλονιάς

ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

31/01/2015
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, στους χώρους υποδοχής της «Βεργωτείου» Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού έγινε η Εκδήλωση Εγκαινίων για τη μετασεισμική κτηριακή αποκατάσταση της Σχολής, που χρηματοδότησε ευγενώς το Ευγενίδειο Ίδρυμα.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Α.Παρίσης, η Βουλευτής Κεφαλονιάς – Ιθάκης κ.Α.Θεοπεφτάτου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κ.Α.Μπούσιος , ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου κ.Λ.Δημητριάδης Ευγενίδης, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού κ.Ε.Κεκάτος, , η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Σ.Πεφάνη ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς κ.Η.Κουρκουμέλης, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Την Τελετή του Αγιασμού, που τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Πετεινάτος και ο Ιερέας π. Φώτιος Καβαλλιεράτος, ακολούθησαν ομιλίες του Διοικητού της Σχολής, Αντιπλοίαρχου Ι.Βασιλόπουλου και των Εκπροσώπων της Πολιτείας, οι οποίοι ευχαρίστησαν το Ευγενίδειο Ίδρυμα για την ευγενική χορηγία του και προσφέρθηκαν συμβολικές Τιμητικές Πλακέτες στον Πρόεδρο του Ιδρύματος και στο Γενικό Γραμματέα από τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Διοικητή.
Ο κ. Ευγενίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών και επεσήμανε επιγραμματικά τους σκοπούς του Ιδρύματος, που δίνουν έμφαση στη στήριξη της Ναυτικής Εκπαίδευσης.
Ο κ. Διοικητής τέλος προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα της Σχολής στον κ. Δήμαρχο στα πλαίσια της συμβολικής έκφρασης ευχαριστιών στον κ. Παρίση, που τόσο ως Βουλευτής, όσο και ως Δήμαρχος Κεφαλονιάς έχει στις προτεραιότητές του τη στήριξη της Σχολής.

ΠΗΓΗ: "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου