ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Κωστούρος: Βελτιώνουμε τη συμπεριφορά μας, βελτιώνουμε την κοινωνία μας

ΑΠΟ ΤΟ BLOGGER. : Αυτός που λέει ότι αγαπάει την πόλη του ας κάνει ένα από τα παρακάτω.   Δεν έχει σχέση το ποιος είναι ο Δήμαρχος. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να προσπαθούμε για το καλύτερο της πόλης. Το Ανάπλι μας με τις σχετικές δραστηριότητες : Μαραθώνιος - Σκάφη (  2ο σαλόνι πολυτελών σκαφών Mediterranean Yacht Show   ) - καλές τιμές στα καταλύματα  - υπηρεσίες προς τους επισκέπτες είχε την πληρότητα αυτές τις ημέρες. Σε αυτό ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βοήθησαν. Η διαφήμιση από τους  επισκέπτες είναι ο καλύτερος διαφημιστής. Στις δε ατέλειες - βλάβες θα πρέπει να είμαστε κριτές αλλά και βοηθοί ώστε με την βοήθειά μας να γίνονται οι ανάλογες εργασίες με θετικό αποτέλεσμα κάτι που ήδη έχει γίνει σε μία οδό που υπήρχε πρόβλημα με τον φωτισμό και προσωπικά συνέβαλα για την αποκατάσταση. Τα ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΑ  λόγια αυτά  είναι λόγω της παρακάτω αναρτήσεως " Να συμβάλλουμε ΟΛΟΙ " .

    


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.5.15 |  | 
  Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, θέλοντας να τονίσει την μεγάλη σημασία πού έχει η προσωπικη συμβολή του κάθε δημότη ξεχωριστά για την βελτίωση και την πρόοδο του τόπου μας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε ο κ Κωστούρος:

"Έχοντας στο μυαλό μου ότι όλοι έχουμε κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την πολύπλευρη πρόοδο του τόπου μας και των ανθρώπων του, σας διαβεβαιώνω ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Επίσης όλες οι απόψεις αντιμετωπίζονται σοβαρά και εξετάζεται η δυνατότητα υλοποίησής τους. 

Όμως πιστεύω ότι η ενημέρωση (και αυτό θα κάνω) για κάθε θέμα ξεχωριστά είναι πάντα προϋπόθεση για τη λήψη σωστών αποφάσεων. 

Είναι εξαιρετικά κολακευτικό να απευθυνόμαστε στο Δήμο για ότι περπατάει , πετάει , κολυμπάει. Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος να είμαστε κοντά στον πολίτη έχει επιτευχθεί. Είναι όμως και εξαιρετικά οξύμωρο κάποιος που δεν σέβεται τις αποφάσεις ή τους κανόνες του Δήμου να κάνει συστάσεις και ¨παράπονα¨.
Ξεκινάμε λοιπόν από μας

Βελτιώνουμε τη συμπεριφορά μας, βελτιώνουμε την κοινωνία μας. Αναπτύσσουμε την περιβαλλοντική μας συνείδηση , βελτιώνουμε το περιβάλλον που ζουν τα παιδιά μας.
Αδέσποτα, καθαριότητα και απορρίμματα, κυκλοφοριακό , λιμάνι, εργατικές κατοικίες κλπ κλπ θα δούμε και το καθένα ξεχωριστά, όμως ας δούμε πρώτα αν εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι σε κάποιο θέμα βελτιώνοντας τη δική μας στάση απέναντι σ ´ αυτό. Επηρεάζοντας και τους γύρω μας θετικά.
-Ανακυκλώνουμε;
-Κινούμαστε με τα οχήματα σεβόμενοι τους άλλους;
-Σκύψαμε να μαζέψουμε ένα σκουπιδάκι;
-Κρατήσαμε ένα κουτάκι αναψυκτικό μέχρι να βρούμε κάποιον κάδο να το ρίξουμε;
-Κλείσαμε με πίσσα πάλι το δρόμο όταν επισκευάσαμε το υδραγωγείο μας χωρίς άδεια ή δεν ασχοληθήκαμε με την αποκατάσταση.
-Κάναμε παρατήρηση σ ´ αυτους´ που πετάνε σκουπίδια και αποτσίγαρα στις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά μας ή δεν ασχολούμαστε;
Και πολλά άλλα.
Αυτοκριτική σαν εργαλείο και πάμε μπροστά

ΥΓ: Δήμος Ναυπλιέων απ´ άκρη σ ´ άκρη με διαφορετικές ανάγκες και χαρακτηριστικά. Μη νομίζετε ότι εξαιρούμε κάποιον. "
ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου