ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Σύζυγος δημοσίου υπαλλήλου απαγόρευσε στη γραμματέα του άντρα της τα μίνι και τα ντεκολτέ.


Σύζυγος δημοσίου υπαλλήλου απαγόρευσε στη γραμματέα του άντρα της τα μίνι και τα ντεκολτέ.
Οι έννοιες «μίνι» και «ντεκολτέ» είναι εντελώς σχετικές. Για να γίνεται πάντως τόση φασαρία, μάλλον θα ήταν τέτοια που…  «θα έτερπαν το φιλοθέαμο κοινό» και όχι μόνο
Η σύζυγος, δεν είχε καμιά δουλειά για συστάσεις. Προφανώς, η … γραμματεύς το πήγαινε «φιρί-φιρί». Η «Γκεστάπο» όμως…….
Πάντως, έψαξα για πραγματική φωτογραφία για να διαπιστώσουμε «ιδίοις όμμασι» περι τίνος πρόκειται, αλλά δεν βρήκα δυστυχώς !
    Παρατηρήσεις για τις μίνι φούστες και τα βαθιά ντεκολτέ δέχθηκε δημόσια υπάλληλος στα Τελωνεία της Κύπρου, από την σύζυγο του προϊσταμένου της. Η υπάλληλος που εργάζεται ως γραμματέας στο τμήμα ανώτερου τελωνειακού λειτουργού, αναγκάστηκε να προσφύγει στην Επίτροπο Διοικήσεως (Συνήγορος του Πολίτη) και να καταγγείλει την σύζυγο του προϊσταμένου της, θεωρώντας πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να σχολιάζει την αμφίεσή της και μάλιστα στον χώρο εργασίας της. Μάλιστα η σύζυγος, κατά την επίσκεψή της ανέφερε πως της απαγορεύει να πηγαίνει με μίνι φούστα στο γραφείο του άντρα της.

    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γραμματέας τελικώς μετακινήθηκε από τη θέση της για να μην σκανδαλίζει τον προϊστάμενό της. Επισήμως η διεύθυνση των τελωνείων υποστηρίζει ότι η μετακίνηση έγινε γιατί ο προϊστάμενος είχε απολέσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της.
    Η γραμματέας είχε δεχθεί παρατηρήσεις για το ντύσιμό της και από τον προϊστάμενό της, ο οποίος την παρέπεμψε στο Ιnternet για να δει πώς ντύνονται οι γραμματείς.
    Η Επίτροπος διοικήσεως χαρακτήρισε ως σεξιστική την επίθεση που δέχθηκε η γραμματέας και διαπίστωσε ότι υπέστη παρενόχληση από τον προϊστάμενό της.

Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου