ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΨΑΡΙ. VIDEO Triton oxygen mask allows underwater breathing without oxygen tanks

ΠΗΓΗ : "   Votegreece.gr  " 

Gadget άνθρωπος σε ψάρι 1
Ένα Gadget που μετατρέπει τον άνθρωπο σε ψάρι!!! Μάσκα-συσκευή η οποία επιτρέπει την αναπνοή μέσα στο νερό Χωρίς φιάλες οξυγόνου…!!!
Το σύστημα της συσκευής επιτρέπει να αναπνέουμε κάτω από το νερό. Ο Νότιο-Κορεάτης σχεδιαστής της συσκευής (Jeabyun Yeon), πέτυχε να μετατρέψει τον χρήστη σε ανθρώπινο ψάρι.
Η μάσκα αυτή λειτουργεί όπως τα βράγχια των ψαριών διαχωρίζοντας το οξυγόνο από το νερό δίνοντας την δυνατότητα στον άνθρωπο να αναπνέει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο σχεδιαστής που προσέγγισε και υλοποίησε την ιδέα αυτή, πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στον τρόπο που οι άνθρωποι προσεγγίζουν το υγρό στοιχείο!

Η χρήση της συσκευής TRITON
Ο χρήστης δαγκώνει το κομμάτι της συσκευής από σιλικόνη στο κέντρο, ανάμεσα από τις δύο προεκτάσεις της scuba mask, οι οποίες λειτουργούν σαν βράγχια μεταφέροντας οξυγόνο.
Οι δύο προεκτάσεις με την κλιμακωτή επιφάνεια, έχουνε μικρές οπές πάνω στο υλικό της κατασκευής τους, από τις οποίες μπαίνει το νερό.Ο ειδικός μηχανισμός διαχωρίζει το οξυγόνο και απελευθερώνει ξανά το υδρογόνο προς τα έξω.
Σχεδόν δύο ανθρώπινες αναπνοές οξυγόνου, αποθηκεύονται μέσα στο σύστημα (για λόγους ασφαλείας). Το οξυγόνο συμπιέζεται με την χρήση ενός πολύ μικρού αλλά ταυτόχρονα πολύ δυνατού μικρό-επεξεργαστή. Το σύστημα τροφοδοτείται από μια πολύ μικρή μπαταρία και οικονομική μπαταρία, Η μπαταρία αυτή είναι 30 φορές μικρότερη από τις κοινές μπαταρίες και φορτίζει 1000 φορές γρηγορότερα.
Το project αυτό έχει ολοκληρωθεί αλλά βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών προς έγκριση.
Ο σχεδιαστής το χαρακτηρίζει ως μία μελλοντική συσκευή, που θα αντικαταστήσει τις πολύπλοκες και βαριές συσκευές κατάδυσης.

 
Gadget άνθρωπος σε ψάρι 2

 
Gadget άνθρωπος σε ψάρι 3

 
Gadget άνθρωπος σε ψάρι 4

 
Gadget άνθρωπος σε ψάρι 5







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου