ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ «ΤΗΙΝΚ-ΤΑΝΚ» ΛΩΡΕΝΣ & ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ … ΒΡΑΔΙΑ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12
  
 
          
 
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
 
18:30 ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Πανεπιστήμιο του ταξιδιώτη  
 
Καλώς ήρθατε στο Ευρωπαικό Οικοδόμημα των 450 εκατομμυρίων μελών. Οικοδεσπότης ένας άριστος γνώστης των θεμελίων του. 
Κωστής Β. Μποτόπουλος
(Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς , πρώην Ευρωβουλευτής)  
 
 
19:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
RICH & FAMOUS : ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ & ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Ομάν, Ιορδανία 
 
Βραδιά σε Αραβικό … κλίμα
 
 
 
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 18:15  
 
Στη σύγχρονη Βαβέλ της Ευρώπης κυριαρχούν συζητήσεις, σύνοδοι, εγκρίσεις, προϋπολογισμοί, αποφάσεις και θεσπίσεις νόμων που διαμορφώνουν την ζωή μας.  Ένας χώρος πολυθεματικής διαπραγμάτευσης και μία δεξαμενή σκέψης που η σύνθεση είναι η δύναμη της και ταυτόχρονα η αδυναμία της. Πρόσφατη έρευνα του Ευρωβαρόμετρου έδειξε πως Έλληνες και Ευρωπαίοι θεωρούν τους εαυτούς τους, σε ποσοστό έως και 70% «όχι καλά ενημερωμένους» για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο συνταγματολόγος Κωστής Μποτόπουλος, πρώην Ευρωβουλευτής  και νυν πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μας «ξεναγεί» σε αυτόν τον «άγνωστο» κόσμο, των διαπραγματεύσεων και των αποφάσεων,  μας ενημερώνει  για τις θεσμικές λειτουργίες του, τα όργανα και τις αποφάσεις τους, πως αντιμετωπίζει το παρόν και πως θα διαμορφώσει το μέλλον η επόμενη σύνθεση του. 
 
 
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 19: 30
ΙΟΡΔΑΝΙΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ - ΟΜΑΝ
 
Η δύση συναντάει την Ανατολή στον παραμυθένιο κόσμο  των Αραβικών Εμιράτων και στον τόπο που μάγεψε τον Λώρενς της Αραβίας , την Ιορδανία .
 Όποιος θεωρεί το χτίσιμο παλατιών στην άμμο μάταιο, σίγουρα δεν έχει πάει στο Ντουμπάι. Εδώ και περίπου μια δεκαπενταετία πλήθος rich and famous αλλά και εκατομμύρια κοινοί θνητοί  συρρέουν  για να ζήσουν την υπερβολή στο γεμάτο χλιδή   Εμιράτο, που ταγμένο στην The bigger the better πολυτέλεια, συνεχίζει την  υπερπαραγωγή  του  σε εκπλήξεις και εξακολουθεί διεθνώς να  είναι ένας  ξεχωριστός,  κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός, χαλάρωσης, αγορών και ανακάλυψης.  Σε απόσταση  150 χλμ., η  πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Abu Dhabi, που μέχρι πρότινος  διατηρούσε πιο χαμηλούς τόνους, διεκδικεί τα τελευταία χρόνια το δικό της μερίδιο deluxe δημοσιότητας κατασκευάζοντας τεχνητά νησιά, όπως το Yas, ενώ ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς ένα παράρτημα του Λούβρου αλλά κι ένα τεράστιο Guggenheim, με την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτόνων.
Αν όμως κάποιος θέλει να αφήσει την πολυτέλεια και να αφουγκραστεί την αυθεντικότητα και την γραφικότητα των Εμιράτων, το Ομάν με την παλαιομοδίτικη ομορφιά του Μουσκάτ, με τα οχυρά κάστρα, τις οάσεις και τις ερήμους, τις παραλίες με φοίνικες και τοπία άγριας ομορφιάς  δίνει την μοναδική ευκαιρία στον επισκέπτη  να απολαύσει  τις καλύτερες πτυχές της Αραβικής χερσονήσου.
Και μια και αναφερόμαστε «στη Μέση Ανατολή» δεν μπορούμε να παραλείψουμε την «Γη των θαυμάτων».
Ιορδανία, μια χώρα με σύγχρονο πρόσωπο και αρχαία κουλτούρα. Επιβλητικά ελληνιστικά αξιοθέατα , χρώματα, ήχους, ενδιαφέροντα παζάρια και τα μεγαλειώδη λαξευτά μνημεία της Πέτρας στις παρυφές της ερήμου Ουάντι Ράμ,  συνθέτουν την μοναδικότητα της και την καθιερώνουν σας ένα must προορισμό στην περιοχή.  
Βραδιά σε Αραβικό … κλίμα
 
 
Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
 
ΠΗΓΗ :  
Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου