ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

" 20 ΧΡΟΝΙΑ Π.Ο.Α.Σ.Α. " { με Παρουσία του " ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας } Μέλος ΠΟΑΣΑ.

 


Μετά από ένα χρονικό διάστημα βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος ώστε να ξεφυλλίσουμε και να διαβάσουμε το βιβλίου που έφτιαξε η Ομοσπονδία για τα 20 χρόνια που έκλεισε.

Μία Ιστορική αναδρομή στις κινήσεις και τις δραστηριότητες για όλα αυτά τα χρόνια φτάνοντας σήμερα σε ένα πολύ καλό σημείο.

Όλα αυτά έγιναν με κόπο – χρόνο και επίπονη εργασία ώστε να τα διαβάζουμε σήμερα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  

θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους εργάσθηκαν για αυτό ωραίο 

Βιβλίο.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι μέσα στο έργο αυτό έχει συμβάλλει και ο Σύνδεσμος  με τις δικές του δραστηριότητες στο πνεύμα της Π.Ο.Α.Σ.Α. αλλά και με τις  συμμετοχές του στα Συνέδρια – Συλλαλητήρια κ.λ.π.   στις παρακάτω σελίδες αναφέρονται στο Βιβλίο :

Σελίδα 387.

Πραγματοποίηση 27-5-2017 Αρχαιρεσιών.

Στις 2-6-2017 το εκλεγέν Δ.Σ. συνήλθε σε Σώμα  όπου εκτός των θέσεων των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής αποφάσισαν και για Επιτροπές.

Στην Επιτροπή Κινητοποιήσεων περιηγητικών εκδηλώσεων και Εκδρομών όρισαν τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ως  υπεύθυνο Πανελλαδικά για τις Εκδρομές της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Συνεπεία του ορισμού των Εκδρομών ο Σύνδεσμος και κατ΄ επέκταση με συμμετοχή από όλους τους Συνδέσμους Πανελλαδικά συμμετείχαν μέλη από άλλους Συνδέσμους σε Εκδρομές και Ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν στον Ελλαδικό χώρο ( Μονοήμερες – Διήμερες/Τριήμερες ) και στο Εξωτερικό, θα γνωστοποιηθούν τα Ετήσια του Εξωτερικού καθότι τα εντός Ελλάδος είναι αρκετές.

Το παρών σε πολλές Εκδρομές και Ταξίδια έχει δώσει ο 

Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος.

1.- ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

2.-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ

3.-ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ

4.-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΠΑΝΣΚΟ

5.-ΡΩΣΙΑ

6.-ΣΕΡΒΙΑ

Σελίδα 406.

 1η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  5-11-2017. ΝΑΥΠΛΙΟ

Γίνεται αναφορά για την   1η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  και μετά από πρόταση του Προέδρου του Συνδέσμου  να πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στην Πρώτη Βουλή των Ελλήνων  το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου  όπου και  πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία και ήταν η αφετηρία όλων  των υπολοίπων Συνδιασκέψεων.

Μετά δε από εισήγηση του Προέδρου του Συνεδρίου, τη διεξαγωγή συζήτησης και ανταλλαγή, οι συμμετέχοντες ομόφωνα αποφάσισαν και ενέκριναν μακροσκελή ψήφισμα το οποίο αποτελείτο από  δέκα εννέα (19) παραγράφους.

Σελίδα 466.

20ο Συνέδριο ΠΟΑΣΑ στη Θεσσαλονίκη. 14 έως 16 Ιουνίου 2019

Σε αυτό το Συνέδριο ένα από τους ομιλητές ήταν και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου με επίκαιρα θέματα.

Συμμετείχαν από τον Σύνδεσμο οι : ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σελίδα 426

19Ο  Συνέδριο  ΠΟΑΣΑ στα Καμένα Βούρλα  9 και 10 Ιουνίου 2018

Αυτό  το Συνέδριο είχε δύο ιδιαιτερότητες τις οποίες τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας :

Α) Την συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδος όπου συμβόλιζε ότι οι Απόστρατοι με τις τοπικές κοινωνίες συμβαδίζουν και οι εκδηλώσεις αναγνωρίζονται από την Ελληνική Κοινωνία.

Β) Για την ανησυχία για το κλίμα ανασφάλειας που έτεινε να δημιουργηθεί από την ανεξέλεγκτη δράση ατόμων ή ομάδων σε διάφορα θέματα που αναφέρονται στο βιβλίο.

Επίσης και σε αυτό το Συνέδριο από τον Σύνδεσμό μας μίλησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος.

Σελίδα 376

18ο Εκλογικό Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο των Κατασκηνώσεων της Ελληνικής ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΄Αγιο Ανδρέα Μαραθώνα Αττικής 26 και 27 Μάϊου 2017.

Στους ομιλητές συμπεριλήφθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου λόγω της ομιλίας του.

Σελίδα 348

 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. στην Στενή Ευβοίας 11 και 12 Ιουνίου 2016.

Σε αυτό το Συνέδριο μίλησαν κατά κύριο λόγο μέλη Δ.Σ. της ΠΟΑΣΑ που είχαν ασχοληθεί με τα τότε Επίκαιρα Θέματα  ΤΕΑΠΑΣΑ – ΜΤΣ  - ΝΙΜΙΤΣ  -  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΜΑΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.

Σελίδα 312.

16 Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.  – Αλλαγή ονομασίας σε Π.Ο.Α.Σ.Α.  20 και 21 Ιουνίου 2015

Σε αυτό το Συνέδριο έγινε η μετονομασία της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. σε Π.Ο.Α.Σ.Α. ως επίσης να δύναται να εκλέγεται ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο φέρων οιονδήποτε αποστρατευτικό βαθμό όπου οι αλλαγές αυτές υπερψηφίστικαν από τους συνέδρους.

Σε αυτό το ΣΥΝΕΔΡΙΟ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για πρώτη φορά μετά από την παμψηφεί Εκλογή του στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

Φωτογραφικό υλικό βρίσκεται στο blogger                                     « ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ » για όλες τις παραπάνω συμμετοχές – εκδρομές και λοιπές εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος οι οποίες έχουν αναρτηθεί όταν πραγματοποιούνται.

ΠΡΟΤΑΣΗ του Προέδρου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ με αφορμή του βιβλίου αυτού να γίνει και να υπάρξει απόφαση ώστε κάθε 10 Χρόνια Βιβλίο όπου θα συμπεριλαμβάνονται ΟΛΕΣ οι κυριότερες δραστηριότητες των Συνδέσμων – Ενώσεων αρχόμενο από την ίδρυση της ΠΟΑΣΑ  μέχρι σήμερα και να έχει Επετειακό Τίτλο λήγοντάς το 2021  κατ΄ εξαίρεση όπου θα είναι και το  πρώτο, τα δε υπόλοιπα να λήγουν 2030-2040 κ.λ.π. ανά 10 ετία. Αυτό μπορεί από τώρα μπορεί να υπάρξει απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΑ για να αρχίσει να υλοποιείται. Θα είναι ένα Βιβλίο με το έργο ΙΣΤΟΡΙΑ  του εκάστοτε Συνδέσμου.-  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου