ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ: «ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/12/proklhsh-sok-apo-tous-atheous-vgalte-ton-hristo-apo-ta-hristougenna.html#ixzz2mplMzVDo


  
Προκαλούν και αυτή τη χρονιά οι άθεοι στην Αμερική. Πέρυσι, είχαν προκαλέσει με μια αφίσα στην καρδιά της Ν.Υόρκης που διακωμωδούσαν την σταύρωση του Χριστού.
Φέτος με ένα βίντεο θέτουν το έρωτημα: "ποιος χρειάζεται τον Χριστό στην διάρκεια των Χριστουγέννων;" και η απάντηση τους είναι:"κανείς".


Προτρέπουν δε, να γιορτάσουν οι άνθρωποι το αληθινό, κατά αυτούς, νόημα των Χριστουγέννων που είναι να βρίσκονται με τους φίλους και τις οικογένειες τους μακρυά από τον Χριστό και την Εκκλησία.

Ο πρόεδρος των άθεων David Silverman δήλωσε: «Μην πηγαίνετε στην εκκλησία γιατί μπορεί να σας μισούν. Εάν πάτε μπορεί να γεμίσετε ενοχές, ενώ θα μπορούσατε να περάσετε τον χρόνο σας με τους φίλους σας και τις οικογένειες σας»
Η ψηφιακή πινακίδα έχει προγραμματιστεί να τρέχει κάθε 15 δευτερόλεπτα στο κέντρο της Νέας Υόρκης.
Δείτε το βίντεο:
Μεταβείτε στην σελίδα της πηγής για το VIDEO  

Η περσινή αφίσα είναι η παρακάτω:

 

«Keep the merry... Dump the myth» προτρέπει τους περαστικούς η λεζάντα, το οποίο σημαίνει «Κράτα το εύθυμο και πέταξε τον μύθο». Μύθος φυσικά κατά τους διοργανωτές της καμπάνιας είναι ο Ιησούς και η Σταύρωσή Του.
Η συγκεκριμένη οργάνωση που είναι ουσιαστικά ένα ισχυρό λόμπι στις Η.Π.Α έχει επιτεθεί και άλλες φορές κατά του Χριστιανισμού κυρίως, αλλά και άλλων θρησκειών με παρόμοιο τρόπο.
Ο David Silverman,πρόεδρος των «Αμερικανών Άθεων» είχε δηλώσει πως «Ξέρουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός Χριστιανών, στην πραγματικότητα είναι άθεοι που νιώθουν παγιδευμένοι στην θρησκεία της οικογένειας τους.
Αν ξέρεις ότι ο Θεός είναι ένας μύθος, δεν χρειάζεται να λες ψέματα αποκαλώντας τον εαυτό σου Χριστιανό, μόνο και μόνο για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα.
Μπορείς να είσαι ευτυχισμένος και χωρίς τον μύθο και εν τέλει αυτό πρέπει να κάνεις».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου