ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τουρκική φρεγάτα στα νερά μας & E /Π με την Τουρκάλα πιλότο (;) να πετάει προς την Αμοργό !

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: April 4, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: April 4, 2014 at 12:13 am
Τουρκική φρεγάτα στα νερά μαςΤα χειρότερα  δεν ήρθαν ακόμη  αλλά είμαστε κοντά ,πολύ κοντά ,αφού φτάσαμε να μας κάνουν «πλάκα ακόμη  και οι Τουρκοπούλες πιλότοι της“BARBAROS”» ; Τι άλλο να περιμένουμε πια !
Ζητείται Ηγέτης …Όχι στη βουλή να κάβει τους μισθούς απο την ΤV και να στέλνει την Ελλάδα στα Τάρταρα, αλλά να έχει φιλότιμο ,τιμή κια φιλοπατρία ...Περιμένουμε να αντιδράσει κανείς ; ¨οχι και τα χειρότερα είναι μπροστά μας ! (Οι Προφητείες αρχίζουν να βγαίνουν αληθινές )

Η τουρκική φρεγάτα “BARBAROS”, προερχόμενη από το λιμάνι του Ακσάζ, εισήλθε στις 15:25, με Βόρεια πορεία, σε Ελληνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ της Ν. Αμοργού και Ν. Κίναρος και εξήλθε από αυτά στις 16:00

Turkish-Navy-Türk-pilot-female-soldiers-troops-member-women-girl-hoties-hot-cool-sexy-TCG Barbaros F-244-MEKO-200-TN-II-Agusta-Bell-AB-212ASW-Anti-submarine-warfare-anti-shipping-2

Το Ε/Π της φρεγάτας κατά την διάρκεια του πλού της εντός των ΕΧΥ εκτέλεσε πτήση συνεργασίας με το πλοίο, προσεγγίζοντας τις ακτές της Ν. Κίναρος.
( Η Τουρκάλα πιλότος έτοιμη για απογείωση  φώτο αρχείου  )
Turkish-Navy-Türk-pilot-female-soldiers-troops-member-women-girl-hoties-hot-cool-sexy-TCG Barbaros F-244-MEKO-200-TN-II-Agusta-Bell-AB-212ASW-Anti-submarine-warfare-anti-shipping-1
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του ενώ αεροσκάφη της ΠΑ αναχαίτισαν και αναγνώρισαν το Ε/Π σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική...(Σιγά τα αίματα )
Ερώτηση κρίσεως:  Αν αυτό συνέβαινε στην Τουρκία  θα άφηναν  οι Τούρκοι το πολεμικό μας  να σουλατσάρει στα Χωρικά τους  Ύδατα  και το Ελικόπτερο να πετάει  στις ακτές τους ; Ο ίδιος ο Ερντογάν θα έδινε εντολή για κατάρριψη …Υπάρχει κάποιος Έλληνας που να πιστεύει οτι  εμείς έχουμε  αυτούς τους Ηγέτες που θα διατάξουν μια κατάρριψη ;  …Το άλλο με τον Αχμέτ το ξέρεις ; Η Τουρκάλα πιλότος της Φρεγάτας λίγο πριν πετάξει προς τα νησιά μας ;Turkish-Navy-Türk-pilot-female-soldiers-troops-member-women-girl-hoties-hot-cool-sexy-TCG Barbaros F-244-MEKO-200-TN-II-Agusta-Bell-AB-212ASW-Anti-submarine-warfare-anti-shipping-3
Τι συμβαίνει πια  στο Αιγαίο ; Απλά όλοι βολεύονται με το δεν θα λύσουμε εμείς τα προβλήματα της Τουρκίας που φροντίζει να τα εξάγει;…Η Τουρκία   όμως πατάει εκεί που την παίρνει  και δεν αλλάζει πολιτική και Στρατηγική αναλόγως του που φυσάει ο Βοριάς !
Σε λίγο θα μας «καταρρίπτουν  τα μαχητικά  μας  και δεν θα αντιδρούμε;»…Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια μας !
Turkish-Navy-Türk-pilot-female-soldiers-troops-member-women-girl-hoties-hot-cool-sexy-TCG Barbaros F-244-MEKO-200-TN-II-Agusta-Bell-AB-212ASW-Anti-submarine-warfare-anti-shipping-4(Tα  μαχητικά τι τα θέλουμε για παρελάσεις και επιδείξεις; … Ή μήπως για τις Μίζες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου