ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Το Παρ-μα Ένωσης Αποστ. Αργολ. σε συνεργασία με αντίστοιχο της Κορίνθου, οργανώνει πενθήμερη εκδρομή σε Σόφια – Φιλιππούπολη – Μοναστήρι της Ρίλα – Σαντάνσκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΑΣ

Το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αργολίδας σε συνεργασία με το αντίστοιχο της Κορίνθου, οργανώνει πενθήμερη εκδρομή σε Σόφια – Φιλιππούπολη – Μοναστήρι της Ρίλα – Σαντάνσκι.


Στοιχεία εκδήλωσης:  Πρόγραμμα και λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε παρακάτω.
                                  Πρακτορείο: "ΖΑΦΕΙΡΗΣ"
                                  Ημέρα αναχώρησης: Τρίτη 26 Δεκεμβρίου από το Ναύπλιο.
                                  Ημέρα επιστροφής: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.
                                  
Κόστος: 220€ το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
                                  Υποβολή δηλώσεων: Τηλ. 2752029037 & 6976657515, Οικονόμου Κων/νος και μέχρι συμπληρώσεως των θέσεων. 

Η πληρωμή μπορεί να γίνει σε 3 δόσεις:  
·        80€ μέχρι 30 Οκτωβρίου
·        70€ μέχρι 30 Νοεμβρίου
·        Το υπόλοιπο ποσό μέχρι 15 Δεκεμβρίου

5ΗΜΕΡH ΕΚΔΡΟΜΗ
26 - 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ  - ΜΟΝΗ της ΡΙΛΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ         
                                                                                                                                                                                                                            
1η Ημέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΣΟΦΙAΑναχώρηση  από Ναύπλιο για Προμαχώνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα. Έλεγχος συνόρων και συνεχίζουμε για Σόφια. Είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας και  η 14η μεγαλύτερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση με πληθυσμό πάνω από 1,3 εκατομμύρια κατοίκους. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.                       
           
2η Ημέρα: ΣΟΦΙΑ: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας στην πόλη.  Θα δούμε την εκκλησία του Αλεξάνδρου Νιάβσκι, χτισμένη σε Νεοβυζαντινό ρυθμό. Είναι ο καθεδρικός ναός του Πατριάρχη της Βουλγαρίας και ένας από τους μεγαλύτερους Ορθόδοξους καθεδρικούς στον κόσμο, καθώς και ένα από τα σύμβολα και τα βασικά αξιοθέατα της Σόφιας. Ο Καθεδρικός του Αγίου Αλεξάνδρου Νιάβσκι καταλαμβάνει έκταση 3.170τ.μ. και χωράει στο εσωτερικό του 10.000 ανθρώπους. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος καθεδρικός στη Βαλκανική Χερσόνησο, μετά τον Καθεδρικό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι. Θα δούμε το Μουσείο με τις καμπάνες κ.α. Εν συνεχεία για τους πρόποδες του βουνού Βίτοσα, που θεωρείται το ωραιότερο βουνό της Βουλγαρίας με θέα τη πόλη της Σόφιας. Προαιρετική ανάβαση στο βουνό με τελεφερίκ (αν ο καιρός το επιτρέπει). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη, γνωστή και ως Πλόβντιβ ή Πλόβντιφ, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας με πληθυσμό 341.567 κατοίκων (2015), ενώ 544.628 άτομα ζουν στην αστική της περιοχή. Είναι σημαντικό οικονομικό, συγκοινωνιακό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο.βρίσκεται στη νοτιοκεντρική Βουλγαρία στις δύο όχθες του Ποταμού Έβρου. Θα έχουμε περιήγηση στην πόλη. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΣΟΦΙΑ –ΜΟΝΗ της ΡΙΛΑ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ρίλα, επίσκεψη στο περίφημο Μοναστήρι. Το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό και απλά ως Μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Βρίσκεται στα Όρη Ρίλα, σε ύψος 1.147μ. στη βαθειά κοιλάδα του ποταμού Ρίλσκα. Το μοναστήρι έχει πάρει το όνομά από τον ιδρυτή του, τον ερημίτη Ιωάννη (Ιβάν) της Ρίλα (876 - 946 μ.Χ.) και σήμερα έχει περίπου 60 μοναχούς. Στη συνέχεια αναχώρηση για ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΝΑΥΠΛΙΟ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για  μικροαγορές στηπόλη που είναι και παραθεριστικό κέντρο στη νοτιοδυτική Βουλγαρία και ανήκει στην επαρχία Μπλαγκόεβγκραντ. Έχει πληθυσμό 26.959 κατοίκους (2012), έχει πάρει το όνομά του από τον επαναστάτη Γιάνε Σαντάνσκι και βρίσκεται σε κοιλάδα στους πρόποδες των Ορέων Πιρίν, στις όχθες του Ποταμού Σαντάνσκα Μπίστριτσα. Το Σαντάνσκι απέχει περίπου 20χλμ. από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Αναχώρηση για σύνορα, έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στο Ναύπλιο το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 220€ κατά άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
Διαφορά μονόκλινου: + 60€

Περιλαμβάνονται:                  
* Μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν.
* 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
* Πρωινό στο ξενοδοχείο
* Ημιδιατροφή
* Ξεναγήσεις, περιηγήσεις.
* Αρχηγός εκδρομής.
* Ασφάλεια ταξιδίου.

Δεν περιλαμβάνονται:
* Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
* Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

Γενικές Πληροφορίες
·        Παιδιά έως 10 ετών δικαιούνται έκπτωση 20%, εφόσον διαμένουν στο  ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη.
·        Απαραίτητα διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
·        Οι θέσεις στο πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.

·        Η πληρωμή μπορεί να γίνει σε 3 δόσεις:  
Ø     80€ μέχρι 30 Οκτωβρίου
Ø     70€ μέχρι 30 Νοεμβρίου
Ø     Το υπόλοιπο ποσό μέχρι 15 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου