ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Το ΜΤΣ σταμάτησε την καταβολή μερίσματος


Ο συνάδελφος απόστρατος αξιωματικός Δημήτρης Παλαιολόγος μας ενημερώνει ότι το Μετοχικό Ταμείο Στρατού χωρίς καμία ειδοποίηση (απαράδεκτο) σταμάτησε να του καταθέτει το μέρισμα. Όταν επικοινώνησε με το ΜΤΣ τον ενημέρωσαν ότι μετά από λογιστικό έλεγχο στο σύστημα ανακάλυψαν..

(link is external)(άκουσον - άκουσον) ότι δεν έκαναν κρατήσεις σε εκατοντάδες αξιωματικούς γι αυτό αποφάσισαν χωρίς καμία επικοινωνία μαζί τους να τους κόψουν το μέρισμα. Ακόμα και να συνέβη αυτό το λάθος που είναι καθαρά δικό τους, θα έπρεπε να έρθουν σε επαφή μαζί τους, προκειμένου αφενός να τους ενημερώσουν αναλυτικά τι συνέβη και αφετέρου να συζητήσουν τον τρόπο παρακράτησης των οφειλομένων. Κατηγορούμε τους πολιτικούς ότι βλέπουν μόνον νούμερα και όχι ανθρώπους και συμπεριφερόμεθα με απαράδεκτο τρόπο στους ίδιους τους συναδέλφους μας. Δεν θα έπρεπε να ρωτήσουν αν δημιουργούν μικρό ή μεγάλο πρόβλημα στην οικογένεια τους; Ο συνάδελφος παραθέτει το e-mail του [dimipal@in.gr(link sends e-mail)] προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί του τυχόν άλλοι συνάδελφοι που υπέστησαν το ίδιο, αν έχουν μάθει το πως και το γιατί και αν προτίθενται να κάνουν κάποια ενέργεια ατομικά ή ομαδικά. Υπόψη ότι αποστρατεύθηκε πριν 10 χρόνια περίπου.
ΠΗΓΗ: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/2016/04/blog-post_74.html
- See more at: http://www.crete-news.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%84%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82#sthash.CNHqqnmz.dpuf

ΠΗΓΗ : " http://www.crete-news.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου