ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

KOINH ANAKOINΩΣΗ 3 ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ " ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι.  

Χαίρομαι ιδιαίτερα που το εγχείρημα μας έχει βρει τόσο θερμούς υποστηρικτές σε όλες τις Τ.Δ.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και ο προβληματισμός τους, το σκεπτικό που ξεδίπλωσαν προκειμένου να συμβάλουν στην επιτυχή έκβασης της  Διεθνούς Συνδιάσκεψης  που προετοιμάζουμε.


Βέβαια, παρά την έκπληξη μας από την κοινή ανακοίνωση, καθώς η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου δεν ήταν ενήμερη τις πρόθεσεις των Προέδρων  των Τοπικών Διοικήσεων Σάμου, Ξάνθης και Θεσσαλονίκης, συμμεριζόμαστε την αγωνία τους για την επιτυχία της  Συνδιάσκεψης  και εξετάζοντας τις εξαγγελίες τους προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος θα απλοποιούσαμε τη διαδικασία και  αντί «οι Τ.Δ. Σάμου και Ξάνθης να πρωτοστατήσουν διαδραστικά και με όποιον άλλο τρόπο προκύπτει ως εφικτό, που αποτελεί και υποχρέωση καθόσον υλοποιούμε ομόφωνη απόφαση Πανελληνίου Συνεδρίου», απλά να ζητηθεί να στείλουν και οι ίδιες τις συμμετοχές τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η  Τ. Δ. Ηρακλείου έχει ζητήσει την στήριξη και την συνδρομή όλων των θεσμοθετημένων οργάνων της Ένωσης σε Παγκόσμιο και Εθνικό Επίπεδο, όλων των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας και υπολογίζει σε αυτές. 

Βεβαίως, καθώς όλες οι προτάσεις εξετάζονται διεξοδικά, η Τ.Δ. Ηρακλείου θα μελετήσει το έγγραφο σας, το οποίο θα τεθεί υπόψη του Δ.Σ. της Τοπικής μας Διοίκησης,  σε τακτική συνεδρίαση του.   
Φιλικά
Μανόλης Ι. Ζαχαριουδάκης

Υ.Γ.  1.  Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η πρόταση για την παράλληλη διεξαγωγή της φιλικής και της Συνδιάσκεψης δεν είναι καινούργια, έχει τεθεί στο παρελθόν και έχει απορριφθεί με συντριπτική πλειοψηφία. Με συντριπτική πλειοψηφία έχουν απορριφθεί επίσης πολλές λειτουργικές ή άλλες προτάσεις μας.  
2. Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
θεωρώ ότι μια μεγάλη ένωση, όπως η δική μας, διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό σπουδαίο. Ανθρώπους δυνατούς και πείσμωνες και πολυμήχανους και εφευρετικούς, Έλληνες που μπορούν και ονειρεύονται και δημιουργούν,  μπορούν να οραματίζονται ένα καλύτερο κόσμο ένα κόσμο βασισμένο στην ισότητα την δημοκρατία, την δικαιοσύνη και φυσικά τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Αλλοίμονο μας αν αυτοί οι άνθρωποι, ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα συνέδριο. Αλλοίμονο μας περισσότερο, αν δεν το τολμήσουμε.


Μανόλης Ι. Ζαχαριουδάκης
    Ηράκλειο Κρήτης
Tel. :     +30 2810 274147
Fax :     +30 2810 274062
e-mail  : mzax@otenet.gr


ΠΗΓΗ :   Μανόλης Ζαχαριουδάκης

 
mzax@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου