ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΡΚΕΛ: O ΦΑΚΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ

ΠΗΓΗ : "     pentapostagma.gr   " 

Last updated on 
Ένα χέρι την έδειξε
Ένα χέρι την έδειξε
Δ.Πορφύρης,Π.Σταφυλά , Βρυξέλλες για το pentapostagma.gr
Την ώρα που η “Ουκρανική Επανάσταση” με τη φιλοναζιστική της ιδεολογία και πρακτική επανέφερε στις μνήμες της ανθρωπότητας το σκοτεινό περελθόν των Ουκρανών-συνεργατών του Χίτλερ, η Angela Merkel πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις .

Φοβούμενη τους συνειρμούς της παγκόσμιας κοινότητας για το παρελθόν αλλά και το παρόν της Γερμανίας λόγω της υποστήριξής της  στους φιλοναζιστές Ουκρανούς, προσέτρεξε για άφεση αμαρτιών και απενεχοποίηση στους κατ’εξοχήν αρμόδιους,  δηλαδή στον Ισραηλινό λαό. Κατά τη δημόσια επίσκεψή εμφανίστηκε ως η μετανοούσα πόρνη εκφράζοντας την αγάπη της στο Ισραηλινό κράτος και την αιώνια δέσμευσή της στην προστασία του.
Και ενώ έβγαζε πύρινους λόγους κατά του Ιρανικού κινδύνου και της παράνομου boycot των ισραηλινών προιόντων από ευρωπαίους πολίτες και οργανώσεις λόγω της ανάμειξής του στο συριακό, το χέρι του Bibi ή Βenjamin Netaniahou που στεκόταν κολόνα δίπλα της, έδειξε την αλήθεια. Ένα χέρι, ερήμην του προσώπου κατέδειξε τον ένοχο για τα εκατομύρια  των θυμάτων, εβραίων και μη.
Καμιά σκηνοθεσία και κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ  , η Γερμανίδα καγκελάριος “φωτογράθηκε” με όλην την έννοια της λέξης .
Ο φακός του  Marc Israel Sellem της Jerusalem Post έπιασε κάτι που δεν πιάνει το ανθρώπινο μάτι και αποκάλυψε αυτό που η Μέρκελ προσπάθησε να καλύψει με αυτό το ταξίδι.
Ανακαλύψτε μόνοι σας την σοκαριστική αλήθεια από ένα κλικ του φακού.
Δεν χρειάζονται  σχόλια, η φωτογραφία μιλάει και δείχνει τον ένοχο όχι μόνο του Β Παγκοσμίου Πολέμου αλλά και του  ενδεχόμενου Γ …. Σημειωτέον ότι ζητείται από την Ουκρανία η ένταξή της στο FMI ως όρο για την απελευθέρωση κονδυλίου από την  Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου