ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΑΝ.ΕΔΕΣΑΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΣΕ ΣΤΥΛΟ KΡΑΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    " 

Last updated on 
1926901_641163329264450_175917513_n
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π για το pentapostagma.gr
Oι πρώτες εικόνες εξευρωπαισμού της Ουκρανίας είναι ενδεικτικές. Άνδρες του «Δεξιού Τομέα ” συνέλαβαν τον Sergei Kharchenko  προιστάμενο σε τελωνείο στη μεθόριο με Πολωνία και τον έδεσαν σ΄ένα στύλο κοντά στο Διοικητήριο της περιοχής.

Κρατήθηκε όμηρος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη Uzhgorod , την πρωτεύουσα της επαρχίας Zakarpatje.Τον έδεσαν σε στύλο με αυτοκόλητη ταινία στην πλατεία  Narodnaya .Τον κατηγορούσαν για θέματα διαφθοράς στο τελωνείο.Λίγο αργότερο τον υποχρέωσαν να υπογράψει την παραίτησή του από το πόστο που κατείχε.
Η κατηγορία για τον βασανισμό του ήταν αναρτημένη σ΄ένα χαρτί που το στερέωσαν στο ακινητοποιημένο σώμα του:” έπαιρνε μίζες.”Οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ήταν πιο λίγο πιο συνοπτικές από ότι έπρεπε. Ο εκδημοκοκρατισμός άρχισε.
Οι παραβάσεις στις οποίες υπέπεσαν οι «φίλοι της Ευρώπης» είναι απαγωγή, παράνομη κράτηση, άσκηση φυσικής και ψυχολογικής βίας, απειλή κατά της ζωής, βασανισμός, δημόσια ταπείνωση. Οι πρακτικές που ακολουθούνται θυμίζουν Χαλέπι. Ενώ σε βίντεο που τον κατέγραψαν και ανέβασαν τον εξανάγκασαν να παραδεχθεί και να ομολογήσει τις κατηγορίες που του προσάπτουν.Θεωρείται δεδομένο ότι τον απείλησαν και για την οικογένειά του.Η φιλμογράφηση έγινε στα γραφεία τοπικής ακραίου κόμματος που συμμετέχει στην εξέγερση.
Οι μέθοδοι των ευρωενωσιακών σίγουρα δεν είναι και τόσο εξευρωπαισμένες ( zakarpattya.ua)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου