ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πως θα μετατρέψεις ένα άδειο βάζο σε ηλιακό φαναράκι μπαλκονιού και κήπου .

ΠΗΓΗ :  "   pentapostagma    " 

Posted: June 15, 2014 at 9:02 pm, Last Updated: 
vazo-hliaki-energeiaΗ αγαπημένη μας Jilee έκανε και πάλι το θαύμα της. Γεμάτη φαντασία για ακόμα μία φορά μετέτρεψε ένα άδειο γυάλινο βάζο σε ηλιακό φαναράκι κήπου!
Όσοι ασχολούνται με το χώρο του…

σπιτιού, της διακόσμησης και των DIY κατασκευών, πίνουν νερό στο όνομά της. Μιλάμε βέβαια για τη Jill Nystul γνωστή αλλιώς ως Jillee. Μέσα από το site της One Good Thing by Jillee εμπνέει τους αναγνώστες της σε καθημερινή βάση, όπως κι εμάς άλλωστε!
Η Jillee λοιπόν πειραματίστηκε επιτυχώς και μετέτρεψε ένα άδειο (και άχρηστο σε πολλούς) γυάλινο βάζο, σε φαναράκι κήπου ή μπαλκονιού το οποίο παίρνει ενέργεια από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το έφτιαξε αφού “ξήλωσε” τον ηλιακό μηχανισμό με φωτάκι LED από αντίστοιχα πλαστικά ηλιακά φωτιστικά-πυρσούς που θα βρείτε εύκολα σε καταστήματα με είδη διακόσμησης και εξοπλισμού κήπου όπως επίσης και σε κάποιο eshop
Διαδικασία :
1. Αφαιρούμε το μηχανισμό μέσα από το φωτιστικό. Η μπαταρία βρίσκεται ενσωματωμένη μέσα σε αυτόν.
2. Αφαιρούμε με ένα κοπίδι την κυκλική επιφάνεια από το καπάκι, έτσι ώστε ο μηχανισμός που θα στερεώσουμε στη συνέχεια, να είναι εκτεθειμένος στον ήλιο και να φορτίζει η μπαταρία κατά τη διάρκεια της ημέρας.
3. Με τη βοήθεια μερικών συνδετήρων στερεώνουμε τον κάθε μηχανισμό στην κορυφή του βάζου και απλά βιδώνουμε το καπάκι του βάζου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου