ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αμερικάνος δημόσιος υπάλληλος παραδέχεται τη χρήση και δυνατότητες του «σούπερ όπλου» HAARP

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,   " 

Posted: June 15, 2014 at 1:00 pm, Last Updated: 
Ενώ το HAARP και ο έλεγχος του καιρού έχει ονομαστεί ως θεωρία συνωμοσίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κατά τη διάρκεια ακρόασης της Γερουσίας την Τετάρτη, ο David Walker, αναπληρωτής βοηθός γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και την μηχανική , έριξε μια βόμβα απαντώντας σε ερώτημα που του τέθηκε από τη Lisa Murkowski σε σχέση με τη διάλυση της εγκατάστασης των 300 εκατομμυρίων δολ. – του High Frequency Active Auroral Research Program στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.

Ο Walker είπε ότι αυτό «δεν είναι κάτι που το χρειαζόμαστε στο μέλλον» και δεν θα ήταν καλή χρήση των κεφαλαίων της έρευνας της Πολεμικής Αεροπορίας να συνεχίσει να κρατάει το HAARP.
«Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, κάτι που το HAARP είχε στην πραγματικότητα σχεδιαστεί να κάνει», είπε. «Την έγχυση ενέργειας στην ιονόσφαιρα για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά. Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί».Πολλοί πιστεύουν ότι το HAARP έχει δημιουργηθεί και έχει χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του καιρού, με αρκετές δυνατότητες να προκαλέσει τυφώνες, ανεμοστρόβιλους και σεισμούς. Τέτοιες δηλώσεις, όμως, σαν αυτές, επιφέρουν το ερώτημα αν οι συνωμοσιολόγοι έχουν πετύχει διάνα περισσότερο από κάθε άλλον που έχει μιλήσει γι’ αυτό το θέμα μέχρι σήμερα.
Picture


Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας δημόσιος υπάλληλος παραδέχεται ότι το HAARP και ο έλεγχος του καιρού όχι μόνο είναι αληθινά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιείται ως «σούπερ όπλο»: όπως αποδεικνύεται από τη δήλωση το 1997 από τον πρώην υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ , William Cohen , όπου είπε  «Άλλοι [τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατίας, όπου μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλούν σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων … Έτσι υπάρχει αφθονία από ιδιοφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται για την εξεύρεση τρόπων με τους οποίους μπορούν να τρομοκρατήσουν άλλα έθνη … Είναι γεγονός, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εντείνουμε τις [αντιτρομοκρατικές] προσπάθειές μας ».Είναι τελικά μια απλή “θεωρία” συνωμοσίας, όταν δημόσιοι υπάλληλοι παραδέχονται ότι είναι “πράξη”;
Παρακολουθήστε την ερώτηση και την απάντηση της συνόδου παρακάτω:
Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι αν όντως οι ΗΠΑ σκοπεύουν να “διαλύσουν” μια εγκατάσταση τόσων εκατομμυρίων ή πρόκειται για στάχτη στα μάτια ότι το HAARP τόσο καιρό είναι “κλειστό” παρότι το κλίμα κάθε μέρα όλο και χειροτερεύει. Ή… τι είδους είναι οι “άλλοι” τρόποι που έχουν εξελίξει οι ΗΠΑ για τον έλεγχο της ιονόσφαιρας και του καιρού.
Το σίγουρο είναι ότι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποδείξουν την αθωότητα τους σε ότι αφορά την ανάμιξή τους στην κλιματική καταστροφή που βλέπουμε να εξελίσσεται μέσω χημικών αεροψεκασμών (απαραίτητοι για τον ιονισμό και διαχείριση της ατμόσφαιρας) και αν θέλουν να μας πείσουν για κάτι τέτοιο, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αφήσουν τους ουρανούς ήσυχους. Το κλίμα επίσης.
Όσο για τα νέα μηχανάκια τους, σίγουρα κάποια από αυτά είναι τα drones που έχουν επίσης παραδεχτεί πως τα χρησιμοποιούν για να πηγαίνουν τα jet streams…. βόλτα!!! - Global Hawk: Το Μη Επανδρωμένο αεροσκάφος της  NASA για… το περιβάλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου