ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΞΙΔΙΑ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter

newsletter@versus-travel.gr


Φεβρουάριος – Μάρτιος 2014

Εξασφαλισμενες αναχωρήσεις για το Φεβρουάριο του 2014
Στη λίστα περιλαμβάνονται και μερικές από τις αναχωρήσεις του Μαρτίου

Για ακόμα περισσότερα ταξίδια επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.versustravel.eu

Η παρακάτω λίστα είναι ενδεικτική
Δημιουργούνται συνεχώς νέες αναχωρήσεις καθημερινά, έτσι για καλύτερη πληροφόρησή σας,  επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο τμήμα ταξιδιωτικών μας συμβούλων στα τηλέφωνα: 210 3232800 ή 2104101601

  
  1. Πλήρες Βερολίνο, το μόνο με Διαμονή στην εκπληκτική,  μεσαιωνική Δρέσδη, με Λειψία, Μάισεν, Πότσδαμ και Εισόδους
Με εξαιρετικές πτήσεις Lufthansa, και εμπειρότερο Έλληνα  ξεναγό & συνοδό που θα είναι συνεχώς μαζί σας καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, για εξειδικευμένες ξεναγήσεις και γνωριμία του Βερολίνου.
Αναχωρήσεις: 27.02, 21.035 Ημέρες*Super Προσφορά*
    Τιμή: από 554 €





Με βάση τη Δρέσδη & το Βερολίνο και με επισκέψεις στο μουσείο της Περγάμου και στα ανάκτορα του Σαν Σουσί στο Πότσδαμ, εξερευνούμε τις μεσαιωνικές και ιστορικές πόλεις της Γερμανίας, τη "Φλωρεντία του Έλβα", τη Δρέσδη, το "μικρό Παρίσι" της Σαξωνίας, τη Λειψία και το κουκλίστικο Μάισεν σε ένα περιεκτικό και πλούσιο 5ήμερο ταξίδι μας στη Γερμανία.



  1. Πανόραμα Πορτογαλίας
    Λισσαβόνα, Σίντρα, Εστορίλ, Κασκάις, Κάμπο Ντα Ρόκα, Ναζαρέ, Mπατάλια, Όμπιντος, Αλκομπάθα, Φατίμα, Πόρτο, Μπράγκα, Γκιμαράες, Αβέιρο, Μπουσάκο,  Κοϊμπρα, Τομάρ, Πάρκο των Εθνών
Εμπειρότατος αρχηγός-έκπληξη, με τεράστια εμπειρία στην Πορτογαλία
Εκδρομές, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως η ολοήμερη εκδρομή μας Σίντρα - Κασκάις – Εστορίλ, που περιλαμβάνεται στην τιμή

Αναχωρήσεις: 27.02 & 21.038 Ημέρες*Super Προσφορά*
   
Τιμή: από 699 €







Ένα 8ήμερο οδοιπορικό στις πόλεις και τα χωριά της Πορτογαλίας, που ξεκινάει από την πρωτεύουσά της και μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, τη Λισσαβόνα, συνεχίζει με ένα από τα πιο ρομαντικά χωριά της Λισσαβόνας, τη Σίντρα, το όμορφο ψαροχώρι Κασκάις, το Ακρωτήρι Κάμπο ντα Ρόκα, το παραθαλάσσιο θέρετρο Εστορίλ, το μεσαιωνικό χωριό Όμπιντος, το γραφικό ψαροχώρι Ναζαρέ, τα χωριά Αλκομπάθα και Μπατάλχα, καθώς και το Φάτιμα, που φημίζεται για τις περισσότερες "εμφανίσεις" της Παναγίας. Συνεχίζουμε για το Πόρτο, στα βόρεια της χώρας, πολιτιστικό μνημείο κληρονομιάς της Ουνέσκο και διάσημο για το ομώνυμο κρασί του, με τις κοντινές του πόλεις Μπράγκα και Γκιμαράες, την πρώτη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας με τη "Βενετία της Πορτογαλίας", το Αβέιρο, την υπέροχη Κοΐμπρα, την Τόμαρ των Ναϊτών, το Μπουσάκο με τον εθνικό δρυμό και το ανάκτορο ξενοδοχείο, το πάρκο των Εθνών, καταλήγοντας ξανά στη Λισαβόνα για την πτήση επιστροφής μας.

  1. Λισσαβόνα
    Εκδρομές, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές, όπως η ολοήμερη
εκδρομή μας Σίντρα - Κασκάις – Εστορίλ & το Κάμπο ντα Ρόκα,  που περιλαμβάνεται στην τιμή.
Ένα γεμάτο πρόγραμμα με πλήρης ξεναγήσεις & όχι ελεύθερες ημέρες - όπως συνηθίζεται σε άλλα προγράμματα
*Με Super εξιδεικευμένο αρχηγό*
5*  κεντρικό ξενοδοχείο το γνωστό CORINTHIA 5*.

Αναχωρήσεις: 27.02 & 21.035 Ημέρες*Super Προσφορά*
   
Τιμή: από 499 €





  

  ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ  ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
     ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΗΓΟΥ
Η πόλη της Λισσαβόνας του Versus στην πιο πλήρη και πλούσια μορφή της. Εάν ταξίδι σε μία σύγχρονη πρωτεύουσα που διατηρεί την αρχιτεκτονική της κληρονομιά σε σχέση με τις υπόλοιπες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Μια ιστορία χώρας που απεικονίζεται στα κτίρια της Λισσαβόνας από τα ιστορικά ρωμαϊκά θεμέλια των ναών, μέχρι τα πολύχρωμα πλακίδια που κοσμούν τους τοίχους των σπιτιών και φανερώνουν το αραβικό παρελθόν της.
Μοναδικοί ρυθμοί Φάδο απλώνονται στα μικρά μπαρ, τα βιολιά και οι κιθάρες ξεδιπλώνουν ιστορίες για αγάπη, έρωτα και πόνο συνοδευόμενες από ένα γευστικό ποτήρι κρασί πόρτο... Και το ταξίδι αρχίζει...

  1. Ισπανία – Εκτεταμένη Ανδαλουσία – Λευκά Χωριά- ΓιβραλτάρΜε πτήσεις για Ανδαλουσία και ημιδιατροφή
Μάλαγα, Γρανάδα, Κόρδοβα, Σεβίλλη, Χερεθ ντε Λα Φροντέρα, Κάδιζ,  Γιβραλτάρ, Αλγεθίρας, Ρόντα και τα "Λευκά Χωριά" (Pueblos Blancos)
Περιλαμβάνεται η είσοδος στην Αλάμπρα και Χερεναλίφε
Διαμονή στις ιστορικές πόλεις σε ξενοδοχεία 4*
Αναχωρήσεις: 27.02 & 23.037 Ημέρες*Super Προσφορά*
   
Τιμή: από 599 €







Ένα πρόγραμμα που καλύπτει τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ανδαλουσίας και το Βρετανικό έδαφος του Γιβραλτάρ. Με το οδοιπορικό μας αυτό ταξιδεύουμε στη Γρανάδα, με το μαγευτικό ανάκτορο της Αλάμπρα, στην Κόρδοβα, με το μεγαλύτερο τέμενος του δυτικού κόσμου, στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας Σεβίλλη, με βασιλικό παλάτι Αλκαζάρ, στα περίφημα Λευκά Χωριά (Pueblos Blancos), Χερέθ ντε λα Φροντέρα, Κάδιζ και Ρόντα, στην όμορφη Μάλαγα, τη γενέτειρα του Πικάσο και στη θρυλική παραλία της Κόστα ντελ Σολ με τα κοσμοπολίτικα θέρετρά της (Μαρμπέλα κ.ά.).


 
5. Ντουμπάι με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ EMIRATES!!!
Ντουμπάι, Σαφάρι, Άμπου Ντάμπι με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ EMIRATES!!! 
X ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ από την Αθήνα και όχι τοπικός Ελληνόφωνος!
X Προσεκτικά επιλεγμένα Ξενοδοχεία 4, 4* sup & 5* στην καρδιά του Ντουμπάι
X Σαφάρι στην Αραβική Έρημο με jeep 4x4 και βεδουίνικο δείπνο
X Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς
X Πλήρης ξενάγηση της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα με γεύμα
X Ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με γεύμα


Αναχώρηση:  27.02 & 21.03
5 Ημέρες
*Super Προσφορά*
Τιμή: από 675 €




  
6. Ιορδανία Πλήρης Γύρος
X Μεγάλος γύρος με Oυάντι Ραμ & μία διανυκτέρευση στην Άκαμπα με ίππευση αλόγων & εκδρομές που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικές εντός του προγράμματός μας!!!
X Επίσκεψη στη Βυθανία, στο μέρος όπου με βάση τις γραφές βαπτίστηκε ο Χριστός
X Περιλαμβάνονται Είσοδοι συνολικού κόστους 130€ που σε άλλα προγράμματα είναι εκτός!!! VISA ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Αναχωρήσεις: 21/02, 28/02, 07/03, 14/03, 21/03, 28/03, 04/04, 11/046 Ημέρες
*Super Προσφορά*
   Τιμή: από 699 €







Το ταξίδι μας αυτό αποτελεί ένα πλήρες οδοιπορικό στην Ιορδανία, με επίσκεψη και διαμονή στην Πέτρα, επίσκεψη της Ρωμαϊκής πόλης Γέρασα και της Νεκράς Θάλασσας, "σαφάρι" με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα (με καρότσα) στη σουρεαλιστική κοιλάδα Ουάντι Ραμ. Επίσης περιλαμβάνει το παραθαλάσσιο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, που αποτελεί και τη μοναδική διέξοδο της Ιορδανίας στη θάλασσα, την Άκαμπα.

 7. Καππαδοκία- Δυτική Τουρκία- Μικρασιατικά Παράλια- Άγκυρα
X Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στη Καππαδοκίας, στο Dedeman 5*
X Πτήση από Σμύρνη για Άγκυρα (πανοραμική ξενάγηση πόλης) και επιστροφή οδικώς από την Καππαδοκία στη Σμύρνη
X Το ταξίδι συνοδεύει Έλληνας ξεναγός με μεγάλη εμπειρία στην Τουρκία  (και όχι τοπικός Ελληνόφωνος.
X Περιλαμβάνεται βραδινό σόου με Δερβίσηδες
X Περιλαμβάνεται ξενάγηση στο χωριό της Διδώς Σωτηρίου, το Κιρκιτζέ
X Διανυκτερεύσεις στην εκπληκτική Ιεράπολη (Παμούκαλε) με τις φυσικές "πισίνες" και στο σημαντικότατο Ικόνιο, για να επισκεφθούμε τα αξιοθέατά τους, αλλά και για να μετριάσουμε τις πολύ μεγάλες αποστάσεις. Πολλά προγράμματα εκτελούν την μεγάλη απόσταση Καππαδοκία - Παμούκαλε ( Ιεράπολη )  (600 χλμ σε μια ημέρα !!!) χωρίς τη διανυκτέρευση στο Ικόνιο με τα απομεινάρια διαφορετικών λαών που το κατοίκησαν αλλά και την ατμόσφαιρα παραμυθιού  άλλων εποχών και χωρίς χρόνο για επίσκεψη στο σημαντικό σταθμό στο δρόμο του Μεταξιού που περνούσε από την Ανατολία στην πόλη Αρχελαίς. 
X Διαμονή στη Σμύρνη, στα ένδοξα μικρασιατικά παράλια που φέρνουν έντονο το στίγμα του ελληνισμού.        
X Ημιδιατροφή καθημερινά.


Αναχώρηση: 14.02, 21.02, 28.02,
                       07.03, 14.03, 21.03
8 Ημέρες
*Super Προσφορά*
Τιμή: 760 € Συνολικά!!!
Με φόρους!!!








8. Μεγάλο Μαρόκο με Ταγγέρη με πλήρη γύρο του Νότου, οάσεις, κάσμπες και την Οροσειρά του Άτλαντα
X Καζαμπλάνκα, Ραμπάτ, Μεκνές, Φεζ, Μιντέλντ, Ελ Ρασιντία, Ερφούντ, Μερτζούγκα, Ριζανί,Ταγγέρη (Άνω, Μέσος  & κάτω Άτλαντας), Φαράγγι του Τόντρα, Τινερχίρ, Ουαρζαζάτ, Μαρρακές, Εσσαουίρα
X 2 εκδρομές ΔΩΡΕΑΝ στη Μερτζούγκα, στην Εσσαουίρα
X Διαμονή στη Ταγγέρη
X ΔΩΡΟ το εντυπωσιακό Fantasia Show

Αναχωρήσεις: 28.02, 07.03, 14.03, 21.03, 28.03, 04.04
10Ημέρες
Τιμή: από 970 €

Από τη δυτικόμορφη μεγαλούπολη του Μαρόκου, την Καζαμπλάνκα, ξεκινάει ένα οδοιπορικό εξερεύνησης της βορειοαφρικανικής αυτής χώρας στα δυτικά της Σαχάρας, που τη βρέχουν η Μεσόγειος και ο Ατλαντικός.
Επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα Ραμπάτ, τη θρυλική Ταγγέρη,  την παλιά αυτοκρατορική πρωτεύουσα Μεκνές, την αυτοκράτειρα των πόλεων και μια από τις παλαιότερες μεσαιωνικές πόλεις του αραβικού κόσμου, τη Φεζ, χωριά όπως το Μιντέλτ στις παρυφές του Μέσου Ατλάντα, την όμορφη Ερασιντία στη Σαχαριανή πλευρά του Άτλαντα, την Τινερχίρ μια από τις ομορφότερες οάσεις του νότου στο Φαράγγι του Τόντρα με διανυκτέρευση, τη γραφική Ουαρζαζάτ,  την Εσσαουίρα στις ακτές του Ατλαντικού και φυσικά την πόλη των παραμυθιών, το Μαρρακές. Η διαμονή μας στις θρυλικές πόλεις και η διαδρομή μας στην οροσειρά του Άτλαντα, μέσα από πανέμορφα χωριά, φαράγγια και χαράδρες θα σας αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις.

9. Περσία - Τα Πετράδια της Περσίας
Τεχεράνη, Κασάν, Ισφαχάν, Γιάζντ, Πασαργάδες, Περσέπολη, Σιράζ
Με τρεις διανυκτερεύσεις στο Ισφαχάν
X Με επίσκεψη του Κασσάν, του Σιράζ, και της Γιάζντ και για τις 3 διανυκτερεύσεις στο Ισφαχάν, "το σμαράγδι στο στέμμα της Περσίας", στο ξενοδοχείο-παλάτι Αμπάσι (Abbasi Hotel).
X ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ καθημερινά
X Μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος θεωρείται και το γεγονός ότι, παρά την πολύ πρωινή άφιξή μας στην Τεχεράνη τη 2η ημέρα, το Versus έχει εξασφαλίσει τα δωμάτιά σας. Έτσι, τακτοποιήστε στα δωμάτια μόλις φθάσετε στο ξενοδοχείο, παρόλο που κανονικά το check in είναι στις 14:00. Επίσης σας προσφέρουμε πρωινό με την άφιξή σας, παρόλο που κανονικά το πρώτο πρωινό δίνεται το επόμενο πρωί από την άφιξή της εκδρομής.


Αναχώρηση: 16.02, 23.02, 02.03
9 Ημέρες
Τιμή: από 859 €



Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό σε μία από τις πιο λαμπρές αρχαίες αυτοκρατορίες της Ασίας, την Περσία, που μας οδηγεί σε πόλεις ένδοξες και μαγευτικές.
Από την πρωτεύουσα Τεχεράνη ταξιδεύουμε στο πανέμορφο Κασάν και το παραμυθένιο Ισφαχάν, μια πόλη – θρύλο, που γοητεύει τον επισκέπτη με τα συγκλονιστικά της μνημεία. Κι από εκεί στην πόλη τωv Zωροαστρών, τη Γιάζντ, στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του Κύρου του Μέγα, τις Πασαργάδες, στην ένδοξη Περσέπολη, την "πλουσιότατη των υπό τον ήλιο πόλεων", τον πιο επιβλητικό ιστορικό χώρο του Ιράν, και στην "πόλη των ρόδων και των αηδονιών", τη Σιράζ.

10. Περσία - Ταυρίδα - Ιρανική Καππαδοκία - Κασπία Θάλασσα
Τεχεράνη, Κασάν, Ισφαχάν, Γιάζντ, Πασαργάδες, Περσέπολη, Σιράζ, Ταυρίδα, Ιρανική Καππαδοκία, Καντοβάν, Κασπία Θάλασσα, Ραστ, Μπαντάρ Ανζαλί
X Με Ιρανική Καππαδοκία, επίσκεψη του Κασσάν, του Σιράζ, και της Γιάζντ και για τις 3 διανυκτερεύσεις στο Ισφαχάν, "το σμαράγδι στο στέμμα της Περσίας", στο ξενοδοχείο-παλάτι Αμπάσι (Abbasi Hotel).
X ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ καθημερινά

Αναχώρηση: 06.03
13 Ημέρες
...

[Κομμένο μήνυμα]  Προβολή ολόκληρου του μηνύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου