ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

΄Εναρξη λειτουργίας γραφείου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤ.ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.Αργολίδας στην πόλη του ΑΡΓΟΥΣ


Το πάγιο αίτημα των  Αποστράτων συναδέλφων της πόλεως ΄Αργους υλοποιήθηκε. 

Την 4-3-2017 άρχισε η λειτουργία του όπου πάρα πολλοί συνάδελφοι πέρασαν να δουν τον δικό τους χώρο. 
Αυτό επιτεύχθηκε όταν από τον Πρόεδρο του  Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ ζητήθηκε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ.  Κωνσταντίνο Τσουβάλα  Α ν τ ι σ τ ρ ά τ η γ ο    κατά την περιοδεία του περνώντας  από τα γραφεία του Συνδέσμου στην Δ/νση Αστυνομίας Αργολίδας που εδρεύουν στην πόλη του Ναυπλίου.


Το αναφερόμενο αίτημα αμέσως απαντήθηκε και εδόθη εντολή στον τότε Γενικό Περιφερειακό Πελοποννήσου κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Αδαμάντιο Ταξίαρχο και στον τότε  Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη όπως ασχοληθούν με το θέμα ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος και ο Σύνδεσμος να αποκτήσει γραφείο στην πόλη του ΄Αργους. 

Στην συνέχεια ο Γενικός Περιφερειακός και ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας ασχολήθηκαν με το θέμα.
Την επομένη ημέρα  ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αργολίδας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και μαζί μετέβησαν στις υπηρεσίες της πρώην Α.Υ. Αργους όπου επιλέχτηκε ο κατάλληλος χώρος για το Γραφείο του Συνδέσμου και στην συνέχεια ακολούθησε η Διαταγή της Διεύθυνσης. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου  ευχαριστεί όλους τους παραπάνω που συνέβαλαν και ικανοποίησαν το αίτημα των Αποστράτων της πόλεως ΄Αργους. 

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Νέο Διευθυντή  της Διεύθυνσης Αργολίδας κ. ΟΨΙΜΟ Θεόδωρο Αστυνομικό Διευθυντή  ο οποίος αμέσως ασχολήθηκε με το θέμα με την ανάληψη των καθηκόντων του με το εάν υλοποιήθηκε η Διαταγή και λειτούργησε το γραφείο στο ΄Αργος. 



Φωτογραφίες με τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην δημιουργία του Γραφείου στην πόλη του ΄Αργους.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου