ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σύμβαση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τράπεζα Πειραιώς

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Σύμβαση συνεργασίας υπέγραψαν χθες, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας.Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί, η παροχή από την Τράπεζα Πειραιώς ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και... των οικογενειών τους.

Η σύμβαση αυτή επεκτείνει την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, με τη Γενική Τράπεζα, η οποία έχει εξαγορασθεί και έχει απορροφηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς.

Η σύμβαση αφορά την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους και απευθύνεται σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι περατώθηκε η διενέργεια της διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη παρόχου τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους...... Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου