ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Ναύπλιο (βίντεο). Παρών ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμ. Ασφλ. Ν. Αργολίδας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. |  |  |  |  |  | 

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Νεότερης Ελλάδας τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.  


Προηγήθηκε θεία λειτουργία και ο μεγάλος αγιασμός στον Μητροπολιτικό Ναό του Άγιου Γεωργίου στο Ναύπλιο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.
Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Ναυπλίου, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Σταυρό παρά το τσουχτερό κρύο.
Την τελετή της κατάδυσης του Σταυρού τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, των βουλευτών Αργολίδας Γ. Ανδριανού και Α, Πουλά, του δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κωστούρου του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου, των επισήμων και πολύ κόσμου που αψήφισε το κρύο και του θυελλώδεις ανέμους.


Σήμερα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και στον Αγιασμό των Υδάτων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ 

ΠΗΓΕΣ : 



ΠΗΓΗ : " Αργολικές Ειδήσεις   "




ΠΗΓΗ argonafplia.gr

1 σχόλιο:

  1. Είμαι η Tamara Johnson από το όνομα. Ζω στην Κορίνθια, θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνεια να είναι πολύ προσεκτικοί επειδή υπάρχουν απάτες παντού. Πριν από λίγους μήνες ήμουν οικονομικά τεντωμένος, και λόγω της απελπισίας μου ήμουν scammed από αρκετές σε απευθείας σύνδεση δανειστές. Ήμουν σχεδόν έχασε την ελπίδα έως ότου ένας φίλος μου ανέφερε σε έναν πολύ αξιόπιστο δανειστή που κάλεσε την κ. Linda Robert Loan Company, που μου δάνεισε ένα ακάλυπτο δάνειο ύψους $ 35.000, κάτω από 24 ώρες χωρίς κανένα φόβο. Αν χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου, επικοινωνήστε μαζί του τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (marketinghermesinvestment@outlook.com) Χρησιμοποιώ αυτό το μέσο για να ειδοποιήσω όλους τους αιτούντες δάνεια εξαιτίας της κόλασης που πέρασα στα χέρια αυτών των δόλιας δανειστή εσείς

    Whatsapp: +1 334 203 7399

    marketinghermesinvestment@outlook.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή