ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Το Ναύπλιο δεύτερο στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 19.5.15 |  | 
 Ο καιρός είναι κάθε μέρα και πιο καλοκαιρινός, οπότε οι ευκαιρίες για εκδρομές και μικρές εξορμήσεις είναι το απόλυτο ζητούμενο. Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι η επόμενη αφορμή για τριήμερη απόδραση και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα την εκμεταλλευτούν. Για ποιους προορισμούς έδειξαν την προτίμησή τους οι Έλληνες γι’ αυτό το τριήμερο; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμώνwww.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μέρες αυτές.
Οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί που επιλέγουν οι Έλληνες για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

Η Μύκονος και το Ναύπλιο διατηρούν σταθερά και φέτος τις δύο πρώτες θέσεις της κατάταξης, αφού όπως φαίνεται είναι οι προορισμοί που προτιμούν να επισκεφθούν οι Έλληνες για το τριήμερο που σχηματίζεται με την ευκαιρία της ημέρας του Αγίου Πνεύματος. Η ελληνική πρωτεύουσα είναι η τρίτη προτιμώμενη πόλη, ακολουθούμενη από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος ξένος προορισμός είναι η Ρώμη, μια θέση πιο ψηλά από τις γραφικές Σπέτσες. Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνει την έβδομη θέση, ούσα ο δεύτερος ξένος προορισμός της δεκάδας. Οι τρεις τελευταίες θέσεις ανήκουν στην όμορφη Πάργα, στο Αγκίστρι και στην Πάφο της Κύπρου, η οποία καταλαμβάνει και φέτος μια θέση στις κορυφαίες δέκα μεταξύ των επιλογών των Ελλήνων.

Τις θέσεις μετά την πρώτη δεκάδα, καταλαμβάνουν η Άνδρος που εμφανίζεται 11η, με τη Μονεμβασιά να ακολουθεί. Ο δεύτερος κυπριακός προορισμός που εμφανίζεται είναι o Πρωτάρας στη 13η θέση, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται η γοητευτική Σαντορίνη και τα Σύβοτα.

Οι δέκα προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2015:
Οι δέκα προορισμοί που προτίμησαν οι Έλληνες με αφορμή την ημέρα του Αγίου Πνεύματος 2014:

Την αντίστοιχη περσινή έρευνα μπορείτε να τη δείτε εδώ.


Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιανουαρίου και 19 Μαΐου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 29 Μαΐου και πρώτης Ιουνίου 2015, με ελάχιστη διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.


Σχετικά με την trivago:

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι ένα online meta searchsite που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivagoπροσφέρει πάνω από 140 εκατομμύρια ratings για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. Πάνω από 80 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν τηνtrivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 36% από τα χρήματα τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία ενώδιατηρεί γραφεία και σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Παρίσι, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Η trivago ιδρύθηκε το 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 49 διεθνείςπλατφόρμες.

ΠΗΓΗ : " http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου