ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Τα καλύτερα πρωινά ροφήματα για την αποτοξίνωση του οργανισμού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 29, 2014 at 7:56 μμ, Last Updated: 
τα-καλύτερα-πρωινά-ροφήματα
 Οι χυμοί που βοηθούν στην αποτοξίνωση είναι πολύ σημαντικοί για τον οργανισμό καθώς βοηθούν στη φυσική διαδικασία απώλειας βάρους και στην απομάκρυνση των τοξινών και των ζημιογόνων χημικών. Επίσης, παρέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που χρειαζόμαστε – ακολουθεί μία λίστα με τα πιο αποτελεσματικά ποτά αποτοξίνωσης:

Συμπυκνωμένος Χυμός Mango Και Ανανά
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας από αυτό τον συμπυκνωμένο χυμό, που είναι πλούσιος σε όλα τα θρεπτικά στοιχεία, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός σας. Το mango και ο ανανάς καταπολεμούν τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και παράλληλα απομακρύνουν τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο πεπτικό σύστημα.
Χυμός Πράσινου Τσαγιού 
Το πράσινο τσάι είναι τόσο δημοφιλές εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι φοβερά υγιεινό. Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του πράσινου τσαγιού, προετοιμάστε έναν χυμό με κίτρο και πράσινο τσάι – θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σας και θα σας παράσχει άπλετο κάλιο και φυτικές ίνες.
Αυτός ο χυμός είναι ιδιαιτέρως ωφέλιμος για όσους πίνουν υπερβολικό αλκοόλ, και για όσους δεν έχουν αποτοξινώσει τον οργανισμό τους εδώ και πολύ καιρό.
Χυμός καρπουζιού
Η συνταγή για αυτό το χυμό είναι απλή, και η παρασκευή του διαρκεί λιγότερα από πέντε λεπτά – το μόνο που θα χρειαστείτε είναι φέτες καρπουζιού, ένα ή δύο αγγούρια μετρίου μεγέθους, λεμόνι, μερικά φύλλα μέντας και φρέσκο νερό. Είναι το τέλειο ποτό για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό σας.
Ο χυμός καρπουζιού θα σας βοηθήσει να έχετε μία φυσιολογική λειτουργία τόσο του ήπατος όσο και των νεφρών, θα σας δώσει ενέργεια και θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να απαλλαγεί από την αμμωνία και έτερα βλαβερά στοιχεία.
Νερό με λεμόνι 
Αυτή είναι μία κάπως ασυνήθιστη λεμονάδα: σε αυτήν χρησιμοποιείτε ζεστό και όχι κρύο νερό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στύψετε μισό λεμόνι σε δύο ποτήρια ζεστού νερού και να πιείτε αυτή τη λεμονάδα αμέσως μόλις σηκωθείτε, πριν από το πρωινό σας.
Στη συνέχεια να τρώτε τακτικά γεύματα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρωινά ροφήματα αποτοξίνωσης – διατηρήστε αυτό το «πρόγραμμα» για 21 συνεχόμενες ημέρες.


pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου