ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

- Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2014 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στην θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ.
- Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια.
- Στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι.



ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520 !!!
Ένας γραμμικός κώδικας είναι μια οπτική αντιπροσώπευση αναγνώσιμη από μηχανή δεδομένων, η οποία εμφανίζει τα δεδομένα σχετικά με το αντικείμενο στο οποίο αποδίδει. Αρχικά τα barcodes εκπροσωπούσαν δεδομένα, μεταβάλλοντας το πλάτος και τις αποστάσεις από παράλληλες γραμμές, αναφέρονται ως γραμμικά ή μονοδιάστατα (1D). Αργότερα εξελίχθηκαν σε ορθογώνια, εξάγωνα, τελείες και άλλα γεωμετρικά σχέδια σε δύο διαστάσεις (2D). Τα 2D συστήματα χρησιμοποιούν ποικίλα σύμβολα, γενικά αναφέρονται ως ραβδοκώδικες, καθώς και γραμμικοί κώδικες που σαρώθηκαν από ειδικούς οπτικούς ανιχνευτές που ονομάζονται αναγνώστες barcode? αργότερα, σαρωτές και ερμηνευτικό λογισμικό έγινε διαθέσιμο σε συσκευές όπως εκτυπωτές γραφείου και smartphones.

 
Κοινοποιήστε το!!!"
ΠΗΓΗ :
smountzouris@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου