ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΥΒΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/01
 
ΠΗΓΗ :
Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.g
 
 
BUENA  VISTA &  Social Vclub
Ένα ταξίδι στη Κούβα από τον μοναδικό Αξαρλή Γιώργο!!!
 
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω παράθεσης δεξίωσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία ο πρέσβης της Νοτίου Αφρικής πρέπει να παραστεί, μεταφέρουμε την προγραμματισμένη μας εκδήλωση για την Νότια Αφρική στις 05/02/2014
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
 
19:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ:  ΚΟΥΒΑ
Ένα οδοιπορικό στη χώρα της αντίθεσης και του ιδιαίτερου, στη χώρα του πολύχρωμου και του μοναδικού, στη χώρα της επανάστασης … με τον καλύτερο οδηγό, τον Αξαρλή Γιώργο!
«…Ο χρόνος καταργείται, η ζέστη χαλαρώνει τις αισθήσεις, η μουσική τις ξεσηκώνει και ο ταξιδιώτης δεν έχει άλλη επιλογή: αφήνεται να παρασυρθεί στο ρυθμό της. Άλλωστε, όπως λένε και οι άνθρωποί της, "εδώ είναι Κούβα, και  όλα συμβαίνουν με πάθος!"…»
Γοητευτική ατμόσφαιρα των 50,  εξωτισμός και γαλαζοπράσινη θάλασσα,  σάλσα , μάμπο και ερωτισμός, μοχιτο, ντάκιρι, πούρα και χορός ….στις υγρές ζεστές νύχτες της . Η Κούβα του Φιντέλ, η Κούβα της επανάστασης , η Κούβα που ζει στους ρυθμούς  της υπέροχης και έντονης μουσικής της . Ατμόσφαιρα  με  διατηρημένα αποικιακού ρυθμού σπίτια , λεωφόρους και ατέλειωτες αμμουδιές . Η Κούβα έχει παραδόσεις ,κουλτούρα, υπέροχες φυσικές ομορφιές , μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική . Hκαρδιά της χτυπά στη Αβάνα, οι πιο διάσημες παραλίες της είναι στο Βαραδέρο, η πιο χαρακτηριστική της πόλη γεμάτη πάθος, μυστικισμό, γνωστή για το φιλελεύθερο χαρακτήρα των κατοίκων της είναι το Σαντιάγκο   
 
Η  Κούβα, ακολουθώντας τα χνάρια κάποιων ρομαντικών  που άλλαξαν το  ρου της Ιστορίας , παραμένει  σταθερή στις αξίες και τα πιστεύω της , προσφέροντας πάντα την δυνατότητα να ζήσεις  κάτι εντελώς διαφορετικό.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου