ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ . Ψάχνουν τρόπους για να μη επιστρέψουν πίσω τα χρήματα στα στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α.! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΟ ΧΩΝΙ", σχετικά με την πρόσφατη Απόφαση του ΣτΕ, που  δικαίωσε τους στρατιωτικούς και η πολιτεία να είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, αλλά όλοι όμως φαίνεται πως υπολογίζουν χωρίς την τρόικα που έχει σχέδια για νέα μέτρα!!

Επί της ουσίας οι τροϊκανοί έχουν ζητήσει νέα, εφεδρικά μέτρα από την κυβέρνηση ώστε να μην εφαρμοστεί επί της ουσίας ποτέ η απόφαση του ΣτΕ. 
Η τρόικα απαιτεί εφεδρικό πακέτο μέτρων στην περίπτωση κατά την οποία οι δικαστικές αποφάσεις ανατρέψουν τους δημοσιονομικούς σχεδιασμούς......>>
Απ' την πλευρά της η κυβέρνηση τονίζει ότι υπάρχει πλεόνασμα που μπορεί να καλύψει τα επιπλέον έξοδα, ωστόσο η τρόικα επιμένει ότι πρέπει να ακολουθηθεί το παράδειγμα της Πορτογαλίας. Επί της ουσίας δηλαδή με νέο νόμο να περάσουν με άλλο όνομα οι παλιές περικοπές και να συνεχίσουν να ισχύουν παρά την απόφαση του ΣτΕ!!.. Φοβερό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου