ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αντικαταστάθηκε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μ.Τ.Σ.!!!!!!

Ούτε 2 ημέρες δεν πέρασαν και επαληθεύτηκε το άρθρο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ),  που αφορούσε στην πιέσεις που δεχόταν ο πρόεδρος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού Αντιστράτηγος  ε.α. Μιχαήλ Σιδηρόπουλος να παραιτηθεί. Η κυβέρνηση τον ...........αντικατέστησε με τον Αντιστράτηγο ε.α. Χαρίλαο Μπουκοβάλα!!!!  (ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: ΒΙΚ36-ΧΡΨ) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.
Αξίζει να μνημονευθεί οτι,  την Τετάρτη 26-2-2014, έγινε σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας, όλων των φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που υπάγονται στο Υπουργείο Εργασίας, αξιωματούχων του Υπουργείου και της τρόικας, στην οποία είχαν κληθεί και οι Διοικήσεις των Μετοχικών Ταμείων,.  Κατά την εξέλιξη της σύσκεψης, ο κος Σιδηρόπουλος φέρεται να αντέδρασε, τόσο  στο ότι τα Μετοχικά Ταμεία δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εργασίας, όσο
και στο ότι αυτά δεν είναι Ταμεία Επικουρικής Ασφάλισης. Δεν γνωρίζουμε αν οι αντιδράσεις του κου Σιδηρόπουλου θορύβησαν την κυβέρνηση, που φαίνεται να έχει αποφασίσει την ένταξη των Μετοχικών Ταμείων στον Ενιαίο Φορέα Επικουρικής Ασφάλισης, ή αν οι λόγοι της απαλλαγής του από τα καθήκοντά του, οφείλονται στην οικονομική δυσπραγία και τη δυσκολία που φέρεται να αντιμετωπίζει το ΜΤΣ, σχετικά με τις καταβολές μερισμάτων.

ΠΗΓΗ : " http://epiruscorner.blogspot.gr/    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου