ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

RE: Ιερός Ναός Αγ. Νικολαου - Μπομπστίτσα Κορυτσάς

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Πράγματι έτσι είναι.Πέρασε από την Πορεία Αγάπης,στη Λάρισα και τον βοηθήσαμε  χρηματικώς,τον π.Μιχαήλ.
Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε (και πάλιν) με οποιονδήποτε τρόπο (ρουχισμό,διάφορα  αναγκαιούντα είδη ανάγκης,εκκλησιαστικά κλπ).
Πληροφορήθηκα-γιατί απουσίαζα την ημέρα της επίσκεψης-ότι πρόκειται για  καλό και  ενάρετο  (και ευλαβέστατο) Ιερέα,αγαπάει την Εκκλησία και την Ελλάδα και ομιλεί  άριστα Ελληνικά.
Μακάρι να μπορούμε να βοηθούμε.Για την δόξαν του Θεού και ΜΌΝΟΝ.
Ήδη προώθησαν και το μήνυμά σας.Τυχόν επιθυμούντες να επικοινωνήσουν μαζί σας.
Συγχαρητήρια διότι ενεργώς του συμπαρίστασθε.
Σωτ.Μ.


 



Χρηματική βοήθεια χρειάζεται για τα παράθυρα του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου στην περιοχή της Μπομποστίτας της Κορυτσάς, το οποίο μετα πολλών κόπων και εμποδίων ανεγέρθηκε πάνω στα ερείπια του παλαιού μοναστηριού το οποίο χρησημοποιηθηκε ως αποθήκη απο το κομμουνιστικό καθεστώς του Ενβέρ Χοτζα και του κομμουνιστικού κόμματος. Στο προαύλιο της Εκκλησίας επιβίωσε - εις πεισμα των αθεων και των εχθρών αλλα ταυτόχρονα και εις Δόξαν του Τριαδικού μας Θεού - επέζησε λοιπόν και το παλιό κοιμητήριο πάνω στους τάφους του οποίου έμειναν σκαλισμένες στους πέτρινους σταυρούς τα ονόματα των κεκοιμηθεντων ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ παρακαλω - στην δοξασμένη και απο τον Θεο προικισμένη αιώνια γλυκύτατη Ελληνική Γλώσσα. Παρά τεις προσπαθιες μερικών "μεγάλων και τρανών" (που κρατάνε και επίσημα πόστα(!!!!), για να σβηστούν τα Ελληνικά ονόματα και εν γενει να εξαφανιστεί το κοιμητήριο και τα ελληνικά και βυζαντινά στοιχεια του παλιού ναού, σώθηκαν- Δόξα τω Θεώ - του λαχιστον μεχρι στιγμής...
-ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ
-ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ
-ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΙΣΑΣΜΕΝΩΝ ΣΚΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, κατα τα χαρακτηριστικά λόγια του Αειμνήστου και αξέχαστου π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, διαβιβαστε το μηνυμα σε όπιους νομίζετε οτι θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Αν μπορείτε να βοηθεισετε παρακαλώ να έρχεστε σε επαφή μαζι μου απαντώντας σε αυτο το ηλεκτρονικό μηνυμα. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων ολόψυχα ευχόμενος Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. 
-Αλέξανδρος Π. Φιλίππου 

Subject: Οι φώτο του π. Μιχαήλ
Αλέξανδρε,

Σου στέλνω τις δύο φωτογραφίες που μου έδωσε ο πατήρ Μιχαήλ.

Δημήτρης

smountzouris
@gmail.com   "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου