ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ»

11/09/2014
«Εξαιρετικά τιμητική για την Ελλάδα και σημαντικό δείγμα εμπιστοσύνης στη χώρα μας εκ μέρους του φίλου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την απόφαση να αναλάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το χαρτοφυλάκιο Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για «ένα εντελώς νέο χαρτοφυλάκιο που δημιουργήθηκε από την αρχή, προκειμένου να υπογραμμιστεί η ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στις ευρωπαϊκές πολιτικές μετανάστευσης», κάτι που αποτελεί την αναγνώριση της ανάγκης να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση, που όπως τονίζει, υπήρξε πάντοτε στις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης.
«Το χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει ο έλληνας επίτροπος αποτελεί επιβράβευση μιας πολύχρονης και επίπονης προσπάθειας, ώστε να αναληφθεί κεντρική ευρωπαϊκή δράση που θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα», τόνισε ο πρωθυπουργός ευχόμενος καλή επιτυχία τόσο στον κ. Αβραμόπουλο όσο και στο σύνολο της Κομισιόν.
Παράλληλα συνεχάρη τον «άξιο και έμπειρο», όπως τον χαρακτήρισε, Μαργαρίτη Σχοινά, που αναλαμβάνει ως νέος εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου