ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΑΞΙΔΙ : " ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΚΗΠΟΥΣ ΕΒΡΟΥ-ΣΟΥΦΛΙ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΣΕΡΡΕΣ " 3η και 4η Ημέρα Ταξιδίου " Γ Α Μ Ο Σ " VIDEO (Πως τρίβουν το Πιπέρι με όλες τις φιγούρες ) " - ΦΩΤΟ

Τρίτη ημέρα Ταξιδιού: Ημέρα Γάμου 


΄Αποψη της πόλεως Σερρών από την πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου όπου έγινε και ο Γάμος,   ( Ακρόπολη Σερρών )

Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη για ξεκούραση και προετοιμασία για το Γάμο. 

                            ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ



Άποψη  εκκλησίας Αγίου Νικολάου.


Εκεί αφού έγινε το μυστήριο του Γάμου όλος ο κόσμος μετά κατευθύνθηκε σε ένα κοντινό Ξενοδοχείο όπου εκεί έγινε το τραπέζι και η Διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες. 
Η διασκέδαση ήταν πραγματικά το κάτι άλλο καθ΄ότι μία μεγάλη παρέα του Γαμπρού χόρευαν όλους  τους χορούς και πολύ περισσότερο τους τοπικούς  τους, όπως ένα από αυτά θα δείτε και θα απολαύσετε .





Οι ωραίες εκδηλώσεις δημιουργούν και καλές φιλίες καθότι στο τραπέζι που είμαστε μας είχαν βάλει μαζί με άλλους καλεσμένους οι οποίοι προερχόντουσαν από τις ΄Ενοπλες δυνάμεις ( Ο Γαμπρός Στρατιωτικός ). Αφού σιγά σιγά γνωριζόμαστε και είπαμε από που είμαστε και την σχέση με τους νεονύμφους μετά είπαμε και λίγο τα περί υπηρεσιών. Δεν ξέρω εάν και κατά πόσο παίζει ρόλο το επάγγελμα ή είναι στους ανθρώπους που τυχαίνει να γνωριστούν διότι εμείς δεθήκαμε  τόσο λες και γνωριζόμαστε χρόνια. 
Με το εικονιζόμενο  ο οποίος πρόσφατα  έγινε πολίτης από τις ΄Ενοπλες δυνάμεις  γίναμε φίλοι και υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε. 

Η όλη διασκέδαση και η εξέλιξη της γνωριμίας μας άφησε από αυτό το ταξίδι ότι το καλύτερο.
Εδώ τελειώνει το όλο ταξίδι που για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός του Γάμου βρεθήκαμε.
Τα μέρη που είδαμε ήταν και αυτά πολύ ωραία,  εδώ θα πω όλη η ΕΛΛΑΔΑ είναι ωραία και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό, έχει πάρα πολλά και ωραία μέρη. Απλά να έχεις την δύναμη από όλες τις πλευρές να την γυρίσεις και να την δεις. 
Επειδή όπως έγραψα στον τίτλο " ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΑΞΙΔΙ " τώρα λέω το επόμενο ταξίδι  να είναι με άνεση ώστε να δω όλα τα ωραία μέρη που έχει η Ελλάδα και κυρίως  τα Ιστορικά σημεία τα οποία έχουν παίξει κατά το παρελθόν βασικό ρόλο στους Πολέμους ώστε εμείς σήμερα να λεγόμαστε " ΕΛΛΗΝΕΣ ".
Η επόμενη μέρα  (4η) είναι ημέρα γυρισμού χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Τα ωραία τελειώνουν γρήγορα αφήνοντας ως αναμνήσεις τις ωραίες στιγμές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου